منم امیدوارم، بازی بسیار جالبی میشه
اما یه حسی به من میگه بازم چلسی به بارسا میخوره
منم امیدوارم، بازی بسیار جالبی میشه
اما یه حسی به من میگه بازم چلسی به بارسا میخوره
گالاتاسرای فکر نکنم توی استمفوردبریج بتونه کار خاصی کنه
امیدوارم دور بعدی CL به تیم قدر بخوریم تا عیار تیم کاملا مشخص بشه
تا اینجا که مورینیو حداقل مقابل تیم های بزرگ خیلی خوب نتیجه گرفته و توی لیگ برتر مقابل اونا هیچ باختی نداشته و فقط به من سیتی توی جام حذفی باخته
چلسی شاید توی لیست تیم های مدعی CL باشه ولی کسی توقع نداره که این فصل حتما اون قهرمان بشه ، چیزی که مثلا از رئال و بایرن پرمهره و آماده توقعه
این فصل اگه لیگ برتر رو بگیریم و توی CL یه نتیجه خوب بگیریم برای فصل اول مورینیو نتیجه خیلی خوبی بوده
با توجه به اینکه دیگه از جام حذفی و جام اتحادیه خارج شدیم الان دیگه بازی هامون یکمی کمتر شده
جالبه سه بازیی که پیشرو داریم همگی با فاصله یک هفته و به ترتیب مقابل فولام ، تاتنهام و استون ویلا هستن که از بین اینا فقط تاتنهام رو میزبانیم که همچین چیزی کمتر پیش میاد
از این به بعد دیگه بازی ساده ای وجود ندارن و باید همه بازی ها رو جدی بگیریم و تا می تونیم امتیاز جمع کنیم
برای اینکه قهرمان بشیم از 11 بازی باقی مونده احتمالا باید حداقل 8 بازی رو ببریم چون جدول رده بندی سال های قبل رو ببینیم معمولا تیم های قهرمان بین 85-90 امتیاز رو گرفتن
مورينيو: پس از چلسي به اينتر ميروم
سرمربي چلسي اعتراف کرد که در صورت جدايي از اين تيم لندني به ايتاليا باز خواهد گشت تا هدايت اينتر را بر عهده گيرد.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي چهره محبوبي در بين هواداران اينتر است. او موفق شد اين تيم ايتاليايي را پس از مدتها قهرمان ليگ قهرمانان اروپا کند.
هواداران اينتر که تيمشان پس از جدايي مورينيو در بحران فرو رفت، روياي بازگشت آقاي "خاص" به جوزپه مهآتسا را دارند. مورينيو درباره احتمال بازگشتش به اينتر گفت: در يک حالت به اينتر بر ميگردم و آن زماني است که آبراموويچ ، مالک چلسي تشخيص دهد که من به درد اين تيم نميخورم. الان روزهاي خوبي را در چلسي پشت سر ميگذارم. اما اگر آبراموويچ تشخيص دهد ماجراجويي من در چلسي به پايان رسيده است و گزينه شايستهاي براي هدايت اين تيم نيستم، به ايتاليا بر ميگردم و هدايت اينتر را برعهده ميگيرم. بعد از چلسي گزينه اول من اينتر است. در ايتاليا به جز اينتر هدايت هيچ تيمي را برعهده نخواهم گرفت.
در چند روز اخير شايعههايي درباره پيوستن خاوير زانتي، مدافع با تجربه اينتر به چلسي به گوش رسيده است. مورينيو خبر پيوستن زانتي به چلسي را کذب محض دانست و گفت: هيچ پيشنهادي به زانتي ندادهايم. ديدن زانتي با پيراهن چلسي غير ممکن است.
چلسي با هدايت ژوزه مورينيو نتايج خوبي در فصل جاري رقابتهاي ليگ برتر انگليس کسب کرده است و با 60 امتياز در صدر جدول ردهنبدي قرار دارد البته در صورت پيروزي منچستر سيتي در بازي معوقه خود صدر جدول به اين تيم خواهد رسيد.
به نقل از ايسنا
امیدوارم زودتر بره ایتالیا و چلسی رو ول کنه. یورگن کلوپ هم بیاد چلسی. مورینیو بای بای!!!
گالاتاسرای رو به هیچ وجه دست کم نگیرین. همین چلسی امسال به بازل تو استمفوردبریج باخته، با وستهم و وست بروم هم مساوی کرده. خط هافبک و حمله خوبی هم که داره گالا بر عکس چلسی که عملا مهاجم نوک که نداره، هافبک ها هم که تعریفی ندارن. به نظر من که اگه مانچینی یک ذره عقل داشته باشه و ترکیب خوب بچینه، اصلا بعید نیست که گالا صعود کنه. من هنوز باور نمیکنم که با سیستم 4-2-4 بازی رو شروع کرده بود مانچینی، با اون خط دفاع داغونش، حداقل سه هافبک رو باید بزاره.
این چلسی تو لیگ هم قهرمان بشو نیست، الکی امید واهی نداشته باشین. همین فولام رو هم بعید میدونم بتونن شکست بدن.
مورينيو به ماتا اعتقادي نداره..همين.خود ماتا هم الان تو يونايتد كار خاصي نكرده.
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو در این مورد اشتباه کرد چون ماتا بهترین بازیکن چلسی در دو فصل قبل بود
میبینیم که اسکار و ویلیان در حدی نیستند که ازشون به عنوان جانشین ماتا نام ببریم هر دو اینها که مورینیو بهشون خیلی اعتقاد داره پر فراز و نشیب هستند در حالی که ماتا معمولا در یک سطح بود
در مورد یونایتد هم خوب مشخصه 3 - 4 تا بازی بیشتر برای اونها انجام نداده و هنوز با تیم هماهنگ نیست اما تا جایی که میدونم در همین بازی ها هم 2 تا پاس گل داده که آمار خوبی میتونه باشه
ببینید خوب بودن یه بازیکن به تنهایی نمیتونه مربی رو متقائد کنه واسه بازی دادن بهش!!
امکان داره ماتا نمیتونسته با تاکتیک های مورینیو هماهنگ بشه و نوع بازی که مو میخواسته رو تو زمین اجرا کنه
ویلیلان هم امسال یکی از بهترین بازیکن های چلسی بوده و بعد از ازار خیلی امسال خوب بوده
در کل حرف من اینه وقتی یه تیم رو در اختیار یک مربی قرار میدیم که دارای کارنامه مشخص و بزرگ هست باید بهش فرصت بدیم تا بتونه تفکراتشو رو تیم پیاده کنه
جالبه تو فصل اول حضور یک مربی تو تیم با وجود اینکه تیم صدر جدوله بازم انتقاد های الکی از مربی میشه
منظورمو اون کسی که باید بگیره گرفت
منم به عنوان هوادار به تصمیم مو احترام میگذارم از تیم حمایت میکنم
اما هر طور فکر میکنم نمیدونم ویلیان یا اسکار چه گلی به سر چلسی زدند که ماتا نتونسته بود در اون 2 فصل حضور بزنه؟
در بازی گالا - چلسی کارشناس شبکه 3 اقای مازیار جواب این سوال منو اینگونه داد که مورینیو دنبال جوانگرایی در چلسی بود و به همین دلیل ماتا به تاکتیک تیمیش نمیخورد
اما اگر به سن این بازیکنان نگاه کنیم ویلیان و ماتا 25 سالشونه و اسکار هم 22 ، پس از لحاظ سنی هم ماتا مشکلی نداشته
ترکیب بازی با فولام هم اومد
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres
Subs: Schwarzer, Cole, D Luiz, Mikel, Lampard, Willian, Ba...
امروز مورینیو به استراحت کم تیم اعتراض کرده بود میبینیم که به ویلیان و لمپارد استراحت داده
به امید پیروزی چلسی
اسکار و ویلیان از لحاظ خلاقیت و پلی میکر بودن، در مقابل ماتا هیچی نیستن. ویلیان که کلا بیشتر از کناره ها بهتر بازی میکنه و قدرت پلی میکری نداره، اسکار هم درسته تو کارهای دفاعی از ماتا بهتره ولی از لحاظ خلاقیت و هوش، از ماتا پایین تره. اصلا از وقتی ماتا رفته، اسکار هم افت کرده چون دیگه رقیبی برای خودش تو تیم نمیبینه و همین روی بازیش اثر منفی گذاشته. قبلا رقابتش با ماتا، باعث میشد همیشه بهترین بازیشو انجام بده ولی الان دیگه بی خیال شده.
این مورینیو هم که به زمین و زمان اعتراض میکنه، این ترتیب بازیها از دو ماه قبل مشخص بوده و خیلی راحت با یه برنامه ریزی خوب و استفاده از کل نفرات تیم، میشه این بازیها رو هم با موفقیت تموم کرد نه اینکه همه بازیها از یه سری بازیکن ثابت استفاده کنه و بعد بگه خستست تیم. جای آرسنال بود چی میگفت که کلی بازی سخت پشت سر هم داشتن. کاش به جای این همه اعتراض کردن، کمی هم فکر کارهای فنی تیم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)