تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 98 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از صحبتهای شما این طور به نظر می رسه که قبلا اس ال آر نداشتید. در بازه قیمتی که گفتید کانن 1200D و نیکون3100 قرار دارن با لنز استاندارد اگر بخوایید لنز دیگه بخرید شاید مجبور بشید به اندازه ی قیمت دوربین هزینه کنید من متوجه نشدم که شما این توان رو دارید یا نه در مقایسه دو گزینه بالا کانن بیشتر توصیه می شه اگر می تونید تا 1400 هم هزینه کنید 3200 گزینه ی خیلی خوبیه البته شما برای رم و کیف دوربین و محافظ لنز تا 200000 هم هزینه جانبی در نظر بگیرید.

با توجه به موارد بالا من هم فکر می کنم بهتره دوربین رو با لنز کیتش تهیه کنید و یه مدتی استفاده کنید بعد با توجه به نیازها لنز مناسب دیگه ای بخرید

2. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان از راهنمایی همه ممنونم بلاخره بعد ازکلی مشورت و راهنمایی عزیزان و با افزایش بودجه دوربین d3300 رو خریدم لنز رو هم انشالله اگه خدا بخواد بعد از عید تهیه میکنم فقط یه فیلتر یو وی خریدم برا محافظت از لنز کیف دوربین دارم که انشالله مناسب باشه اگه نبود بعدا تهیه میکنم هنو دوربین نرسیده از فروشگاه پیکسل خرید کردم انشالله فردا میرسه
    مموری 16 گیگابایت کلاس ده دارم که فکر میکنم مناسب باشه فعلا
    فلش ناسیونال قدیمی دارم که اونم فکر میکنم بشه ازش استفاده کرد (خداکنه بشه)
    احیانا اگه مورد دیگه نیاز هست باشه و بنده پیش بینی نکردم ممنون میشم بفرمایید
    باز هم از همه دوستان که بنده رو راهنمایی کردند سپاسگذارم
    دوربین با فیلتر یو وی حدود 1720 در اومد واسم فکر میکنم به قیمت خریدم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان از راهنمایی همه ممنونم بلاخره بعد ازکلی مشورت و راهنمایی عزیزان و با افزایش بودجه دوربین d3300 رو خریدم لنز رو هم انشالله اگه خدا بخواد بعد از عید تهیه میکنم فقط یه فیلتر یو وی خریدم برا محافظت از لنز کیف دوربین دارم که انشالله مناسب باشه اگه نبود بعدا تهیه میکنم هنو دوربین نرسیده از فروشگاه پیکسل خرید کردم انشالله فردا میرسه
    مموری 16 گیگابایت کلاس ده دارم که فکر میکنم مناسب باشه فعلا
    فلش ناسیونال قدیمی دارم که اونم فکر میکنم بشه ازش استفاده کرد (خداکنه بشه)
    احیانا اگه مورد دیگه نیاز هست باشه و بنده پیش بینی نکردم ممنون میشم بفرمایید
    باز هم از همه دوستان که بنده رو راهنمایی کردند سپاسگذارم
    دوربین با فیلتر یو وی حدود 1720 در اومد واسم فکر میکنم به قیمت خریدم
    موفق باشید
    به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید .از نظر دوربین و قیمتش انتخاب خوبی بوده.

5. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام دوستان
    یه 600D دارم که میخوام واسش یه لنز کار راه انداز در اکثر زمینه ها بگیرم!!
    یعنی زومش مناسب باشه، اندازش و وزنش اذیت نکنه، گستره ی f ، فوکوس و لرزشگیر و خروجی مناسبی داشته باشه ... خلاصه یه چیز همه فن حریف متناسب با قیمتش باشه ...

چه لنزی رو پیشنهاد میدید؟ لطفا قیمتش رو هم ذکر کنین ...

درضمن یکی از دوستان یدونه 18-270 تامرون داره که زیاد کار نکرده، نظرتون راجع به این لنز چیه؟ آکش چنده؟ دست دومش چند می ارزه؟

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ...

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام دوستان
    یعنی زومش مناسب باشه، اندازش و وزنش اذیت نکنه، گستره ی f ، فوکوس و لرزشگیر و خروجی مناسبی داشته باشه ... خلاصه یه چیز همه فن حریف متناسب با قیمتش باشه ...

درضمن یکی از دوستان یدونه 18-270 تامرون داره که زیاد کار نکرده، نظرتون راجع به این لنز چیه؟ آکش چنده؟ دست دومش چند می ارزه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

نمی دونم یه همچین لنزی که شما می فرمایید تولید شده؟ پس چرا این همه تنوع لنز تو بازار هست . شما دوربین اس ال آر می خرید برای اینه که بتونید با توجه به نیازتون از تجهیزات جانبی استفاده کنید ولی به هر حال اگر یه لنز خوب برای کانن می خوایید که شارپنس خوب در بیشتر بازه ها رو داشته باشه Canon EFS 15-85 IS USM هست با قیمت 1900 حدودا گزینه دیگه که زیاد پیشنهاد می شه Canon EFS 18-135 هست که کیفیت لنز قبلی رو نداره ولی بد هم نیست با 1100 می تونید بخرید در ضمن چون دوربین شما 600D هست نیازی نیست مدل STM رو خریداری کنید من این مدل تامرون رو پیشنهاد نمی کنم

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

نمی دونم یه همچین لنزی که شما می فرمایید تولید شده؟ پس چرا این همه تنوع لنز تو بازار هست . شما دوربین اس ال آر می خرید برای اینه که بتونید با توجه به نیازتون از تجهیزات جانبی استفاده کنید ولی به هر حال اگر یه لنز خوب برای کانن می خوایید که شارپنس خوب در بیشتر بازه ها رو داشته باشه Canon EFS 15-85 IS USM هست با قیمت 1900 حدودا گزینه دیگه که زیاد پیشنهاد می شه Canon EFS 18-135 هست که کیفیت لنز قبلی رو نداره ولی بد هم نیست با 1100 می تونید بخرید در ضمن چون دوربین شما 600D هست نیازی نیست مدل STM رو خریداری کنید من این مدل تامرون رو پیشنهاد نمی کنم
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز ...
    این همه تنوع لنز واسه کساییه که میخوان در هر زمینه به صورت حرفه ای کار کنن خب! ... عکاسی طبیعت، پرتره، ماکرو ووو ...
    حالا من میخوام به صورت آماتور و نه حرفه ای یه لنز به اصطلاح universal تهیه کنم ...
    پس این لنز تامرون خوب نیست؟ مشکلش کجاست؟
    لنز Canon EF-S 18-200 چطوره؟ قیمت چنده؟

(یکم نیاز به زوم دارم)
    Last edited by H@di Soft; 26-01-2015 at 18:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز ...
    این همه تنوع لنز واسه کساییه که میخوان در هر زمینه به صورت حرفه ای کار کنن خب! ... عکاسی طبیعت، پرتره، ماکرو ووو ...
    حالا من میخوام به صورت آماتور و نه حرفه ای یه لنز به اصطلاح universal تهیه کنم ...
    پس این لنز تامرون خوب نیست؟ مشکلش کجاست؟
    لنز Canon EF-S 18-200 چطوره؟ قیمت چنده؟

(یکم نیاز به زوم دارم)
    ببنید یه اصطلاحی هست می گن همه کاره و هیچ کاره باید دقت کنید لنزهایی که شما دنبالشون می گردید چون یه رنج وسیعی رومی خواد پوشش تو این مایه قرار نگیره اون لنز 18-200 وقتی تو ماکزیمم زومشه یعنی 200 عکساش کمی سافت می شن روی فاصله کانونیه 18 بهترین عکساش وقتیه که دیاف باز تر از 11 باشه و روی 3.5 هم بدک نیست و روی فاصله کانونیه 80 از دیاف 8 تا 11 عکاش شارپن روی فاصله کانونی 18 در اطراف لنز کمی مشکل chromatic aberration داره (اگر آشنا نیستید تو گوگل سرچ کنید) و این قضیه روی 200 میلیمتر خیلی شدید می شه یعنی اگر سادش کنیم شما یه لنز زوم دارید که برای اینکه عکسای خوبی باهاش بگیرید با یه سری محدودیتها مواجهید به ویژه در نهایت زوم که در بعضی مواد هم نمی شه کاری کرد وباید با عکساش بسازید.به هر صورت کانن از تامرونی که اسم بردید بهتره . البته لنز 85-15 هم که گفتم یه سری مشکلات رو داره ولی Chromatic رو به شدت 200-18 نداره در ضمن تو دیافهای باز تر که کارایی بیشتری دارن به خصوص در نور کمتر عملکرد بهتری داره از موتور اوتو فوکوس بی صدای USM بهره می بره ولی به طور کلی اگر زوم مهمه برید سراغ همون 200-18 کانن.

راستی سیگما SIGMA 18-250MM F3.5-6.3 DC OS MACRO HSM و Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM می تونن گزینه های خوبی باشن در مقایسه با کان 200-18. شاید به لحاظ کیفیت ساخت کمی ضعیف تر باشن بهتره از نزدیک ببینید.
    Last edited by naamre; 26-01-2015 at 20:51.

12. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

ببنید یه اصطلاحی هست می گن همه کاره و هیچ کاره باید دقت کنید لنزهایی که شما دنبالشون می گردید چون یه رنج وسیعی رومی خواد پوشش تو این مایه قرار نگیره اون لنز 18-200 وقتی تو ماکزیمم زومشه یعنی 200 عکساش کمی سافت می شن روی فاصله کانونیه 18 بهترین عکساش وقتیه که دیاف باز تر از 11 باشه و روی 3.5 هم بدک نیست و روی فاصله کانونیه 80 از دیاف 8 تا 11 عکاش شارپن روی فاصله کانونی 18 در اطراف لنز کمی مشکل chromatic aberration داره (اگر آشنا نیستید تو گوگل سرچ کنید) و این قضیه روی 200 میلیمتر خیلی شدید می شه یعنی اگر سادش کنیم شما یه لنز زوم دارید که برای اینکه عکسای خوبی باهاش بگیرید با یه سری محدودیتها مواجهید به ویژه در نهایت زوم که در بعضی مواد هم نمی شه کاری کرد وباید با عکساش بسازید.به هر صورت کانن از تامرونی که اسم بردید بهتره . البته لنز 85-15 هم که گفتم یه سری مشکلات رو داره ولی Chromatic رو به شدت 200-18 نداره در ضمن تو دیافهای باز تر که کارایی بیشتری دارن به خصوص در نور کمتر عملکرد بهتری داره از موتور اوتو فوکوس بی صدای USM بهره می بره ولی به طور کلی اگر زوم مهمه برید سراغ همون 200-18 کانن.

راستی سیگما SIGMA 18-250MM F3.5-6.3 DC OS MACRO HSM و Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM می تونن گزینه های خوبی باشن در مقایسه با کان 200-18. شاید به لحاظ کیفیت ساخت کمی ضعیف تر باشن بهتره از نزدیک ببینید.
    تشکر دوست عزیز
    پس حالا پیشنهاد شما در مورد لنزهایی که بحث شد به ترتیب ایناست:
    1. Canon EFS 15-85
    2. Canon EFS 18-135
    3. SIGMA 18-250MM F3.5-6.3 DC OS MACRO HSM
    4. Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM
    5. Canon EFS 18-200
    6. Tamron 18-270

حالا اگه نخوام بیشتر از 1300/400 هزینه کنم پیشنهاد دیگه ای هست؟
    Last edited by H@di Soft; 26-01-2015 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    پس حالا پیشنهاد شما در مورد لنزهایی که بحث شد به ترتیب ایناست:
    1. Canon EFS 15-85
    2. Canon EFS 18-135
    3. SIGMA 18-250MM F3.5-6.3 DC OS MACRO HSM
    4. Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM
    5. Canon EFS 18-200
    6. Tamron 18-270

حالا اگه نخوام بیشتر از 1300/400 هزینه کنم پیشنهاد دیگه ای هست؟
    دوست من این الویت بندی رو شما کردید نه من. تنها پیشنهادم 85-15 بود که قیمتش بالاتر از رنج مورد نظر شماست و اینکه از 270-18 تامرون صرف نظر کنید.
    Last edited by naamre; 27-01-2015 at 12:35.

15. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •