این کارو کردم مشکل برطرف نشد.به لیست trust هم اضافه کردم.فقط وقتی حالت partialy limited میذارم درست میشه.اگه رو همین بذارم بمونه مشکلی نیست؟
این کارو کردم مشکل برطرف نشد.به لیست trust هم اضافه کردم.فقط وقتی حالت partialy limited میذارم درست میشه.اگه رو همین بذارم بمونه مشکلی نیست؟
اگه از حالت ناشناخته در اوردی دیگه نباید هیچ ربطی به تراست و... داشته باشه پس درست این کارو انجام ندادی باز یکم صبر کن اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاد مشگل شمارو حل میکنه
اگه سر partialy limited باشه اگه خدایی نکرده یک ویروس اجرا کنید ازادی عمل بیشتری داره
سلام
نکته: فایروال کومودو یک فایروال ورودی/خروجی هست.
در مورد بستن پورتها(ورودی)، همون روشی که قبلاً چندین بار ذکر شد=> مسدود کردن اتصالات ورودی ؛؛ هر نوع ارتباط با مبدأ ورودی روی تمام پورتها بسته میشه. یا در واقع وردی تمام پورتها بسته میشه.
حالا فرض کنید قصد داریم فقط ورودی روی پورت 21 باز باشه(الباقی بسته)، چی کار باید بکنیم؟
1-ابتدا از همون روشی که گفتم تمام ورودی را روی همه پورتها می بندیم.
2-بعد یک قانون برای پورت 21 میسازیم که ورودی را اجازه میده و این قانون را روی دست قانون قبلی قرار میدهیم.
اینجوری پورت 21 باز و بقیه مسدود هستند.
(یادتون باید بیاد که پارسال عرض کردم قوانین در فایروال کومودو از بالا به پایین اعمال میشوند. درسته که در قانون شماره 2 در عکس زیر، ورودی همه پورتها بسته است، ولی چون قانون 1 که باز بودن پورت 21 است رو دست این قانون قرار داره=> پورت 21 باز است، نکته: اگر قانون 1 را زیر دست قانون 2 قرار دهید (که اشتباه است) علی رغم تعریف این قانون که باز پودن پورت 21 را شامل میشه، ولی چون قانون بالایی که اولویت داره بستن تمام پورتها است و پورت 21 هم یکی از پورتها است بنابراین پورت 21 بسته هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس: بسته بودن ورودی تمام پورتها بجز 21
در مورد اون مثالی که صفحه قبل عرض کردم که بهتره آدرسها مشخص باشه و ......
برای ادرس دهی به فایروال برای این موارد بهتر است که از MAC آدرس استفاده بشه، با دستور ipconfig /all در CMD آدرس MAC که همان Physical address است را بدست میاوریم و چون قرار ارتباط وردی بسته بشه سیستم شما میشه مقصد و سیستم مقابل میشه مبدأ؛
به عنوان مثال من مک مبدأ را 00-00-00-00-00-00 در نظر گرفتم و مک مقصد را 11-11-11-11-11-11 در نظر گرفتم (البته فقط مثال است) و ارتباط ورودی از مک 00-00-00-00-00-00 به مک 11-11-11-11-11-11 روی پورت 21 مجاز قرار دادم(هیچ دستگاه/کامپیوتری با یک ادرس دیگر اجازه ارتباط ندارد). (ساختنش هم خیلی راحته) و امکان گزارش گیری (ثبت)برای این قانون را هم فراهم کردم که هر از چند گاهی بشه دید در چه زمانهایی (ساعتی) این ارتباط برقرار شد و ایا ما انتظار این برقرار را در فلان ساعت داشتیم یا نه.
برای ابزارهای تبادل فایل هم کومودو یک قانون پیش ساخته داره که میشه همین را انتخاب کرد، البته میشه اینجا هم آدرس گیرنده را مشخص کنیم که مطمئنتر باشه
![]()
سلام
از وقایع کومودو یک بکاپ بگیرید به همراه تنظیمات فعلی که در حال استفاده هستید، از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید.
اگر طریق تهیه بکاپ را نمیدانید در پیغام خصوصی عرض میکنم.....
من از نسخه 6.0.260739.2674 استفاده میکنم.نسخه جدیدتر را نصب میکنم اگر مشکل برطرف نشد حتما مزاحم شما میشم.با تشکر فراوان
سلام
قبل از حذف نسخه قدیمی کومودو، حتما از فایل آپدیت بکاپ بگیر و نسخه جدید را آفلاین آپدیت بکن، روشش توی پست دوم تاپیک کومودو با فیلم هست. امیدوارم مشکل حل بشه.
برای تهیه بکاپ از گزارش ها(یک هفته اخیر را انتخاب کنید):
برای تهیه بکاپ از تنظیمات( پیکربندی فعال را انتخاب کن و بعد بکاپ):
بعد دو فایل را در یک پوشه فشرده بکنید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود بکنید. لینک را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
با سلام و تشکر از علی عزیز
راستش در مورد ساختن قانون من متوجه نشدم شما چطور ادرس مک رو به فایروال اضافه کردید
میشه توضیح بدید چطور این قانون رو ساختیدبه عنوان مثال من مک مبدأ را 00-00-00-00-00-00 در نظر گرفتم و مک مقصد را 11-11-11-11-11-11 در نظر گرفتم (البته فقط مثال است) و ارتباط ورودی از مک 00-00-00-00-00-00 به مک 11-11-11-11-11-11 روی پورت 21 مجاز قرار دادم(هیچ دستگاه/کامپیوتری با یک ادرس دیگر اجازه ارتباط ندارد). (ساختنش هم خیلی راحته) و امکان گزارش گیری (ثبت)برای این قانون را هم فراهم کردم که هر از چند گاهی بشه دید در چه زمانهایی (ساعتی) این ارتباط برقرار شد و ایا ما انتظار این برقرار را در فلان ساعت داشتیم یا نه.
من جایی برای وارد کردن ادرس مک نمی بینم
سئوال دیگه در مورد کیوسک مجازی هست
من با اینکه قبلا هم پرسیده بودم و شما جواب دادید نتونستم برنامه ای تا به حال در کیوسک نصب کنم
من چند تا فابل exe رو در پوشه اشتراکی قرار دادم و از اونجا در محیط کیوسک خواستم نصب کنم اما نتونستم
وقتی برنامه ای در محیط کیوسک نصب بشه در محیط اصلی سیستم عامل هم این برنامه به صورت نصب شده هست یا نه ؟
با تشکر از شما و صبر در پاسخگوییتون
سلام
آدرس وقتی روی Any Address باشه، یعنی از هر آدرس (تمام آدرسها/از هر کامپیوتری) ارتباط با پورت 21 مجاز است، ولی اگر آدرس را مشخص بکنیم فقط از همون آدرس تعیین شده ارتباط مجاز است،
ابتدا MAC Address را از فیلد آدرسها انتخاب کنید و سپس آدری مک را وارد کنید:
=====
=====
در مورد کیوسک، میشه برنامه در این محیط نصب کرد، و برنامه نصب شده در محیط اصلی ویندوز نصب نـمی شود و فقط در کیوسک نصب میشه و قابل استفاده است. با پاکسازی کیوسک هم همه چیز حذف میشه. و کیوسک میشه عین اولش. من یک ویدئو تهیه کردم که میتونید ببینید. یک فایل PDF در سیستم اصلی دارم که چون نرم افزار پی-دی-اف خوان روی سیستم اصلی من نصب نیست، این فایل اجرا نمیشه. در کیوسک هم اجرا نمیشه، ولی بعد من برنامه FoxitReader را در کیوسک نصب میکنم و فایل در محیط کیوسک باز میشه، ولی همچنان در محیط اصلی باز نمیشه. همچنین توی ویدئو من برنامه TeamViewer را هم در کیوسک نصب میکنم و در سیستم اصلی نصب نمیشه....
سلام ببخشيد با تشکر از دوستاني که زحمت نسخه فارسي را کشيده اند. بسيار عالي و جامع
خود نرم افزار هم با آپديت بروز ميشه يا اينکه بايد انجين اون رو چند وقت يه بار با سايت چک کنيم که بروز باشه يا خير؟
Last edited by zeus7610; 14-02-2013 at 12:54.
سلام
هروقت به اینترنت وصل بشید خودش آپدیت میشه.
خوشبختانه در ورژن جدید امکان زمانبندی آن هم هست. مثلاْ میتونید انتخاب کنید تا هر۶ ؛ ۱۲یا ۲۴ ساعت آپدیت بشه.
اگر دوروز آپدیت نشه خودش پیغام اخطار میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)