تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 144 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1438

نام تاپيک: پاکت پی سی (Pocket PC)

داره خودمونی میشه S_epehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من توشیبا e755 دارم و ویندوز اصلش 2003 ورژن 4.20.1081 میشه روش ویندوز موبایل 5 یا 6 نصب کرد مشکلی پیش نمی یاد
    تو سایت خودش باید یه چیزایی باشه ولی من فکر کنم این ویندوز 6 که گذاشتم روش کار کنه آخه گفته روی چیپ 3g , 4g کار میکنه
    مرسي از پاسختون.آيا ميشه از خارج برام بيارند. مشكلي پيش نمي ياد.چون من ديدم قيمت خارج 329 دلار
    خيلي فرق ميكنه با ايران مرسي.
    اگه میشد خیلی خوب بودولی اگه بیاریم باید بیخیال Phone بشیم چون این مخابرات نامرد ریجستر نمیکنه وگرنه من خودم میخواستم یه Atom Life بیارم که بیخیال شدم

داره خودمونی میشه shahinSssS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينهاي كه پول ميگيرند رجيستر ميكنند هم تاثيري نداره يا به ريسكش نمي ارزه.
    مرسي

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اينهاي كه پول ميگيرند رجيستر ميكنند هم تاثيري نداره يا به ريسكش نمي ارزه.
    مرسي
    اونا گند میزنن به گوشی یعنی یا IC رو عوض میکنن یا توسط باکس سریال نامبرشو با یه گوشی ریجستر شده عوض میکنن که هم خطر ناکه هم بد مثلاً اگه سونی اریکسون رو اینجوری کنن موقع آپدیت سونی اریکسون شاکی میشه میزنه گوشی رو میترکونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

اقاسپهر از راهنماییتون ممنون
    یه سوال داشتم اینکه من شنیدم خیلی امکانات بهش اضافه میشه با نصب wm6 or 5 اما بعضیها میگن نصب کنی دستگات ایراد پیدا میکنه و روشن نمیشه و از این جور چیزا میخواستم بپرسم اگه نصب کنم خراب بشه چی اگه میشه منو راهنمایی کن که آخر نصب کنم یا نکنم
    و اینکه چه هدفونی براش بخرم (به جز اونی که داره)تا بهترین کیفیت صدا رو داشته باشه
    خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقاسپهر از راهنماییتون ممنون
    یه سوال داشتم اینکه من شنیدم خیلی امکانات بهش اضافه میشه با نصب wm6 or 5 اما بعضیها میگن نصب کنی دستگات ایراد پیدا میکنه و روشن نمیشه و از این جور چیزا میخواستم بپرسم اگه نصب کنم خراب بشه چی اگه میشه منو راهنمایی کن که آخر نصب کنم یا نکنم
    و اینکه چه هدفونی براش بخرم (به جز اونی که داره)تا بهترین کیفیت صدا رو داشته باشه
    خیلی خیلی ممنون
    نه این مشکل کمتر پیش میاد به نظر من اگه ریسک باشه (که نیست) بازهم میارزه
    اگه مشلی پیش بیاد گارانتی حلش میکنه، اگه از سایت آیمیت بگیری به هیچ وجه مشکلی پیش نخواهد آمد
    والا هدفون خوب گیرت نمیاد چون، اینجا تهرانه چشاتو یکم واکون... تو ایران هدفون بدرد بخور و با کیفیت گیر نمیاد مگر اینکه بری جمهوری یه فروشنده رو پیدا کنی که یک دستگاه واکمن سونی رو دستش باد کرده باشه بد هدفنشو ازش بخری که بهترین چیزیه که تو ایران گیر بیاد ولی من که این کافیم نبود چهار سال پیش که رفته بودم دبی یه دونه از نمایندگی سونی توی سیتی سنتر (همونی که لپتاپ های وایو داره) خریدم که به پول ما میشد 70 هزار تومان و کیفیت بسیار خوبی هم داره بعد از چهارسال استفاده خشنانه من (من با وسایل اینجوری یه کم بد رفتار میکنم!) هنوز سالمه

البته من حواسم نبود که جم جک سه میلیمتری نداره پس هدفون معمولی نمیخوره، این هدستها هم که گیر نمیاد پس باید مثل من یه تبدیل درست کنی که کار آسونی نیست:
    من هدست خودش رو که این شکلی بود:

رو تبدیل کردم به:

حالا میتونم هدفون استاندارد با جک 3.5 بهش وصل کنم و حتی میشه به اسپیکر و کامپیوتر هم وصلش کرد
    اینجوری:

فرق جک 2.5 و 3.5 اینه:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

12 دوست دارم سپهر

اقا سپهر واقعا مارو شرمنده کردی خیلی باهالی خیلی نوکرتم
    اگه این چند تا سوال هم جواب بدی مارو غلام خودت کردی

1-hard reset یعنی چی
    2-رام به چی میگن
    3-منظور از اینکه میگن باید رام رو آپدیت کنی یعنی اینکه wm5 or 6 روش نصب کنی یا منظور چیز دیگه ای است
    4-وقتی میگن رام رو آپدیت کن برای چی است
    5-اگه بخوای برای jam قلم بخری چند است و قلم هر گوشی به این میخوره
    6-چجوری میتونم قاب مثلا مشکی برای jam بخرم
    7-این قضیه چیه که میگن هروقت شارژ گوشی تموم شه کارت حافظه پاک میشه (لطفا کامل توضیح بدید)

خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا سپهر واقعا مارو شرمنده کردی خیلی باهالی خیلی نوکرتم
    اگه این چند تا سوال هم جواب بدی مارو غلام خودت کردی

1-hard reset یعنی چی
    2-رام به چی میگن
    3-منظور از اینکه میگن باید رام رو آپدیت کنی یعنی اینکه wm5 or 6 روش نصب کنی یا منظور چیز دیگه ای است
    4-وقتی میگن رام رو آپدیت کن برای چی است
    5-اگه بخوای برای jam قلم بخری چند است و قلم هر گوشی به این میخوره
    6-چجوری میتونم قاب مثلا مشکی برای jam بخرم
    7-این قضیه چیه که میگن هروقت شارژ گوشی تموم شه کارت حافظه پاک میشه (لطفا کامل توضیح بدید)

خیلی خیلی ممنون
    *خواهش میکنم شما شرمنده کردی

1- توی این ریست کلا دستگاه مثل نو میشه و بجز RAM (حافظه موقت که نرم افزارهای در حال اجرا توشن) ROM که حافظه داخلی هست و چیزایی مثل نرم افزار و عکس و اینجور چیزا توشه همه پاک میشن، یعنی دقیقاً دستگاه مثل روز اولش میشه

2- رام به سیستم عامل و چیزای اضافه ای که شرکت سازنده بهش اضافه میکنه میگن، مثلا شم وقتی روم مخصوص استفاده کننده های خاور میا نه رو نصب کنی برنامه هایی مثل کیبرد عربی، اوقات شرعی و تقویم هجری از ول روش نصبه...

3- همیشه منظور تغییر سیستم عامل نیست بلکه با آدیت کردن روم مشکلاتی که قبلاً (از لحاظ نرم افزاری) وجود داشت توسط شرکت سازنده بر طرف میشه که شرکت سازنده بر اساس نظرات و ایمیل هایی که توسط مردم به دستش میرسه میاد این مشکلا رو برطرف میکنه و به صورت یک ROM Update که یک نرم افزار کامپیوتر هست رو به مشتری هاش عرضه میکنه تا راضیشون کنه!(معمولاً توی سایت برای دانلود قرار میده)

4- دلیلش رو همینطور که گفتم برای برطرف کردن مشکلات نرم افزاری هست...

5- قیمتش رو نمیدونم ولی قلم هر دستگاهی شکل خاص خودشو داره که بدرد دستگاه دیگه ای نمیخوره

6- کار زیاد سختی نیست، باید بری مغازه و به فرو شنده بگی: سلام آقا من قاب مشکی برای جم میخواستم ... فروشنده هم میگه بفرمایید این مدل فلان خداتومن، مدل فلان هم داریم که خدادو خورده ای هست و... در نتیجه شما باتوجه به بودجه و سلیه یه مدل شکیل رو برای خودتون انتخواب و در نهایت میخرید

7- این مال قدیما بود که این مشکل حل شده و هم یه باطری کوچیک (Backup Battery) برای اینکار گذاشتن وهم اینکه قبل از تموم شدن کل باطری اطلاعات ذخیره شده و دستگاه خاموش میشه
    Last edited by S_epehr; 18-06-2007 at 23:16.

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

باید تو سایت آیمیت کلاب عضو شید و از اونجا آخرین آپگرید روم رو دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای عضو شدن باید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید...
    بعد فرم رو با دقت و کامل پر کنید
    اگه سوالی داشتید دوباره بپرسید سعی میکنم سریع جواب بدم

سافت ریست کار سختی نیست یه بار خاموش روشن کنید میشه سافت ریست

WLan شبکه بیسیم هست که باهاش باید به یه سرور وصل بشید که بسته به سرورش یا باید Accont داشته باشید یا مجانیه... معمولاً تو فرودگاها و اینجور جاها پیدا میشه (البته نه تو ایران) ولی من شنیدم که پایتخت جدیداً این سیستم رو به صورت رایگان برپا کرده

منظورتون رو متوجه نمیشم منظورتون اینه که وای فای رو با کابل به SD وصل کنیم؟ یا مودمش رو وصل کنیم؟
    چون WLan بیسیم هست و کابلی نیست ولی اگه دستگاهتون وای فای نداشته باشه میتونید یه چیزی مثل مموری بخرید بزارید جای مموری که وای فای داشته باشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم نمیدونم آیمیت کجایی هست ولی هرچی هست به سفارش عرب هست

این عکسایی که گذاشتی بلوتوثشو از کجا میشه گیر آورد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این عکسایی که گذاشتی بلوتوثشو از کجا میشه گیر آورد
    ممنون
    من که جایی ندیدم ولی فکر کنم توی پایتخت بشه پیدا کرد
    اگه پیدا کردید به ما هم خبر بدید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه Mini SD میخوای این مدل رو بگیر:

ورژنش 2 هست و مارک معروفیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •