تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 124 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    در مورد تلویزیون 40h6430 چند تا سوال داشتم:
    -چه طوری میتونم به مرورگر وب دسترسی داشته باشم؟(من به قسمت smart tv samsung تو بخش smart hub میرم فقط یه تمام صفحه در مورد smart tv میاد و همینطوری میمونه اتصال به اینترنت دارم چون آپارات و کیوسک رو باز میکنه)
    -اپلیکیشن آپارات که روی تلویزیون هستش چه طوری میشه به search دسترسی داشت؟
    -چه طوری میشه برنامه دانلود کرد؟
    دوست عزیز
    برای اینکار شما باید ثبت نام کنید.
    ايجاد يک حساب سامسونگ
    اسمارت هاب> حساب سامسونگ
    برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يکحساب سامسونگ با استفاده از آدرس ايميل خود ايجاد کنيد.
    برای استفاده از اسمارت هاب ، شما بايد به موارد کاربر نهايی و سياست حفظ حريم شخصی کاربران را تاييد کنيد . در غير اين صورت ، شما قادر نخواهد بود برای دسترسی به امکانات و خدمات مربوط به آنها دست يابيد . شما می توانيد کل محتوای قوانين وسياست را با مرور به اسمارت هاب مشاهده کنيد > شرايط و سياست . اگر ديگر نمی خواهيد از اسمارت هاب استفاده کنيد ، شما میتوانيد مورد تاييد را برداريد .

با استفاده از خودآموز اسمارت هاب
    پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
    Suppo rt > Smart Hub Tutorial
    از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .

نصب يک برنامه
    نصب کنيد. USB هنگامی که حافظه داخلی تلويزيون کافی نيست ، شما می توانيد يک برنامه را در يک دستگاه قابل مشاهده بر روی صفحه نمايش USB متصل شده است آيکون برنامه نصب شده بر روی USB تنها زمانی که دستگاه به تلويزيون USB را تنها زمانی که دستگاه USB می باشد .شما می توانيد برنامه نصب شده بر روی دستگاه های SAMSUNG APPS قطع شده است در حالی که برنامه در حال اجرا است ، برنامه خاتمه می يابد. USB وصل شده استفاده کنيد. اگر دستگاه در دسترس نيست. PC در تلويزيون های مختلف ، و يا يک USB نرم افزار نصب شده بر روی دستگاه های
    نصب و راه اندازی سريع
    محبوب ترين ها ، تازه چه خبر ، و يا دسته بندی را انتخاب کنيد.
    ، SAMSUNG APPS ۱- در صفحه محبوب ترين و تازه چه خبر از جديدترين محبوب ترينها و جديد ترين خبرهای نرم افزاری سامسونگ است. برای مشاهده کل را ببينيد. Samsung Apps ليست برنامه ، دسته بندی را انتخاب کنيد.
    ۲- شما می توانيد تمام ژانر طبقه بندی شده توسط تمرکز و انتقال به برنامه و دکمه Enter را فشار دهيد و نگه داريد. منوی پاپ آپ ظاهر می شود.
    ۳- در منوی پاپ آپ در صفحه نمايش، دانلود را انتخاب کنيد. در حالی که يک برنامه در حال نصب است ، نوار پيشرفت ظاهر می شود در پايين آيکون برنامه به طوری که شما به راحتی می توانيد نمای از پيشرفت نصب را ببينيد.
    ۴- نرم افزار انتخاب شده بر روی تلويزيون نصب شده است. شما می توانيد برنامه های نصب شده بر روی صفحه نمايشSAMSUNG APPSرا مشاهده کنيد.

Web Browser مرورگر وب
    ۱- برای باز کردن- Web Browser.Web Browser را در Smart Hubانتخاب کنيد.،اگر تلويزيون بهPCوصل شده باشد ممکن استWeb Browser صورت متفاوتی نشان داده شود.. ،
    Web Browser -۲با کاربردهایJava سازگار نيست.
    ۳- هنگاميکه سعی می کنيد فايلی را دانلود کنيد فايلی دانلود نمی شودو پيغام خطائی نمايان خواهد شد. چون شما نمی توانید به مانند کامپیوتر این کار را انجام دهید.
    Last edited by matinpour; 23-07-2015 at 18:35.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    در مورد ثبت نام در SMART HUB میشه یه توضیحی بدین.آیکن این قسمت تو smart hub هستش؟تو smart hub یه آیکن هست که وقتی انتخابش می کنی یه تمام صفحه میاد که بزرگ نوشته samsung smart tv و همینجوری صفحه میمونه و تغییری نمی کنه.
    در SMART HUB آیکنی شبیه کره زمین هست که روی آن یک فلش هست که اگه درست بگم فکر کنم مرورگرش باشه ولی وقتی انتخابش می کنم باز نمیشه.ولی به آپارات و کیوسک در تلویزیون دسترسی دارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام . بنده 48 اینچ مدل 6490 سری h دارم . اگر فیلم های سه بعدی ساید بای ساید از طریق هارد به تی وی وصل کنم راحت فیلم را به صورت سه بعدی می بینیم . ولی اگر فیلمی باشه که سه بعدی باشه ولی ساید بای ساید نباشه(فیلم های حجم بالا که به صورت ریموکس فقط از بلوری جدا شده) به صورت دو بعدی فقط نشون میده . چه جوری باید این فیلم رو به سه بعدی تبدیل کنم ؟ (گزینه 2بعدی به سه بعدی مشکلی را حل نمی کنه)

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

h6490 قابلیت تصویر در تصویر داره؟
    تو تنظیماتش هست ولی همواره خاموشه و نمیشه روشنش هم کرد.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

h6490 قابلیت تصویر در تصویر داره؟
    تو تنظیماتش هست ولی همواره خاموشه و نمیشه روشنش هم کرد.
    دوست عزیز
    برای استفاده ازPIP یا تصویر در تصویر بايد منبع روی صفحه نمايش اصلی کامپوننت يا HDMI باشد و رزوليشن ورودی بايد کمتر ازفول اچ دی 1080-Pباشد. زير تصوير در تصویر تنها کانال های ديجيتال را پشتيبانی می کند.)
    Last edited by matinpour; 03-08-2015 at 22:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید با اسمارت هاب تلویزیونم مشکل دارم(48h6400 مدل tv)
    گزینه حساب سامسونگ داخل منو که میرم خاموشه شرایط و حریم خصوصی سامسونگ رو خوندم و تیک های مربوطه رو زدم ولی حساب سامسونگ فعال نمیشه روش کلیک میکنم میزنه این عملکرد در دسترس نیست .الان فقط میتونم از مرورگر تلویزیون استفاده کنم راه اندازی اسمارت هاب رو بلدم و روی تلویزیون دیگه امتحان کردم و راحت فعال شده
    تست اتصال smart hub که میزنم این اخطار میده:

نرم افزار تلویزیون هم به آخرین ورژن یعنی 2040.1 ارتقاع دادم.
    خواهشن یه راه حلی بگین.سرور اسمارت هاب رو به امارات به استرالیا و غیره... تغییر دادم بازم نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

سلام آیا تلویزیون مدل D6960 امکان زمانبندی برای روشن شدن در ساعت و زمان خاصی رو داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آیا تلویزیون مدل D6960 امکان زمانبندی برای روشن شدن در ساعت و زمان خاصی رو داره؟
    دوست عزیز
    از این قسمت بروید
    تنظیم تایمر روشن/خاموش
    منو← سیستم ← زمان
    تایمر روشن شدن 1 / تایمر روشن شدن 2 / تایمر روشن شدن 3: سه تنظيم مختلف تايمر روشن شدن را مي توان اجرا كرد. بايستي ابتدا ساعت را تنظيم كنيد.
    تنظیمات: خاموش، یکبار یا هرروز بطور دستی را به ميل خودتان انتخاب کنيد. اگر دستی را انتخاب کنيد، می توانيد روزی که می خواهيد تايمر فعال شود را تنظيم کنيد.
    تیک نشان می دهد که روز انتخاب شده است. زمان: ساعت و دقيقه را تنظيم کنيد.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من یه اسمارت 6490 55 اینچ دارم.میخام ببنیم میشه با گوشی ایفون کاری کرد که صدای تلوزینو با هد فون از گوشیم بشنوم؟؟؟؟ حالا از هرطریقی که میشه ..ینی فقط صدا از گوشی پخش بشه؟؟؟منم با هدفون صدارو بشنوم...تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •