بین هازارد و ماتا سخت بود... هازارد انتخاب کردم...
بین هازارد و ماتا سخت بود... هازارد انتخاب کردم...
باورش سخته، ولی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم ژوزه مورینیو هنوز اون حس بازیکنشناسی گذشتش رو داشته باشه تا اگه اومد چلسی اوضاع فرانکی رو مرتب کنه، حیفه یه بازیکنی مثل لمپارد که نشون داده واقعا توی پست خودش کاربلده و طی سالها واسه تیم زحمتای زیادی کشیده اینجوری از تیممون بره
آخه بهانشونم الکیه
دستمزدش بالاس؟
اون وقت چلسی پول نداره به لمپارد بده؟
والا فوقش یه فراخوان بدن هوادارا هفته ای 200هزار پوند میریزن به حساب خوب
یه لحظه فکر کن![]()
فعلا که سوپر فرانکی به جای رامیرز اومد و یک گل به گلهاش اضافه کرد![]()
خوب 2-0 سوانسی را بردیم دوباره جایگاه سوم را پس گرفتیم
تاتنهام که دیشب مساوی کرد و آرسنال و یونایتد هم مساوی شدند و کلا همه نتایج به نفعه ما بود امروز
رامیرس مصدوم شد و لمپس به جاش اومد تو زمین و غوغا کرد
یه پاس عالی و گل زیبای اسکار ، بعدشم یک پنالتی زد و 201 گله شد و یک گل تا رکوردشکنی، واقعا این بازیکن تمام نشدنیه
نکته جالب امروز: با تساوی یونایتد و آرسنال، منچستر دیگه باید خواب شکوندن رکورد ما رو ببینه![]()
چلسی که مدت هاست میبینه!نکته جالب امروز: با تساوی یونایتد و آرسنال، منچستر دیگه باید خواب شکوندن رکورد ما رو ببینه![]()
البته طبیعیه (و برای ما قابل درکه) که رقبا به این چیز ها دلخوش باشن!
[با احترام]
.
.
برای اینکه اسپم نباشه، لمپارد فصل بعد در چلسی هست؟ (تمدید کرد؟)
اخبار امیدوار کننده ای نبوده تا حالا ... شبکه چلسی هم که توی اعلام زمان برنامه هاش چند روز پیش از لمپارد به عنوان "هافبک سابق آبی ها " نام برد
ولی شخصآ فکر میکنم در صورت اومدن مورینیو برای فصل آینده لمپارد هم در تیم موندنی میشه![]()
این مربی اگه دست از سیستم چرخش بر داره و میکل بی خاصیت رو بازی نده و به جاش فرانکی رو بازی بده شک نکنین به لیگ قهرمانان صعود میکنیم
معلومه که الکیه
تورس هم تو همین حدودا داره پول میگیره اما هیچ کار مفیدی هم انجام نمیده.
امیدوارم تورس و میکل هرچه سریعتر دمشونو بذارن رو کولشون و برن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)