شما اول برو نوشتن ايكس ويژن رو يادبگير بعد بگو منم حاضرم!
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
مي بخشيد دوست عزيز اما به چه اميدي رفتي دناي خريدي؟!!!!!![]()
شما اول برو نوشتن ايكس ويژن رو يادبگير بعد بگو منم حاضرم!
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
مي بخشيد دوست عزيز اما به چه اميدي رفتي دناي خريدي؟!!!!!![]()
آقا این حرف ها را ول کنید
این آقای کریمی قصد ندارن فریمور جدید دستگاه رو بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط حرف میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه سه ماه گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم رو مسخره کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
سلام
مرکز اصفهان در حال حاضر قادر به پخش سیگنال هست و به صورت پایلوت نصب و راه اندازی شده
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
سلام
برای ما که ارائه کننده پروویژن هستیم خیلی جالبه که تا حالا کسی برای خدمات به ما زنگ نزده تا بگه دستگاهش خرابه یا ... اما دوستان میگن 200 نفر شکایت کردن !!!
این هم از اون حرفهاسات.
یکی از دروغ های پروویژن رو بگید.
الکی چرا جو سازی میکنید ؟؟
دوستان کسي اطلاع داره آيا در ايکس ويژن امکان تعريف نوع ضبط وجود داره يا نه؟
وقتي برنامه اي را ضبط مي کنم بعلت اينکه با کيفيت عالي ضبط مي کنه فلش موري زود پر مي شود؟ نمي دونم اصلا ميشه نوع ضبط را کيفيت را تعيين کرد يا خير؟
در مورد کيفيت صدا هم که برخي از دوستان اشاره کرده اند بايد بگويم که صداي شبکه هشت هنوز هم مشکل داره که احتمال قوي از فرستنده است
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
جديدا علي آبادي گفته که شبکه ورزش در 89 بر روي گيرنده ديجيتال افتتاح خواهد شد
قبلا هم ضرغامي از افتتاح شبکه فيلم و سريال در آينده اي نزديک خبر داده بود
با اين تفاسير کسي مي دونه آيا برنامه صدا و سيما فراهم نمودن امکان ارسال تمام شبکه هاي استاني از طريق ديجيتال است يا خير؟
در اين صورت تعداد شبکه هاي قابل دريافت بالاي 27 يا 28 خواهد بود
با تشکر از شما
منظور من فریمور دستگاه t-7 پرویژن بود .
لطفا هر کسی از فریمور جدید این دستگاه خبر داره بگه که شدید این دستگاه نیاز به ارتقا فریمور داره
آقایی که نمایینده پروویژن هستی چرا به قوله خودت عمل نمیکنی و فریمور جدیده دستگاه رو روی سایت قرار نمیدی
مگه 3 ماه پیش نگفته بودید که طی 2-3 روز آینده روی سایت قرار میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چی شد این 2-3 روز آینده هنوز نرسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
شما به جاي مسخره كردن بهتره جواب بدي. جوابي نداري نه؟ يكي از فاميل ها رفته بيچاره provision گرفته 110 تومن اينطورا هم پياده شده الان هم كلي ناراضيه. بعدش كه _(طبق حرف شما كه گفتين تكتا كاره اي نيست و فقط صدا و سيما حرفش مورد تاييده)_ زنگ زده صدا و سيما گفتن بهش كه ما فقط xvision رو تاييد ميكنيم.
به نظرتون بهتر نيست روراست باشيد؟
از چي پرو ويژن ناراضيه؟!!!!!!
شما كه ميگي اشكال از فرستنده هست كه صداي ايكس ويژن مشكل داره!
پس چرا من كه پرو ويژن دارم مشكلي تو صدا نمي بينم؟!!!!!!!!!!
ما هم داشتیم مواردی که از پروویژن ناراضی بودند ، مورد اخیر هم مشکل ضبط از طریق USB هستش ! که فایل ضبط شده خودش رو نمیخونه !
موقع فروش هم میگن : با هر آنتنی و در مکانهای با شرایط فلان تصویر عالی بگیرید ! ولی کو تا عمل ! بعد که به مشکل میخوره میگن بایستی آنتنت فلان باشه ، البته من فکر میکنم ایکس ویژن هم مشکلات خودش رو داره ، چرا که صداوسیما که مشکل داشته باشه ، از اینای دیگه چه انتظار ! رادیو پیام خیلی شده که داره آهنگی پخش میکنه ، سی دی گیر میکنه و پخش قطع میشه ، بعدش هم یک پوزش و ... والسلام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)