نوشته شده توسط arste2200
اگه ميخواي با باكس آپديت كني ديگه چرا ميخواي ببري مخابرات همونجا كه واست آپديت ميكنن و آخرين فريمور رو واست ميريزن شماره سريالش هم دستكاري ميكنن و رجيستر ميشه ديگه احتياجي به مخابرات نيست
نوشته شده توسط arste2200
اگه ميخواي با باكس آپديت كني ديگه چرا ميخواي ببري مخابرات همونجا كه واست آپديت ميكنن و آخرين فريمور رو واست ميريزن شماره سريالش هم دستكاري ميكنن و رجيستر ميشه ديگه احتياجي به مخابرات نيست
ایمان این حرفی که میزنی درسته اما تو جواب این عزیز رو بده . میشه یا نمیشه؟ والسلام. ببره علاالدین اونجا می تونن یه جوری فلش کنن که دیگه به imei غریبه ها نیازی نباشه. imei خودش رو مخابرات فعال کرده. فعلا گیر سر خود گوشیه.نوشته شده توسط boys_won
این تکلیفش معلوم شه ما دیگه از این بحث نجات پیدا می کنیم.
ميشه بگيد اكه موبايلم رو مه 810 است رو آپديت كنم چه فرقي مي كنه و با دايال آپ چقدر طول مي كشه؟
آقا ممنون از راهنماييتون.
ببخشيد كه سوالاتم زياد بود.
عزت مزيد
سلام
من يك 810 دارم و يه مشكلي پيدا كرده smsهايي كه مياد يا ميزنم را قاطي ذخيره ميكند !!!!!!!! چي كار كنم؟
يعني به ترتيبي كه امده ذخيره نميكنه!!!!!!![]()
با سلام خدمت دوستان اين تايپيك يكي از دوستام يه 810 برام اورده تو پكش سيم audio نداره و اينكه كشور ساختش نه رو جعبه نوشته نه رو خود گوشي؟ بايد چكار كنم راهنمايي كنيد لطفن
ایمان جان اگه میشه آموزش تعویض قاب رو بذار تا بلایی سر گوشیم نیاد.در ضمن قیمتشم لطف کن من یه جا پرسیدم 7 تومن.
در ضمن اینکه میگی هنوز با برنامه ارتباط برقرار نکردم یعنی چی؟یعنی ریختی ولی کار نکرد؟اگه برنامه رو داری حداقل بده ما هم باهاش ور بریم شاید یه فرجی شد!!!
حرف شما متین اما این کار برای یک بار آپدیت هست و در هر بار باید به آن مرکز.... مراجعه کرد . اما چنانچه سریالش برگردد به حالت اول فکر کنم بتوان از SEUS برای آپدیت در دفعات بعدی استفاده نمود . این طور نیست؟نوشته شده توسط boys_won
نوشته شده توسط barton2500
آهان شما ها ميخواين imei اصلي خودتون بره تو گوشيتون يعني بشه رجيستره اصلي آره ؟؟؟!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط arste2200
بابا اگه اينطور ميشد كه عالي بود ببينيد :
مخابرات imei اصلي رو فقط خودش داره يعني علائدين كه سهله سازنده سوني اريكسون هم اگه بياد نميتونه imei اصلي رو بريزه تو گوشي
اين گوشي ها وقتي وارد ميشه pack imei همراهش براي مخابرات فرستاده ميشه اونوقت قاچاق چيا گوشي رو غير مجاز ميتونن قاچاق كنن ولي هنوز نتونستن imei رو بدزدند
اگه اينكار هم بتونن بكنن دره مخابرات رو بايد بست
الان ممكنه شما ها بپرسيد خوب imei كه رو جعبه نوشته ديگه احتياجي به مخابرات نيست كه imei رو دراختيارتون بزاره
حرفه شما درسته ولي مخابرات imei رو بايد active كنه يا همون فعال كنه تا با شبكه مخابراتي ايران جور در بياد
پس از اين راه هم نميشه رفت
رجيستره اصلي رو فقط و فقط الان مخابرات ميكنه چون اون كد رو خودش بايد فعال كنه نه كسه ديگه اي
سوال داشتيد بپرسيد
آقا اجازه!
ما نفهمیدیم.
اگه ما شماره imei که رو جعبه و پشت گوشی هست رو داده باشیم مخابرات، و اونها این رو پذیرش کرده و احیاناً active کرده باشند میشه شماره قلابی رو از روی گوشی با باکس برداشت و شماره پشت گوشی و جعبه رو در گوشی وارد کرد که هم عین آدم با خیال راحت از گوشی استفاده کنیم و هم موقع فروش همون موبایل فروشهای علاادین ( که امروز میگن هیچ مشکلی نداره) به خاطر رجیستر غیر قانونی نزنن سرش.
خلاصه ختم کلام ما نفهمیدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)