تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 197 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیشب نود رو دیدین ؟ کسی فهمید خلاصه انصاریفر رو میخوایم توی تیم یا میخوایم ترانسفرش کنیم ؟ برا کسب سهمیه آسیا به کریم نیاز داریم هم این فصل و هم فصل بعد !!

کریم رو از دست بدیم وقتی که زائد رو هم به خاطرش از دست دادیم یک تشکر ویژه باید از سر دار کرد ! که تیم رو با بنگاه مسکن اشتباه گرفته !!!

بچه ها اگر این خبر عملی بشه ، پروین تو پرسپولیس چیکاره حَسَنِه ؟
    هیچی دادا : از وقتی مدیر عامل جدید اومده واسه اینکه فوتبالی نیست با این پستای خیالی که هر روز به یکی میده میخواد جو تیم رو آروم نگه داره . سلطان بیاد یا نیاد زیاد توفیری توی شرایط کنونی نداره و بهتره روی سنگینیش وایسته و از بیرون تماشاچی باشه !

2. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی نتایجی که پرسپولیس تو لیگ برتر امسال کسب کرده تقصیر سردار رویانیان بودهدیگه باید چه کاری برای این تیم بکنه که نکرده از وسطای فصل قبل که به عنوان مدیر عامل پرسپولیس انتخاب شد طبق خواسته هوادارا مصطفی دنیزلی اورد قراردادش هم یک سال و نیمه بود که سر یک سری مشکلات شخصی نتونست به کارش ادامه بده شاید اگه الان خود مصطفی دنیزلی پرسپولیس در دست داشت اینجای جدول قرار نداشتیم - سر قضیه یارگیری هم که طی چند سال اخیر که توی فصل نقل و انتقالات عملکرد قابل قبولی نداشتیم غیر اون فصلی که افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس شد و حمید استیلی تیم رو بست امسال تونستیم بازیکنای خوبی رو جذب کنیم کسی روهم به عنوان سرمربی این فصل انتخاب کردیم که هر جا رفته بود قهرمانی آورده بود و القابی که بهش داده بودن یک تریلی هم نمیکشید تا به ما رسید تو زرد از آب در اومد و طی یک نیم فصل هیچ کار خاصی نتونست برای تیم انجام بده اگر هم قرار باشه سردار از تیم جدا بشه بهترین گزینه برای جایگزینیش عابدینی هستش که بعید میدونم به خاطر یک سری از مسایل بگذارن مدیر عامل پرسپولیس بشه
    مطمئنی هوادار پرسپولیسی؟!
    رویانیان بیرون زمین زحمت خودشو کشیده دیگه چیکار کنه بنده خدا...
    باشگاهو حرفه ای کرده بازیکن تاپ اورده درامد زا کرده بنظرم اگه بلند مدت بمونه حتی قهرمان اسیا هم میشیم مطمئن باشید..
    این حرف هایی که زدم نظر شخصی خودم بود پس زیاد سخت نگیرید!

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

6. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا این بازیکنان دیپورتی فکر می کنن تا آخر عمرشون(نه عمر فوتبالی)باید تو تیم پرسپولیس بمونن؟؟!!!!خوب ضعیف بودید دیگه نتایج پرسپولیس هم همینو می گفت.عجب رویی دارن به خدا
    باید حتماً می گفتن آقای زارع آقای کاظمیان روم به دیوار ببخشیدا جلو جلو غلط کردیم اگه امکان داره یه کوچولو هم ناراحت نمی شین میشه برید تو یه تیم دیگه؟؟؟!!!بیا اینم n میلیون پول واسه اینکه بهتون برنخوره!!!!
    Last edited by وین رونی; 28-12-2012 at 00:08.

8. 9 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چرا این بازیکنان دیپورتی فکر می کنن تا آخر عمرشون(نه عمر فوتبالی)باید تو تیم پرسپولیس بمونن؟؟!!!!خوب ضعیف بودید دیگه نتایج پرسپولیس هم همینو می گفت.عجب رویی دارن به خدا
    باید حتماً می گفتن آقای زارع آقای کاظمیان روم به دیوار ببخشیدا جلو جلو غلط کردیم اگه امکان داره یه کوچولو هم ناراحت نمی شین میشه برید تو یه تیم دیگه؟؟؟!!!بیا اینم n میلیون پول واسه اینکه بهتون برنخوره!!!!

کاظميان:برخورد پرسپوليس پدرم را سکته داد

بازيکن سابق تيم پرسپوليس پس از جدايي‌اش از اين تيم از نحوه برخورد مسئولان باشگاه با خودش انتقاد کرد و گفت که من بازيکن اخراجي نيستم.

ورزش 3 : جواد کاظميان در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره چگونگي کنار رفتنش از تيم فوتبال پرسپوليس اظهار کرد: پنجشنبه در اردوي پرسپوليس بودم که شيريني آمد و به من گفت بهتر است اردو را ترک کنم. من روز جمعه هرچه به گل‌محمدي زنگ زدم جواب تماسم را نداد. مگر من قتل کرده بودم؟ اين برخورد حق من نبود. پدرم به خاطر اين مسائل سکته مغزي کرده و اکنون در بيمارستان است. مسببين اين جريان را نمي‌بخشم.

وي با انتقاد از برخورد بد مسئولان پرسپوليس با خودش ادامه داد: من 7 – 8 سال با يحيي گل‌محمدي هم‌بازي بودم و نان و نمک خانواده‌اش را خوردم.
    اکنون هم به حرمت همسرش چيزي نمي‌گويم. من بازيکن تيم به هم‌ريز نبودم و از خيلي‌ها در نيم فصل اول بهتر بودم ولي دليل رفتار يحيي را نمي‌دانم.

بازيکن جديد تيم تراکتورسازي با بيان اينکه فوتبال من مشکلي ندارد که يحيي گفته بروم و در جاي ديگر احيا شوم خاطرنشان کرد:
    خوب نيست انسان براي موفقيتش از روي ديگران رد شود! در اين فوتبال همه را نردبان مي‌کنيم و از آن‌ها بالا مي‌رويم. يحيي حق نداشت چنين رفتار زشتي را با من بکند. من که بازيکن جوان نبودم. من کاپيتان سوم پرسپوليس بودم. او بايد با من صحبت مي‌کرد و مي‌گفت که ديگر نيازي به وجودم نيست. بعد از آن هم من مي‌رفتم. آنقدر خوار و ذليل نيستم که اگر نخواهند بمانم. اگر چاپلوس‌ بودم زير بار خيلي از حرف‌ها مي‌رفتم و شرايطم حالا اين طور نبود.

بازيکن سابق تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه هر کس در اين تيم دارد ساز خودش را مي‌زند و به فکر موفقيت خودش است تاکيد کرد: اگر حرف‌هايم را بزنم حرمت‌ها از بين مي‌رود. دلم از بابت نحوه کنار رفتنم خيلي پر است. با شخصيتم بازي شد. اگر حرف‌هايم را بزنم سنگ روي سنگ در پرسپوليس بند نمي‌شود. در ضمن آن زمان ديگر نمي‌توانم جواب مادرم را بدهم.

کاظميان با انتقاد از استفاده از لفظ اخراج در مورد جدايي‌اش از پرسپوليس خاطرنشان کرد: مادرم به من مي‌گويد که زبانم سرخ است. او مي‌گويد يک ذره مانند برخي هم‌بازي‌هايت چاپلوس و عمروعاص باش. برادرم در 20 سالگي فوت کرد، فوتبال که از برادرم مهم‌تر نيست. بالاتر از سياهي رنگي نيست.
    انسان‌هاي کثيفي در فوتبال هستند. اين آقايان لفظ اخراج را براي من به کار بردند ولي من اخراجي نيستم.

بازيکن جديد تيم تراکتورسازي با تشکر از هم‌تيمي‌هايش اضافه کرد: جو تراکتور با پرسپوليس اصلا قابل مقايسه نيست. من 6 روز است که به اين تيم پيوسته‌ام اما گويا 6 ماه است که براي اين تيم بازي مي‌کنم. از هم‌بازي‌هايم تشکر مي‌کنم چرا که به من کمک مي‌کنند تا دوباره به شرايط خوبم برگردم.
    خدایی بعضی وقتا یه سری چیزا شنیده میشه که شعرا هم توی بدترین حالاتشون نمیگفتن !!! تیم توی اینهمه هفته بد بازی کردن و باختن و ... باعث سکته پدرشون نشده و حال پدرشون مساعد بود و با اخراجش همه آمال و آرزوها بر باد رفت و حال پدر خراب شد ؟! آقا بعضی وقتا تیترای زردی میزننا ! به خاطر همسر یحیی.... خودش خونده یه دور مصاحبش رو !؟

از وقتی میرن به کشورای عربی و برمیگردن کلا همون دوزار فوتبالشون یادشون میره . مبعلی - معدنچی - اولادی و ... همون بازیکنای قبلی هستن ؟! همش پسرفت داشتن تا پیشرفت . متاسفانه به قول خودتون جناب جوادخان همون آدمای کثیف فوتبال باعث شدن شمای نا آماده سر از تیم پرسپولیس دربیاری !!!

...........................

اون دوستی که می فرمایند : سردار پرسپولیس رو حرفه ای کرده ؛ لطفا همونجور که گذاشتن خبر منبع میخواد همین علت حرفه ای شدن تیم به ددست سردار هم منبعش گذاشته بشه ممون ! ما که جایی توی هیچ سایتی یه همچین چیزی رو در میون تیمای ایرانی بالاخص تیم محبوبمون ندیدیم !! تیم حرفه ای که بازم مث چند سال گذشته مدیر تیم رو ببنده و سرمربی رو بعدآ بیارن شد حرفه ای ؟! اولین اصول رعایت نشد حالا با مسافرت به ایتالیا شد تیم حرفه ای ؟ لطفآ با سند صحبت بشه ممنون
    Last edited by MoJtaBa.R; 28-12-2012 at 02:50.

10. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه somaye1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حدود 200 هوادار شيرازي در حمايت از تيم فوتبال پرسپوليس امروز در فرودگاه شهيد دستغيب شيراز حضور پيدا کردند.

کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل فجر ساعت 16:50 امروز به فرودگاه شهيد دستغيب شيراز رسيد.

حدود 200 هوادار براي استقبال از بازيکنان و کادر فني پرسپوليس به فرودگاه آمده بودند. آنها به نوبت بازيکنان پرسپوليس را مورد تشويق قرار دادند و با شعارهايي از گل‌محمدي حمايت‌هاي خود را نشان دادند. اما حضور علي کريمي و دردسر او براي خروج از فرودگاه نيز در نوع خود جالب بود.

هواداران با ديدن کريمي او را به عنوان بازيکن باغيرت صدا کردند.

* سه کودک نوجوان نيز براي قرمزپوشان دسته گل‌هاي قرمز رنگ آورده بودند که در نوع خود جالب بود.

* خلبان هواپيمايي ماهان در طول سفر قرمزپوشان به شيراز بارها از پرسپوليسي‌ها بابت تاخير به وجود آمده عذرخواهي کرد.

*هواداران شيرازي پرسپوليس نيز با توجه به استقبالي که از گل‌محمدي داشتند وي را براي خروج از فرودگاه دچار مشکلاتي کرده بودند.

* گل‌محمدي سرمربي پرسپوليسي‌ها پس از ترک فرودگاه مستقيما راهي کنفرانس مطبوعاتي شد.

* هواي شيراز در حال حاضر 11 درجه بالاي صفر است.

*پرسپوليسي‌ها در طول پرواز يک ساعت و 5 دقيقه در هواپيما بودند و سپس به شيراز رسيدند.

* با توجه به استقبال گرم هواداران پرسپوليس در شيراز، گل‌محمدي و بازيکنان اين تيم براي خروج از فرودگاه دچار مشکلاتي شده بودند که بالاخره با تلاش فراوان فرودگاه را ترک کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 5 کاربر از somaye1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

اگه خون تو رگام نباشه هوا به دردم نمیخوره
    زنده باد پرسپولیس

16. 5 کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این واقعیته امیدوارم ادمین به بهانه درگیری و حساسیت پاکش نکنه.واقعیت هست:

18. 11 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

من یه استادی دارم که به جرم استقلالی بودن دو نفر از دانشجوهاشو حذف واحد کرد
    با اینکه از درسش هیچی نمیفهمم اما همیشه سر کلاساش حضور دارم چون اونجا همیشه دعوا سر ما پرسپولیسیاست
    من به داشتن یه همچین استادی افتخار میکنم
    هیپیپ هوراااااااااااااااااا

20. 3 کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •