مرسی از شما
دو سوال دیگه و بعد رفع زحمت میکنیم !!!
1_ یعنی خودمم با 4900 منطقه 1 و 5300 زیر گروه 1 عمران سمنان قبول نمیشم ؟
2_ اصفهان چند تا غیر انتفای داره و با همون رتبه 20000 رفیق ما میشه قبول شد ؟
خیلی خیلی ممنون .
مرسی از شما
دو سوال دیگه و بعد رفع زحمت میکنیم !!!
1_ یعنی خودمم با 4900 منطقه 1 و 5300 زیر گروه 1 عمران سمنان قبول نمیشم ؟
2_ اصفهان چند تا غیر انتفای داره و با همون رتبه 20000 رفیق ما میشه قبول شد ؟
خیلی خیلی ممنون .
1- احتمالش خیلی زیاده . شبانش هم که اگر زده باشید صد در صده
2- نظری ندارم
دیشب اخبار 20:30 رو دیدین که برای اعتراض به سازمان سنجش رفته بودن. واقعا شورشو در اوردن (هر چی فحش نثارشون) منم یکی از همون بخت بر گشته هام که با رتبه 4317 منطقه 2 هیج کدوم از رشته های دانشگاه شاهد رو برای مصاحبه دعوت نشدم در حالی که امسال با رتبه 5 6 هزار رفتن مصاحبه و 100% قبولن ( رفیقم با 3 هزار هم دعوت نشده ) من با توجه به اینکه هیج فرقی نمی کرد کدوم اولویت باشه من انتخاب 36 37 و 38 (و رفیقم 15!!!!) رو شاهد زدم الان این رفیقم گفت باید 1 تا 5 می زدیم(از خو دشون قانون عوض کردن ) حالا من و امثالهم باید 4 سال آواره شهرستان بشیم بخاطر خود سری ....................
![]()
سلام میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من رشته ی خودم تجربی بوده هیچی از هنر نمیدونم ولی شدیدا علاقه دارم
امسال کنکور سراسری مجاز شدم با رتبه ی 5926 و رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه 14981
میدونم رتبه ی جالبی نیست اما بگید چه رشته ای و کجا میشه قبول بشم لطفااااااااااااا جواب بدید
سلام میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من رشته ی خودم تجربی بوده هیچی از هنر نمیدونم ولی شدیدا علاقه دارم
امسال کنکور سراسری مجاز شدم با رتبه ی 5926 و رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه 14981
میدونم رتبه ی جالبی نیست اما بگید چه رشته ای و کجا میشه قبول بشم لطفااااااااااااا جواب بدید
سلام
این نتایج آزادو کسی اطلاع نداره کی میاد ؟
باحال میشه آزاد پزشکی قبول شم![]()
منم با 1900 منطقه 2 معرفی نشدم بابا اینا یه چیزیشون هست اصلا تنشون واسه اذیت مردم میخاره![]()
سلام
چند دقیقه میشه که نتایج آزاد اومده.
ازاد اومد من هم عمران مرکز قبول شدم . با تراز 6900 حدودان .
آقا من علوم تحقیقات قبول شدم............. این ثبت نامش از کی شروع میشه؟؟؟؟ چطوریاست؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)