تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 120 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مطمئنی خوندی تاپیکو؟!!!
    بعید می دونم تو هیچ تاپیک دیگه ای انقدر ایراد گفته باشن!
    شما 35 صفحه پیش کش همین 2-3 صفحه آخر رو بخون!
    اصلا خود من تو همون صفحات اول یه نقد کامل گذاشتم خوندی؟!
    کولینگشم خوبه.
    ضمنا کسی 3 تا لپ تاپ نداره که واسه شما مقایسه کنه! شما برو تو سایت notebookcheck.net اونجا هست.
    دوسته من زبونت خیلی تنده
    من نمیگم کسی 3تا لپ داره پسره صاحب شرکت ایرانسل هم نداره
    اگه اینا باهم جمع شن تو یاهو باهم مچ کنن خیلی خوبه منظورم این بود

2. 2 کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه albertoperanc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects

پيش فرض

دوسته من زبونت خیلی تنده
    دوست عزیز...

نمیدونم چرا گیج شدی...رفقا کامل در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ گفتند..

من اون وقت که این لپ تاپ رو خریدم 2.300 ، واسم بهترین بود...الانم هست و در مقایسه با لپ تاپ هایی که دور و بریام دارن خیلی شاخه..همین هارد 64 SSD کافیه!

ببین چقدر پول داری...چه کاری میخوای بکنی...چه کانفیگی میخوای!

مشخص که شد بگرد دنبال برند ها...

Lenovo اولین پیشنهاد منه...
    بعدش Asus بعد MSI

4. 2 کاربر از albertoperanc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

دوسته من زبونت خیلی تنده
    سامسونگ رو نمی دونم ولی تو این تاپیک بار ها با 7000 مقایسه شده و دوستان 580 رو ترجیح دادن ...

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.
    من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.

من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس

راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟

راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش

اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!
    می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارم
    از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه
    آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
    در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده
    بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
    هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
    یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده
    نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارم
    از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه
    آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
    در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده
    بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
    هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
    یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده
    نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!
    من بایوسو به 2.06 آپدیت کردم دوست عزیز(صفحه های قبلو بخون) رفع نشد! شما که انقدر وین عوض می کنی یه بار هیچ کدوم از نرم افزارا و درایوراشو نصب نکن ببین بازم این مشکل پیش میاد!

8. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنهالکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم
    از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شايدم سخت افزاري باشه!‌اخه همه دستگاه هاي داراي اين پورت از اين درايور مايکروسافت استفاده ميکنن. بنظر من لنوو جديدا داره گند ميزنه.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنهالکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم
    از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه
    اون دکمه هه که عکسه دوربین روشه ماله وبکمه...شما یه نرم افزار وبکم که نصب کنی با اون دکمه میتونید روشن خاموشش کنید.
    ویرایش:کدوم دکمه رو میگید؟ اونی که دوربین فیلمبرداری روشه؟اون ماله movie teather هست....باید نرم افزارش رو نصب کنید....بعد موقع فیلم دیدن اون رو بزنید صدا دالبی میشه....
    Last edited by M A M M U T; 10-12-2012 at 00:07.

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.
    والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .

راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
    اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
    البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!

14. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.
    والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .

راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
    اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
    البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!
    ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.
    آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
    ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن
    بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
    بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم
    بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم
    خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.
    من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردمبنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
    یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟
    Last edited by MITAJOON; 11-12-2012 at 01:56.

16. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •