با چه برنامه ای میشه آهنگهای دلخواهمون رو بجای آهنگهای بازی بذاریم؟
با چه برنامه ای میشه آهنگهای دلخواهمون رو بجای آهنگهای بازی بذاریم؟
دوستان برای Audi R8 Spyder بین دو نیترو کدوم بهتره؟Powershot یا عادی؟(Powershot رو وقتی فول شد میزنی و یهویی بهت سرعت میده ولی اون یکی نه و سرعت کمتری میده اما همیشه میتونی بزنی)
پیام حذف نمیشه ! شما که نمیتونی بازی رو بریزی به هم !
باید ست دستینیشن رو بزنی و مسیر مسابقه رو بهت روی نقشه نشون میده (راهت سبز میشه) . بعدش میری تا جایی که راهنمایی میکنه و اونجا مسابقه شروع میشه .
PowerShot به درد نمیخوره ! نیتروی معمولی رو Pro کنید از همه چی بهتره .
چطوری Pro میشه کردش؟(یهویی دیدم در حال رانندگی Off Road Tire و Impact Body خود به خود Pro شدن!)
باید 300 ثانیه از نیترو استفاده کنی ولی به نظر من powershot هم عالیه من رو bmw m3 cope اینو گذاشتم خیلی نتیجه خوبی داشت ولی خوب اگه نمیتونی زود به زود پر کنی عادی رو نصب کنی بهتره.(برای پرو شدن powershot باید 25 دفعه ازش استفاده کنی.)
ممنون Pro کردمش.
من شدیدا بین Track Tire و Offroad موندم.اولی کنترل ماشینو خیلی بهتر میکنه ولی اگه برم تو جاده خاکی بدبختم!
شما از کدوم استفاده میکنید؟
من از ترک استفاده میکنم.
اگه ماشینی که دارید خط مربوط اف رودش لااقل یک چهارم باشه از ترک استفاده کنی بهتره.
ولی اگه اف رود ضعیفی داشته باشه و شما زیاد تو جاده خاکی میرید از آف رود استفاده کن.
ولی اگه هر ماشینی رو برای جاده مخصوصش استفاده کنی بهتره من هیچ وقت از off road استفاده نمیکنم.![]()
بستگي به مسابقه اش داره .
اگر توي شهر باشه و جاده خاكي زياد نباشه ترك پرو .
توي جاده هاي بيرن باشه اف رود پرو .
+ شاسي سبك و بدنه آئرو . يادتون باشه شتاب بيشتر بهتر از حد اكثر سرعت بيشتره .
من هنوز بازيو نگرفتم /// امكان تيون كردن ماشين هم توي اين نسخه هست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)