تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 720 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    به نظر دوستان بهترین تنظیمات برای داشتن بهترین تصویر در محیطهای روشن و پرنور و در محیطهای کم نور چی هستش؟؟؟
    دوستانی که V20 دارن اعلام نظر بکنن .بقیه دوستان استاد نیز اعلام نظر بکنن ممنون میشم

بهترین راه رسیدن به بهترین تنظیمات یا Setting کالیبره کردن واقعی پنل با استفاده از تجهیزات و نرم افزار مناسب می باشد متاسفانه در ایران هیچ کدام وجود ندارد تنها راهی که امکان پذیر است استفاده از توصیه های سایت های معتبر و تجربیات سایر دوستان می باشد .

با توجه به وجود تفاوت های سخت افزاری و نرم افزاری بین پنل های V20 موجود در کشور های مختلف احتمالا هیچ کدام از توصیه های ارائه شده بهترین تنظیم برای پنل های موجود در ایران نخواهد بود به عنوان مثال توصیه ارائه شده در سایت flatpanel که توسط دوستان در پست ها آورده شده است تصویر مناسبی در پنل های ایران نمی باشد. به نظر بهتر است دوستان با ارائه تجربیات شخصی در این فروم و تست آنها توسط بقیه به صورت شراکتی بهترین تنظیماتی را که با سلیقه شون انطباق دارد انتخاب نمایند .

توصیه عملی 1

Mode : Cinema
    Contrast : 60
    Brightness : 12
    Color : 58
    Sharpness : 50
    Color Balance : Normal
    Gamma : 2.4

دلیل انتخاب گاما برابر 2.4 آنست که بر اساس توصیه های موجود در صورت انتخاب گاما روی پنل 2.2 گامای واقعی حدود 2.05 و انتخاب 2.4 گامای واقعی حدود 2.2 خواهد بود.

لطفا تنظیمات فوق را تست کرده و نتیجه را گزارش نمایید.

2. 6 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز با یو اس پی v20 هم فیلمhd , هم full hd راپخش می کند فقط باید تبدیل شود
    آیا شما توانستی تبدیل کنید؟
    چگونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز با یو اس پی v20 هم فیلمhd , هم full hd راپخش می کند فقط باید تبدیل شود

منظورتون چی که گفتین باید تبدیل بشه؟؟؟یعنی باید کانورت بشه؟؟به چی؟؟لطفا توضیح بدین؟؟؟

میشه بگید این وی 20 شبکه های دیجیتال رو هم میگیره ؟؟؟منظور همون تیونر دیجیتاله؟؟ با توجه به اینکه مشهد اعلام کردن که قراره شبکه دیجیتال راه اندازی بشه به زودی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز،V20 مدل ایران با پسوند R در آخر نام تی وی، گیرنده دیجیتال ندارد ولی اگر شما بتونی مدل های دیگه رو پیدا کنی گیرنده دیجیتال خواهد داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام

یک نوع از کالیبره کردن V20 مناسب محیط های روشن برای مدلهای خاورمیانه ای R ، P ، M و همچنین S آسیایی که در سایت avforums توصیه شده است :

ابتدا از منو وارد قسمت Setup شده و وارد گزینه Other Setting شوید سپس بر روی Intelligent Frame Creation رفته و مقدار را به حالت Off قرار دهید سپس بر روی Resolution Enhancer رفته و مقدار را بر روی Max قرار دهید.

کالیبره :

مد : Normal

کنتراست : 78

برایتنس : 0 تا 8+ ( میزان دلخواه بسته یه نوع اتصالات و سورس پخش شده یعنی SD یا HD )

رنگ : 44

شارپنس : 50

بالانس رنگ : Normal

رنگ Vivid : روشن

اکو مد : خاموش ( در محیط خیلی پر نور مانند برخورد نور شدید کاملا مستقیم به صفحه روشن شود در غیر اینصورت همیشه خاموش )

مقدار P-NR : بر روی Mid ( در مشاهده تصاویر بدون نویز مانند تصویر HD با اتصال HDMI خاموش باشد )

مقدار 3D-COMB : روشن

گاما : مقدار دیفالت مد نرمال ( این مقدار می تواند بین 2.2 تا 2.4 متغییر باشد )

در حالت TV مقدار ست رنگ کانال : می تواند بین 0 تا 1+ باشد

توجه : کالیبره توصیه شده می بایست بعد از 100 ساعت اول کارکرد تلویزیون اجرا شود . همچنین این کالیبره در روز و برای محیط های نسبتا روشن خانگی توصیه میشود. برای شب به خصوص مشاهده تصاویر HD مد سینما با حداکثر کنتراست 70 توصیه میشود. در مشاهده تصاویر با کیفیت بالا ( HD ) میزان Resolution Enhancer می توانند به حداقل مقدار تعریف شده باشد و در محیط تاریک از مد سینما استفاده شود. برای مشاهده تصاویر ورزشی مانند فوتبال که بیشتر دارای زمینه سبز رنگ هستند توصیه میشود میزان عمق رنگ در مد نرمال بین 40 تا 44 باشد.

نکته : میزان کنتراست 78 در مد نرمال برابر است با کنتراست 66 در مد دینامیک!!!

در صورت مشاهده کالیبره های مناسب دیگر در همین تاپیک اعلام خواهد شد.

7. 8 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفقا، این حالت صرفه جویی رو در روز اگه خاموش کنید تصویر خیلی بهتر و روشنتری خواهید گرفت، به خضوض در نماهای روشن و برفی خاموش باشه خیلی بهتر جواب می دهد.

---------------------

راستی این P-NR دقیقن چه کاری انجام می دهد؟

9. 3 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آیا شما توانستی تبدیل کنید؟
    چگونه؟
    منظورتون چی که گفتین باید تبدیل بشه؟؟؟یعنی باید کانورت بشه؟؟به چی؟؟لطفا توضیح بدین؟؟؟

میشه بگید این وی 20 شبکه های دیجیتال رو هم میگیره ؟؟؟منظور همون تیونر دیجیتاله؟؟ با توجه به اینکه مشهد اعلام کردن که قراره شبکه دیجیتال راه اندازی بشه به زودی؟؟؟

بله من تبدیل کردم باید به فرمت AVCHD تبدیل شود من از این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD استفاده کردم .دوستان در این تاپیک توضیحات را داه اند . دز ضمن من بعد از تبدیل هم در USB دیدم هم در SD

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از mehrdad2913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان کیفیت پخش تصاویر sd با کابل کامپوننت و hdmi فرق میکنه ؟(بخصوص م-ا ه--واره)،چقدر؟
    درمورد تصاویر HD کسی از قابلیت های شبکه (DLNA, vira cast) استفاده کرده؟مشکلی ،باگی،محدودیتی؟نسبت کیفیت با HDMI فرق میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصویر این تلویزیون در تصاویر full hd معرکه است مود داینامیک ان از10 تا led شفاف تره امتحان کنید از پای تلویزیون کنار نمی رین

14. 3 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این فروم به صورت اختصاصی جهت راهمایی و تبادل نظر برای استفاده بهتر برای افراد علاقه مند به V20 به وجود آمده است.

در صورتی که بعضی از دوستان علاقه و سلیقه شون به دیدن رنگ ها به صورت بیش از حد اشباع و کارنونی می باشد دیگر دلیلی به حضور در فروم های پلاسما وجود ندارد

از نظر تولید رنگهای فوق اشباع و براق بودن بیش از حد و تولید تصاویر کارتونی V20 از تمام LCD ها حتی از ارزانترین و بدترین آنها نیز ضعیف تر است پس دیگر نیازی به مقایسه نیست.

اما اگر هدف دیدن تصاویر به صورت طبیعی و با کیفیت بسیار عالی است در حال حاضر تنها رقیب V20 پلاسمای Pioneer Kuro می باشد که با قیمتی بیش از دو برابر و بسیار کمیاب در بازار ممکن است یافت شود.

پس اگر بعضی از دوستان علافه ای به V20 ندارند نیازی نیست وقت خود را در این فروم تلف کنند این فروم مخصوص افرادی است که می خواهند اطلاعات بیشتری جهت اسنفاده بهتر از V20 خود به دست آورند.
    والا من به عنوان کسی که تا حالا چندتا تجربه مشترک از v20 با ال سی دیو ال ای دیای مختلف داشتم روی مد دینامیک تصویر v20 از هر چی ال سی دی و ال ای دی که تا حالا دیدم اگه براقترو رنگاش اشباعتر نباشه کمتر نیست در کنارش با اینکه رنگا براقترو اشباعتر هست بسیار بسیار هم طبیعیه وقتی با v20 فیلمیو که با دوربین فیلمبرداری پاناسونیک فول اچ دی فیلم گرفته بودم نگاه کردم میخواستم تلویزیونو بوس کنم این تی وی از نظر من کامله هم مثل پلاسماهای قدیمی نیست که خیلی داغ باشه هم براقیتش اندازه ال سی دیه هم رنگاش مثل پلاسماهای دیگه طبیعیه بلور که نداره زاویه دیدشم که تکمیله قیمتشم فوق العاده عالیه تنها نقطه ضعفش تا اینجا یو اس بیشه که البته از نظر من مهم نیست ولی خوب با وجود همچین تی وی ای سامسونگ و بقیه بایدم به تی ویاشون پلیر مجانی اضافه کنن.

امشب تا همین نیم ساعت پیش که این پستو بزنم سه تا فیلم فول اچ دی پشت هم دیدم فیلم اول avatar بود که واقعا میخکوب شدم فیلم دوم 2012 بود که اونم میخکوب شدم فیلم سوم باراکا بود که دیگه نمیدونم چی بگم میخکوب که هیچی روانم پاک شد کیفیت فیلم باراکا از هرچی فیلم فول اچ دی تا حالا دیده بودم بالاتره اگر این فیلمو جایی گیر آوردین حتما حتما ببینین.
    فقط یه سوال من وقتی فیلم فول اچ دی با v20 میبینم حس میکنم تی وی حرارتش بیشتر از فیلمای معمولی دی وی دیه واقعا اینطوریه یا من اینطوری حس میکنم؟
    Last edited by die my darling; 25-11-2010 at 01:19.

16. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •