سرعت دانلود و پینگ از سرورهای اروپایی مخصوصا آلمان و انگلیس روی 2 تا مودم باهم فرق داره ؟؟؟
سرعت دانلود و پینگ از سرورهای اروپایی مخصوصا آلمان و انگلیس روی 2 تا مودم باهم فرق داره ؟؟؟
نه اینترنت قطع نمیشه
سیم یک دست است
از اسپلیتر هم استفاده میکنم
سیم طبقی ی اول با سیم طبقه ی دوم را با هم به یک پریز وصل کردم( پریزی که مخابرات وصل میکنه )
Last edited by payam178; 07-09-2013 at 06:06.
سلام دوستان
وضعیت خظ من چطوره به نظرتون؟
noise margin upstream: 10.2 db
output power downstream: 18.8 dbm
attenuation upstream: 16.3 db
-----------------------------------------
noise margin downstream: 32.2 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 28.9 db
دان استریم و اپ استریم به ترتیب 3مگ و امگ هستن.
سلام به دوستان
خدا رو شکر مشکل من حل شد
بعد از این همه تماس گرفتن با پشتیبانی , آخرین بار تماس گرفتم بهشون وضعیت خط و گفتم بعد گفت اعلام خرابی میکنم تا ریست کنن خط و و برات پیگیری میکنم ( خدا خیرش بده بعد از این همه زنگ زدن یکیشون خیلی با معرفت بود ) بعد از چند ساعت تماس گرفتم و گفت خط ریست شده مودم و به سیم اصلی وصل کن بدون هیچ گونه اتصالات اضافی بذار 1 ساعت بمونه بعد چراغ لینک که ثایت شد مودم و به همون حالت قبل که بود وصل کن
عجیب بود برام بعد از چند روز خدا رو شکر مشکل حل شد
دوستانی که مثل من یهو چراغ ADSL خاموش میشه و بعد از 20 دقیقه و نیم ساعت واسه چند دقیقه ثابت میشه و دوباره خاموش میشه
اول کاری که میکنن تماس بگیرن با پشتیبانی و و ضعیت خط و بگین اگه دیدین درست نشد باز هم تماس بگیرین ( احتمال اینکه حواسشون نباشه و اعلام خرابی نکنن زیاده )
خدا کنه که هیچ وقت هیچکس هیچ کجا هیچ مشکلی نداشته باشه .
ممنون بابت این تاپیک عالی
سلام مال من چطوره ؟DSL Status
Status SHOWTIME Mode ADSL2+ Type Downstream Upstream Rate (Kbps) 3068 767 SNR Margin (dB) 30.2 18.1 Attenuation (dB) 29.5 13.6 Attainable Rate (Kbps): 14632 1143 Output Power (dBm) 12.6 10.7 Super Frames 2703296 2705314 Super Frame Errors 0 411373
یه گزینه به نام AnnexL Enable داره مودمم وقتی فعالش میکنم Dsl stats به صورت زیر تغییر میکنه.ولی بعضی اوقات دیدم که Dsl مودم ریستارت میشه !
مودمم DAtasheen D902AW هست کدوم گزینه ها باید توی تنظیماتش فعال باشه ؟
مودم من چطوری هست از نظر سطح کیفیت نسبت به مودم های دیگه ؟
G.Dmt Enabled G.lite Enabled T1.413 Enabled ADSL2 Enabled Bitswap Enabled AnnexL Enabled SRA Enabled ADSL2+ Enabled AnnexM Enabled
DSL Status
Status SHOWTIME Mode ADSL2+ Type Downstream Upstream Rate (Kbps) 3068 767 SNR Margin (dB) 30.1 25.6 Attenuation (dB) 28.5 14.2 Attainable Rate (Kbps): 17564 1615 Output Power (dBm) 12.9 12.7 Super Frames 1941 1938 Super Frame Errors 0 411373
Last edited by frozen01; 07-09-2013 at 23:41.
این که میگید (خطم رو از 2 مگ به 512 تغییر داد) یعنی سرعت سرویستون را پایین آوردید؟چون سرعت من هم 2mb مخابرات هست و مشکل قطعی دارم که تمام مراحل لازم را طی کردم و درست نشده و سرعت دانلودم در idm به طور متوسط 110 است هرچند به صورت لحظه ایی گاهی به 250-280 هم می رسد.یک بار کارشناسی که برای قطعی آمده بود به من گفت سرویس 1mb بگیر همین سرعت رو بهت میده!
یکی جواب من را هم بده
کسی زنده هست توی این تاپینگ ؟
کسی هست که تونسته باشه از طریق مخابرات مشکل سیم کشی مخابرات تا خونه و کیفیت خطش رو برطرف کرده باشه؟
من سرویس 8مگ دارم و این اطلاعات مودم من:
SNR margin Upstream : 27.0 db Line Attenuation Upstream : 32.8 db SNR margin Downstream : 10.1 db Line Attenuation Downstream : 56.6 db
snr من در حالت خوب روی 10 هست از سر خط هم گرفتم همین بود.بعد مشکل اصلی من اینه که وقتی تلفن زنگ می خوره adsl قطع میشه یعنی چراغ لاین و نت قطع میشه
به نظر شما مشکل اصلی از کجاست دوستان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)