تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 137 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقا درست شد. راستش خودم نفهمیدم چکار کردم...

i7
    GF GT635m 2G
    8G ram

(n55sl)

نمیدونم چرا تو بعضی جا ها افت فریم دارم... با رزولوشن 1366*768 و DX9 و اکثر تنظیمات High....
    به نظر شما عادیه؟ شما چجوری بازی می کنیدش؟؟؟؟
    این افت فریم به خاطر ضعف گرافیکتون هست،شما با این گرافیک نمیتونید این باز رو روی high بازی کنید ولی فکر کنم یه چیزی بین medium-low رو راحت توی همین رزولوشن بتونید اجرا کنید....
    با نصب ریجستری فیکس در ست شد و گزاشت آپدیت ها رو نصب کنم...
    فقط دوتا از اپدیت ها رو میشه نصب کرد Social Club میگه نسخه بالا ترش رو سیستمت نصبه...
    قبلیرو پاک کنم؟؟؟
    بعد از کپی کردن کرک و ریختن اون پوشه پروفایلز تو ادرسDocuments\Rockstar Games\Max Payne 3 میرم تو بازی این ارور رو میده...
    بله دوستمون درست میگن شما باید profile رو بریزید توی پوشه social club....
    ولی با این تعارف فکر کنم شما یه جایی توی کرک کردن بازی مشکل دارید!!

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

این افت فریم به خاطر ضعف گرافیکتون هست،شما با این گرافیک نمیتونید این باز رو روی high بازی کنید ولی فکر کنم یه چیزی بین medium-low رو راحت توی همین رزولوشن بتونید اجرا کنید....
    آخه من DiRT3 و COD MW3 و NFS HP رو با فول اچ دی و گرافیک حداکثر ( غیر از DiRT3 که با High bنه Ultra اجرا میکنم) بازی میکنم ولی این بازیو تعجب میکنم چرا اینطوریه... البته تکسچر ها رو Very High هست. حالا نمیدونم چقد تاثیر داره ولی باید بذارمش رو High ببینم چی میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان! من مشکلم فعلاً برطرف شد!
    اول اینکه بازی به شدت باگ داره! برای همین خیلی مشکلات کرش و ارورهایی که پیش میآد در وهله اول دلیلش خود بازیه! و ربطی سخت افزار و کارت گرافیک و غیره نداره! که جاداره یه دست مریزاد به راک استار بگیم!
    کاری که من کردم این بود تمام برنامه ها بستم به اضافه ی آنتی ویروس (مخصوصاً اونایی که نود32 دارن حتماً باید غیرفعال کنن و ببندن برنامه رو!!) اینترنت هم قطع و آخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود کردم بعد بازی رو از لانچر اجرا کردم(PlayMaxPayne3). بعد هم که پلی آفلاین رو انتخاب میکنید و بازی اجرا میشه و به سوشیال نت ورک وصل میشه! تا الان که تا مرحله 12 - 13 رفتم مشکلی پیش نیومده و کرشی و فریزی در کار نبوده. دوستانی که مشکل زیر رو دارن این کارا رو هم انجام بدن ببینن برای اونا هم شاید جواب بده.

ویرایش:
    این رو یادم رفت بگم که وقتی خواستید بازی رو اجرا کنید روی آیکن PlayMaxPayne3 راست کلیک کنید و گزینه ی Run as administrator رو انتخاب کنید و بعد از تایید گزینه ی Offline Mode رو انتخاب کنید!

سلام.
    آقا من رفتم بازی رو گرفتم! 4 تا DVD هست (3 تا 9 و 1 هم 5). یارو گفت موقعه نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع کن که کردم! و بازی رو نصب کردم. بعد که نصب تموم شد رفت توی بازی و نوشت که باید به سرور بازی وصل بشه. منم از بازی اومدم بیرون. بعد که سیستم رو ریستارت کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ویندوز ارور میده که تو عکس میبینید. چکار باید بکنم؟
    هیچ کرک و فایلی هم تو DVD ها نیست. ویندوز هم 7 هست.

Last edited by AVB; 26-07-2012 at 17:46.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بله دوستمون درست میگن شما باید profile رو بریزید توی پوشه social club....
    ولی با این تعارف فکر کنم شما یه جایی توی کرک کردن بازی مشکل دارید!!
    واسه کرک مگه نباید این فایلا رو تو فولدری که بازی نصبه بریزم؟؟؟

بعد از جابجایی پوشه پروفایلز هم درست نشد...

در آغاز فعالیت BABAK 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چنین مشکلی تا الان کسی نداشته...
    چون اگه برای اولین بار برید تو بازی اولش یه ویدیو از مکس پین نشون میده که اصلا skip نمیشه وباید ببینید بعدش تازه منو میاد..
    واسه تو اون دمو اومد ؟ دکمه های دیگه کیبورد رو تست کن یا یکبار دیگه کرکش کن..اینجارم بخون ببین درست کارهای نصب رو انجام دادی یا نه...

forum.bazi center.com/thread62432
    ممنون مشکلم حل شدش
    توی نصب کرک چندتا جاشو اشتباه کرده بودم
    بازی رو یه بار دیگه ریختم و کرکشو یه بار دیگه طبق مراحلی که گفته بود انجام دادم درست شد

7. این کاربر از BABAK 07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آخه من DiRT3 و COD MW3 و NFS HP رو با فول اچ دی و گرافیک حداکثر ( غیر از DiRT3 که با High bنه Ultra اجرا میکنم) بازی میکنم ولی این بازیو تعجب میکنم چرا اینطوریه... البته تکسچر ها رو Very High هست. حالا نمیدونم چقد تاثیر داره ولی باید بذارمش رو High ببینم چی میشه...
    خوب مطمئنا این بازی خیلی سنگین تر از اونهاست که بنچمارکها هم همین رو ثابت میکنه:
    واسه کرک مگه نباید این فایلا رو تو فولدری که بازی نصبه بریزم؟؟؟

بعد از جابجایی پوشه پروفایلز هم درست نشد...
    میگم شما وقتی میخوای فایلها رو پیاده کنی که میگه چنین فایلهایی وجود داره و باید replace بشن؟
    اگه اینطوره تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت نهایی رو بریز امیدوارم که مشکلت رفع بشه...
    Last edited by mehdy.z; 26-07-2012 at 23:16.

9. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

میگم شما وقتی میخوای فایلها رو پیاده کنی که میگه چنین فایلهایی وجود داره و باید replace بشن؟
    اگه اینطوره تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت نهایی رو بریز امیدوارم که مشکلت رفع بشه...
    فقط با ریختن این کرک درست شد...
    ممنون...

داره خودمونی میشه LordPedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، دوستان من نسخه بلک باکسو دارم، همه ی کارا رو هم از آپدیت و کرک و اینا انجام دادم، وقتی روی PlayMaxPayne کلیک می کنم، اون صفحه offline میاد که وقتی آفلاینو میزنم، بازی اجرا نمیشه، باید چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من اولش تو بازی چپ کلیک و راست کلیک رو میزنم و بعدش F رو هم میزنم کارهم میکنه ولی بعدش بازی میگه کهleft ctrl رو بزن و من هم هرچه قدر میزنم کار ساز نمیشه و یارو max payne رو با اسلحه میکشه.خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من هرچه قدر left ctrl رو میزنم کار نمیکنه.خواهش میکنم کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •