این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
لینک مستقیم بدید لطفا
امیدوارم تکراری نباشن عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه![]()
خیلی بد میشه که![]()
از نظر من خوب شده
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره
یعنی لازم نیست بزنید یکی رو له کنید تا پلیس بیفته دنبالتونکافیه از سرعت مجاز بیشتر برید و ...
این حس رو نه تنها مایکل بلکه همه گیمر ها دارن! اصلا Saint Row مقابل GTA مثل جاستین بیبر مقابل جان لنون کبیر میمونه!!!
به به این ارزوی دیرینه ی من از نسخه های قبلی GTA تا الان بود .... تو هر GTA سعی میکردم با مود و ..... اینکارو بکنم اما هیچ وقت موفق نشدم![]()
ولی جالبه فرض کنید تو یه جاده ی کوهستانی برای گرفتن بنزین وایسی کنار جاده تا مردم بهت بنزین بدن یا مثلاً تا پمپ بنزین پیاده بری![]()
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه
اگه میشه منبع این خبر ها رو بزارید.یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره![]()
توی سایت های خبری من همچین چیزایی ندیدم،خود سایت راک استار هم نمیدونم چش شده برا من باز نمیشه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)