تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 301 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

حرف دلمو زدی میخواستم بگم گفتم الان باز میگن بهونه آورد و ... اما سر خودمونو که نباید گول بزنیم فدراسیون ایران و فوتباله ایران . 2 تا جام برای یه تیم توی یه فصل ... غیر طبیعیه حتی خود ماها فکرشو نمیکنیم غیر از اینه؟

درباره این آرزه هم راستش تو بازیاشو دنبال کردی من نمیشناسم زیاد واسه همین تو ترکیب ازش استفاده نکردم . وگرنه میتونه جای ممد رضایی رو بگیره یا با جباری تعویض شه کلا تو تیم جا بیفته اما میگم که امیر بهش بازی نمیده منم اطلاع ندارم از سبک بازیش
    این لینک فیلم بازی هاش هست ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلیپی جالب از دوره کردن هواداران آرزه و سرود خواند برای این بازیکن ، ظاهرا این بازیکن نزد هواداران تیمش محبوبیت زیادی دارد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی قسمت نقطه چین a b i e t e h.com بذارید ( فاصله بین حروف را پاک کنید )

اینجوری که من تو سایت های مختلف دیدم توی کشورش و تیم هایی که بازی کرده بازیکن محبوبی بوده و تماشگرا همیشه تشویقش می کردن . پس حتما بازیکن خوبی بوده ..

حرکات کناره هاش و توپ گیری هاش خیلی خوبه . اما اصلآ گلزن نیست .
    Last edited by king of the kings; 07-01-2013 at 15:05.

2. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قلعه‌نويي: دوست دارم اينيستا بهترين بازيکن شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم اينيستا به عنوان بهترين بازيکن سال 2012 انتخاب شود.

امير قلعه‌نويي پس از تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در خصوص ديدار برابر ابومسلم در چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي عنوان کرد: استقلال شرايط خوبي دارد و بازي در جام حذفي برابر ابومسلم که تيم خوب و مربي باهوشي دارد، بايد دقت کنيم. برگي‌زر مربي خوب و باهوشي است و ما با همه وجود مقابل اين تيم قرار خواهيم گرفت.

وي در مورد اينکه استقلال با مشکل بخاري روبرو شده، تصريح کرد: چنين چيزي وجود ندارد. حرف من اين نبود. گفتم هتل ندادند و از لحاظ سخت‌افزاري مشکلاتي داريم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به اين مورد که استقلال در مورد تغذيه هم با مشکل روبروست؛ گفت: در مورد اين حرف‌ها صحبت کردم و اگر سؤال جديدي داريد، مطرح کنيد.

قلعه‌نويي در خصوص فرهاد مجيدي يادآور شد: تست‌هايي را حاج‌قاسم از او گرفته و در حال بررسي وضعيت او هستيم. هنوز ITC او هم نرسيده است.

وي در مورد اينکه اعلام کرده هر وقت نکونام بخواهد از تيم جدا شود، مشکلي از اين بابت ندارد، خاطرنشان کرد: باز هم مي‌گويم زماني که يک بازيکن بخواهد از تيم جدا شود، سه مورد ارزيابي مي‌شود. منافع باشگاه، منافع بازيکن و احساسات او. اين موضوع را دو هزار بار گفته‌ام. البته هنوز پيشنهادي هم براي او نيامده است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: براي جدايي يک بازيکن اول کادر فني جلسه مي‌گذارد و پس از آن موضوع را با مدير عامل مطرح کند و پس از آن در مورد آن تصميم صورت بگيرد. اين کار جمعي صورت خواهد گرفت.

وي در مورد جلسه شب گذشته نکونام با فتح‌الله‌زاده تصريح کرد: به هر حال مدير عامل با بازيکن جلسات برگزار مي‌کند. مشکلاتي است که بين آنها مطرح مي‌شود و مسئله‌اي در اين زمينه وجود ندارد.

قلعه‌نويي در مورد اينکه برخي روزنامه‌ها امروز اعلام کردند به علت ترس از حنيف عمران‌زاده به او ميدان داده است، تاکيد کرد: اين چه مسائلي است که مطرح مي‌کنيد؟ صحبتي بکنيد که به درد جامعه و فوتبال بخورد. اين حرف‌هاي چيپ و اراجيف چيست که مطرح مي‌کنيد؟ مغز آدم به درد مي‌آيد. دنبال اين مسائل نباشيد.

وي در مورد انتخاب بهترين بازيکن سال 2012 خاطرنشان کرد: دوست دارم اينيستا بهترين بازيکن شود اما فکر مي‌کنم مسي به اين عنوان دست يابد.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه تعداد گل‌هاي اين تيم کم است، گفت: ما هر روز برنامه‌هاي روي دروازه اجرا مي‌کنيم به نظرم گل کم نزده‌ايم در اين چند هفته اخير وضعيت گلزني ما خوب بوده است.

وي به عنوان سخن پاياني گفت: خوب است که ما صدر جدول بوديم که اين مسائل و سؤالات را پرسيديد. يک مورد از اين مسائل به درد جامعه فوتبال مي‌خورد؟

ورزش3

4. 6 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

همچنان منتظر نظر دیگر دوستان هستیم نظرتون رو بدید به هر حال استفاده میکنیم

نکونام: تا آخر فصل در استقلال مي‌مانم

جواد نکونام خبر جدايي‌اش از استقلال را رد کرد.

پس از انتشار خبر جدايي جواد نکونام از استقلال، هافبک آبي‌هاي تهران با رد اين خبر گفت: اين خبرها صحت ندارد. من تصميمي براي جدايي از استقلال نگرفته‌ام و همان طور که پيش از اين گفته بودم تا آخر فصل در استقلال مي‌مانم.

نکونام افزود: متاسفانه برخي ها به دنبال حاشيه سازي براي استقلال هستند و با انتشار چنين اخباري سعي مي‌کنند حاشيه‌هايي را براي استقلال به وجود بياورند، اما من بدون توجه به اين شايعه سازي‌ها به موفقيت در استقلال فکر مي‌کنم و تمام تلاشم را خواهم کرد که در استقلال موفق شوم.

به گزارش ايسنا، اين صحبت‌ها در حالي است که محمود رضا فاضلي، مدير برنامه‌هاي جواد نکونام گفته است که نکونام در حال انجام مذاکراتي با باشگاه استقلال است که در نهايت به تصميم وي براي ماندن يا نماندن در استقلال منجر خواهد شد. او همچنين گفت که احتمال دارد اين مذاکرات دو يا سه هفته به طول بينجامد.

فتح‌الله‌زاده: نکونام موافقت کرد تا آخر فصل بماند

مديرعامل باشگاه استقلال از توافقش با نکونام براي ماندن اين بازيکن در استقلال تا پايان فصل خبر داد.

علي فتح‌الله‌زاده درباره آخرين وضعيت جواد نکونام در استقلال گفت: امروز (دوشنبه) با اين بازيکن جلسه‌اي داشتيم که من از او خواستم تا پايان فصل نزد ما بماند. جواد هم موافقت کرد که حداقل تا آخر فصل در استقلال بماند.

وي ادامه داد: تصميم ما و نکونام تا اين لحظه بر اين است که تا پايان فصل با هم ادامه دهيم، مگر اين که شرايط خاصي پيش آيد و مثلا باشگاهي که نکونام را مي‌خواهد قيمت خود را خيلي بالا ببرد که در آن صورت وضعيت فرق مي‌کند.

مديرعامل باشگاه استقلال همچنين گفت: تا اين لحظه نسبت به تعهداتمان به نکونام عقب هستيم و مقداري از پولي را که بايد به او مي داديم هنوز نداده‌ايم. من تلاش مي‌کنم که تا آخر اين هفته‌ اين پول را فراهم کنم و به او بدهم.

فتح‌الله‌زاده در پايان گفت: با معاونين باشگاه جلسه‌اي داشتيم که درباره نحوه حضورمان در ليگ قهرمانان آسيا به هماهنگي برسيم. بر اين اساس قرار شد که معاون پشتيباني و اجرايي باشگاه طرح‌هاي خود را براي رسيدن به اهدافمان در آسيا ارائه دهد تا درباره‌اش بحث و بررسي کنيم.

مشکلات مالي استقلال حل شدني است

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايي که اعلام کرده‌اند اميرقلعه‌نويي از ترس مرا روي نيمکت ننشانده، تازه روزنامه‌نگار شده‌اند.

حنيف عمران‌زاده پس از تمرين امروز تيم فوتبال استقلال درخصوص شرايط اين تيم عنوان کرد: شرايط خوب است اما هوا کمي سرد است، استقلال نسبت به گذشته بهتر شده و روند رو به رشدي دارد.

به گزارش فارس،وي درمورد آلودگي هوا خاطرنشان کرد: کمي وضعيت بهتر شده است.

مدافع تيم فوتبال استقلال درمورد اينکه آيا اين تيم با مشکل بخاري روبه‌رو است گفت: مشکلي از اين بابت وجود ندارد، هواي رختکن گرم شده و مشکلي از اين بابت نيست.

عمران زاده درباره مشکلات مالي استقلال تصريح کرد: مشکلاتي داريم اما مطمئن باشيد که اين مسائل حل مي‌شود، مسئله بزرگي نيست.

وي درباره اينکه برخي روزنامه‌ها نوشته بودند که اميرقلعه‌نويي به علت ترسش از عمران زاده او را نيمکت نشين‌نکرده تأکيد کرد: آنهايي که قلعه‌نويي را مي‌شناسند مي‌دانند که او به اين حرف‌ها کاري ندارد که بخواهد مرا در ترکيب بگذارد يا نگذارد‌. ‌آنهايي که اين موضوع را نوشته‌اند تازه به کار روزنامه‌نگاري مشغول شده‌اند، قبلاً پياز و سيب‌زميني مي‌فروختند و حالا در ورزش قلم مي‌زنند.

گزارش تمرين امروز استقلال

سرمربي تيم فوتبال استقلال عصر امروز در تمرينات اين تيم پابه‌توپ‌ شد.

تمرين تيم استقلال براي آمادگي بازي برابر ابومسلم در چارچوب مرحله يک‌چهارم نهايي جام حذفي عصر امروز از ساعت 15 در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز شد.

* در تمرين امروز سياوش اکبرپور و هاشم بيک‌زاده به علت مصدوميت حضور نداشتند.

* قبل از آغاز تمرين امير قلعه‌نويي حدود 5 دقيقه با بازيکنان صحبت کرد. ابتدا بازيکنان به گرم کردن پرداختند و پس از آن کار با توپ و شوت زدن را تمرين کردند.

* از تمرين امروز حدود 100 تماشاگر ديدن کردند.

* فرهاد مجيدي در کار گروهي با بازيکنان تمرين کرد.

* ميرشاد ماجدي، منصوري پورحيدري، فرزاد مجيدي، دکتر نوروزي و عباس سرخاب، بازيکن دهه 60 و 70 آبي‌پوشان در تمرين امروز حضور داشتند.

* مجتبي جباري که روز گذشته در تمرين ‌آبي‌ها حضور نداشت، امروز به تمرينات بازگشت.

* سيدمهدي رحمتي با حميد بابازاده تمرينات خود را دنبال کرد.

* امير قلعه‌نويي در اواسط تمرين پا به توپ شد. سرمربي استقلال در حرکتي تمرين روپايي و حرکات تاکتيکي کرد.

* فرهاد مجيدي اواسط تمرين تلفني با فهد، يکي از مسئولان الغرافه صحبت کرد و درباره ITC خود با او صحبت کرد. همچنين ميرشاد ماجدي نيز با فهد تلفني صحبت کرد.

منبع : ورزش 3

6. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :

اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .

1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟

2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟

3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟

4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟

5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟

6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟

7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
    سعی می کنم کوتاه نظر خودم رو بگم :

1- قلعه نویی بهترین مربی ایران از نظر نتیجه و بعد فنی است و ویژگی بارزش اینه که خیلی خوب شرایط فوتبال و بازیکنان خودی و حریف رو می شناسه . ضمن اینکه مدیر خوبی هم هست .

2- ایمان موسوی . اگر بتونه خوش رو دوباره پیدا کنه و ایمان موسوی نیم فصل اول سال قبل بشه ، فوق العاده برامون موثر خواهد بود .

3- قطعا به نفع تیمه . فقط باید مدیریت بشه و خواسته یا نا خواسته باعث بروز حواشی در تیم نباشه .

4- محبوبیت تعریف خیلی کلی داره و شاید هم شخصی باشه . همه به نوعی محبوب هستند حالا کسی مثل من اخلاق و بازی پژمان رو خیلی می پسنده کسی نفر دیگری رو و ...
    اما ناصر خان حجازی و پرستیژ و شخصیتی که داره به نظرم محبوب ترین های این لیست باشه .

5- اول فرهاد 2- پژمان - 3و4و5 ......

6- سیستم 4-4-2 لوزی توش جا افتادیم و به نظرم اگر خوب مهره چینی کنیم نیازی به تغییر سیستم هم نداشته باشیم . من خیلی به زوج حمودی - حیدری در راست زمین علاقه داره و پافشاری می کنم !

7- پیش بینی که سخته ولی فکر کنم با توجه به جدول لیگ و حذفی و بازی های باقی مونده بتونیم یک جام داخلی بگیریم که من ترجیح می دم لیگ باشه . توی اسیا گروه خیلی دشواره ولی باز هم صعود کار سختی نیست . جلوی تیمهای بزرگتر در اسیا بهتر بازی می کنیم . این گروه خیلی من رو یاد گذشته ها می اندازه . خیلی وقت بود منتظر بازی استقلال- الهلال بودم . بعد از صعود هم چیزی مشخص نیست البته به 8 تا می شه فکر کرد ولی بعد از اون دیگه باید دید تیم سال بعدمون چه جوریه .

8. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :

اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .

1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟

4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟

7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
    1 : مربی که برای ایران خوبه ! من قبولش دارم و به نظرم برای استقلال بهترینه .. ولی اگه تو جایی غیر از ایران مربیگری میکرد بعید میدونم همین موفقیت ها رو کسب میکرد ...

2 : به نظر من بازگشت مجتبی جباری بهترین خبر ممکن بود .. توی نیم فصل دوم هم بهترین بازیکنمون مجتبی خواهد بود !

3 : با احترام به همه ی نظر ها ولی به نظر من خیلی کمک میکنه به تیم ... هر چند شاید خیلی بازیش تو چشم نیاد ولی تیم رو جمع و جور میکنه .. توی حمله نه .. ولی یکی از دلایلی که خط دفاع استقلال امسال خوب بوده ، نکونامه ! فقط کاش کمتر از این بازی هاش در بیاره که میگه میخواد بره !

4 : مجیدی ! ( بدون شرح )

5 : نفر اول مسلما مجیدی ... نفر دوم پژمان و نفر سوم رحمتی ! ( کلا خط دفاع رو خوب جمع میکنه و شخصیتش به کاپیتانی میخوره ) البته نظر من ...

6 : 4 - 4 - 2 که بچه ها بهش اشاره کردن بهترینه ..

7 : به نظر من استقلال نمیتونه هم توی حذفی هم توی لیگ قهرمان بشه ، ولی توی یکیش حتما امسال قهرمانه !
    توی آسیا هم من حدس میزنم از گروه صعود کنیم ... ولی بقیش بر میگرده به اتفاقاتی که توی فصل نقل و انتقالات سال بعد رخ میده .. !

+

با تشکر از محمد ..

10. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

آقا این قضیه ورزشگاه کشوری چیه ؟؟؟
    دادن به استقلال ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

1 :

3 : با احترام به همه ی نظر ها ولی به نظر من خیلی کمک میکنه به تیم ... هر چند شاید خیلی بازیش تو چشم نیاد ولی تیم رو جمع و جور میکنه .. توی حمله نه .. ولی یکی از دلایلی که خط دفاع استقلال امسال خوب بوده ، نکونامه ! فقط کاش کمتر از این بازی هاش در بیاره که میگه میخواد بره !
    اینا هم حاشیه هایی هستن که تقصیر نکونام نیست.
    خودش چند بار فقط مصاحبه کرده که من تو استقلال می مونم ولی باز حاشیه براش درست می کنن ..
    مثلآ همین دیروز دوباره گفت می مونم و هیچ پیشنهادی برام نیومده بود و ... ولی باز امروز فتح الله زاده اومده گفته تکلیف نکونام هفته دیگه مشخص میشه . از اونور هم الکی روزنامه ها و رسانه ها هم به خاطر نام نکونام همش تیتر الکی از نکونام می زنن .
    قرارداد دو ساله بسته .
    به نظر من از لحاظ اخلاقی بازیکن حاشیه ساز و بدی نیست .

13. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

همونطور که تو نود هم دیدیم رئیس سازمان كنترل كیفیت هوا رشیدی در مورد تعطیلی این مسابقات گفت: «جمعه شاخص آلاینده‌ها در تهران 130 بود. در حالی كه در روز بازی استقلال و سایپا این شاخص روی 180 بود اما بازی برگزار شد.اقا دروغ تا کی ؟اقای فردوسی پور چرا صدات در نمیاد؟ پدر تیمه ما رو در اوردی سر بازی با داماش
    اما سوالای محمد جان1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
    بهترین مربی حال حاضر فوتباله ایرانه بدونه شک. از نظر اخلاقی هم به نظر من با وضع بازیکن سالاری تو فوتبال ایران بهتری رفتار رو همن قلعه نوعی میکنه...
    همه خریدامون خوب بودن ولی یه احساسه خاصی نسبت به ارزه داره فکر میکنم بهترین خریدمون میشه حالا باید بیشتر بازی کنه ببینیم چی میشه ولی فعلا ایمان موسوی و فرزاد حاتمی خیلی خوب بودن
    از نظر فنی خیلی خوب بوده ولی حاشیه هم به همراه داشته امیدوارم اگه قراره بره یه پوله خوب گیر باشگاه بیاد مشکلاتمون رفع بشه
    حجازی- قلعه نوعی-مجیدی -منتظری-جباری -رحمتی-نکونام
    مجیدی-صادقی -جباری-منتظری
    رحمتی
    اشجاری---------------صادقی ------------ منتظری ------------حمودی
    نکونام
    محمد رضایی یا ارزه---------------------------------------------------حیدری
    جباری
    مجیدی یا موسوی--------------------- حاتمی
    7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟لیگ رو اگه خدا بخواد قهرمانیم جام حذفی واسه یه تیم دیگه گذاشتن اگرم بخوایم نمیدن بهمون اسیا بستگی به بازی های تو خونمون داره امیدوارم تو خونه همه امتیازا رو کسب کنیم چون بیرون خونه کاره سختی داریم

اقا تو رو خدا اینقدر پستای رو پاک یا ویرایش نکنید

15. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

17. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

همه خریدامون خوب بودن ولی یه احساسه خاصی نسبت به ارزه داره فکر میکنم بهترین خریدمون میشه حالا باید بیشتر بازی کنه ببینیم چی میشه
    خوبه پس شما هم این حسو داری ...

آرزه از جانواریو که خیلی بهتره .. جانواریو رو فیکس می ذاشت .
    یه بازی دقیقه آخر آوردش تو زمین هم گل زد و هم یه صحنه پشت محوطه جریمه یه همکاری خوبی با جباری داشت . دو سه تا پاس به هم دادن تک ضرب داشتن تک به تک میشدن . با اینکه هنوز با هم تیمی هاش آشنا نبود

19. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •