بازی عالی شده. نقاط ضعف فیفا 13 که خیلی زیاد هم نبود رو بر طرف کردن. نسخه نسل بعدی می خواد چی بشه معلوم نیست!!!![]()
بازی عالی شده. نقاط ضعف فیفا 13 که خیلی زیاد هم نبود رو بر طرف کردن. نسخه نسل بعدی می خواد چی بشه معلوم نیست!!!![]()
سلام
من دمو رو بازی کردم زیاد فرق خاصی بین fifa13 و fifa14 ندیدم انگار easport همون fifa13 با تغییرات خیلی کم به اسم fifa14 داده بیرون که مثلا تو سال 2014 هم بازی فیفا رو داده باشه بیرون
حتی بعضی چیزای کوچیک هم درست نکردن مثلا شماره دنی الوز هنوز 2 بود
در کل از ea توقع خیلی بیشتری میرفت
دقیقا...!!!
واقعا انتظار نداشتم نسخه کارنت اینقدر پیشرفت داشته باشه . یک گیم پلی ناب ، بالانس ،روان و واقعی از فوتبال + رفع بزرگترین ایراد فیفا : فیزیک توپ که بالاخره سنگین شد
بی صبرانه منتظر نکست هستم ، شک ندارم این نسل هم مثل نسل قبل تا 5 6 سال آینده همیشه حرف واسه گفتن خواهد داشت
چرا فیفا هیچ وقت ادیت واسه بازیاش نمیذاره؟
خوب ما که کرک شده واسه پیسی میگیریم چه کنیم واسه نقل و انتقالات؟
بازم دم پیس گرم یه گروهی مثل پیس ادیت پشتش هست ولی حیف فیفا با این گیم پلی خوب اپدیتش کم پیدا میشه واسه نسخه کرک شده![]()
باید بری تو پوشه بازی از فولدر گیم فایل اجرایی بازی رو اجرا کنی
معمای کاور بازی بعد از پیوستن گرث بیل به رئال حل شد
کاور جدید FIFA 14
گرث بیل با لباس رئال مادرید .
سلام
خسته نباشید
همین مونده بعد 14 سال بازی های فیفا آیکون بازی رو بلد نباشم و .........
من همین آیکون رو میزنم error E0001 میده دیگه
مگه قرار بود فایل دیگه ای رو بزنم
سلام
شما از محل نصب بازی روی آیکون بازی کلیک راست کن و گزینه run as administrator رو بزن ، ببین چی میشه!
سلام
دمت گرم بابا
خدا خیرت بده
منم قول میدم بعد یه دو سه دست بازی یه نقد خوشگل بزارم چون تو این سه ماه تابستون کنکور ارشد رو کنار گذاشتم و همش فیفا 13 میزدم
و فکر کنم تفاوتهای نسخه 14 و 13 برام ملموس تر باشه
بر خواهم گشت .....
بازم مرسی عزیز Eblis 2011
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)