دوسته من زبونت خیلی تنده
من نمیگم کسی 3تا لپ داره پسره صاحب شرکت ایرانسل هم نداره
اگه اینا باهم جمع شن تو یاهو باهم مچ کنن خیلی خوبه منظورم این بود
دوسته من زبونت خیلی تنده
من نمیگم کسی 3تا لپ داره پسره صاحب شرکت ایرانسل هم نداره
اگه اینا باهم جمع شن تو یاهو باهم مچ کنن خیلی خوبه منظورم این بود
دوست عزیز...
نمیدونم چرا گیج شدی...رفقا کامل در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ گفتند..
من اون وقت که این لپ تاپ رو خریدم 2.300 ، واسم بهترین بود...الانم هست و در مقایسه با لپ تاپ هایی که دور و بریام دارن خیلی شاخه..همین هارد 64 SSD کافیه!
ببین چقدر پول داری...چه کاری میخوای بکنی...چه کانفیگی میخوای!
مشخص که شد بگرد دنبال برند ها...
Lenovo اولین پیشنهاد منه...
بعدش Asus بعد MSI
سامسونگ رو نمی دونم ولی تو این تاپیک بار ها با 7000 مقایسه شده و دوستان 580 رو ترجیح دادن ...
می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارم
از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه
آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده
بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده
نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!
من بایوسو به 2.06 آپدیت کردم دوست عزیز(صفحه های قبلو بخون) رفع نشد! شما که انقدر وین عوض می کنی یه بار هیچ کدوم از نرم افزارا و درایوراشو نصب نکن ببین بازم این مشکل پیش میاد!
من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنهالکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره
فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم
از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه![]()
شايدم سخت افزاري باشه!اخه همه دستگاه هاي داراي اين پورت از اين درايور مايکروسافت استفاده ميکنن. بنظر من لنوو جديدا داره گند ميزنه.
اون دکمه هه که عکسه دوربین روشه ماله وبکمه...شما یه نرم افزار وبکم که نصب کنی با اون دکمه میتونید روشن خاموشش کنید.
ویرایش:کدوم دکمه رو میگید؟ اونی که دوربین فیلمبرداری روشه؟اون ماله movie teather هست....باید نرم افزارش رو نصب کنید....بعد موقع فیلم دیدن اون رو بزنید صدا دالبی میشه....
Last edited by M A M M U T; 10-12-2012 at 00:07.
synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.
والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .
راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!
ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن
بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم
بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم
خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.
من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردمبنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟
Last edited by MITAJOON; 11-12-2012 at 01:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)