خواهش ميکنم...متين جان برنامه خيلي خوبي بود و خيلي به کارم اومد.دستت درد نکنهراستي چي ميشد اين انجمن دکمه تشکر داشت تا بيخودي پست اضافي نزنيم.
ولي يه چيزي رو يادم رفت بگم ... اينکه اون قسمتي گفتم بايد يه پسورد انتخاب کنيد اشتباهه ...( بايه نرمافزار ديگه اشتباه گرفتم...)
فکر نکنم براي جاوا همچين نرمافزاري باشه...ببخشيد کسي ميدونه key lock واسه k750 هست يا نه ؟؟
منظورتون اينه....؟نقره اي داره؟
من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
كسي اطلاعي داره دربارش؟
قيمتش مثل اينکه يه کمي گرون تره..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون لوزی یعنی فایل برای گوشی ناشناخته هست....matin جان وقتي ريختمش روي گوشي يك علامت لوزي آبي آمد كنارش
اگه شما همین لینک رو دانلود کرده باشید نباید مشکلی باشه ...چون یکی دیگه از دوستان که این لینک رو دانلود کرده براشون کار میکنه...
شما لازم نیست که اصل بخرید همین الان بیشتر از نصف (خیلی بیشتر ) گوشی های سونی غیر اصل هست...دوستان سلام
من الان يك ماهه منتظرم تا بتونم يه كا 750 اصلي بخرم و هنوز موفق نشدم. حتي راضي شدم برم سراغ دبليو 810 ولي بازم نشد. هر دو تا تو بازار ناياب شدن. هر كي هم داره حاضر نيست به شرط اصل بودن بفروشه. يا چنج شده است يا ليبل خورده. ديگه خسته شدم . به نظر شما من چي كار كنم؟
آيا از نمايندگي سيتادل مي تونم بخرم؟ يعني اصليش گير مياد؟
اگه اينطوره لطف كنيد و آدرس چند تا نمايندگي تو تهران را با شماره تلفن بدين
مثل برای خودم...
...موفق باشید...