3 روز دیگه مونده تا تموم بشه NIS 19.9 من کسی سریال نداره ؟ هرچی توی این چند پست آخری هستش کار نمیکنه !!!
3 روز دیگه مونده تا تموم بشه NIS 19.9 من کسی سریال نداره ؟ هرچی توی این چند پست آخری هستش کار نمیکنه !!!
من هنوز مشکل دارم کد ها رو قبول نکرد![]()
key Nis
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALI . R; 07-11-2012 at 15:12.
فوری**************ورژن جدید NTR2013v1.0.8 قابلیت تبدیل نورتون اینترنت و انتی ویروس به 180 روزه .
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ول کنید این کلیدارو
تست کردی
غیرفعال نکنه آنتی ویروس رو؟؟
تست شده که گذاشتم دیگه
سلام به همه
دوستان من trial reset رو دریافت کردم و همه ی این کارا رو هم انجام دادم
حتی trial reset که اقا سهیل داده بودن هم گرفتم هم reset رو زدم و هم convert ولی همون 30 روزی که بود باقی مونده
یه پیغام ok مبنی بر اینکه کار انجام شده هم داد ولی هنوز همون 30 روز باقی مونده
اگر مراحل به درستی طی بشه بعد از زدن دکمه convet ویندوز به صورت اتوماتیک restart میشه و بعد از بالا آمدن ویندوز صفحه norton account نمایش داده میشه برای وارد کردن اکانت نورنون تا سریال در norton account ثبت بشه.
شما در ویندوز (نه در safe mode) تریال ریسیتر اجرا کن البته norton tamper protection غیر فعال باشه. روی سیستم من (win7 64bit) میتونه اینطوری به 180 روز تبدیل بشه. شاید برای شما جواب داد.در صورت درست ریسیت کردن سریال به هر حال صفحه norton account نمایش داده میشه.
اگر نشد فکر کنم باید نورتون از سیستمتون پاک کنید و دکمه purge بزنید و بعد دوباره نوتون نصب کنید و مراحلی که خوتون میدونید دوباره تکرار کنید. نباید مشکلی به وجود بیاد.
اگر جواب نده که من شرمنده شما میشم بیشتر از این کمکی از دستم بر نمیآد.
با تشکر، ضمیمه شد.
سریال های پست پایین رو تست کنید !نوشته شده توسط coralisland_17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز مشکل دارم کد ها رو قبول نکرد![]()
Last edited by ALI . R; 12-11-2012 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)