شما برو تو تایپکه خودت (همون pes)
ONLY FIFA
شما برو تو تایپکه خودت (همون pes)
ONLY FIFA
Last edited by bluemeysam; 19-09-2012 at 17:47.
lol امین !
هفته ی بعد با فیلم Fifa Soccer 13 UnBoxing به کارگردانی خودم میام خدمتتون !
همین الان گفتم دو دست بزنم دیدم گرافیک بازی بکلی عوض شده!! نگو تنظیمات عمل نمیکرده همینجوری رو Low اجرا میشده!!!! کسایی که رو پی سی اجرا میکنن به این نکته دقت کنن که شاید بعضی از تنظیمات امکان داره درست اجرا نشه!
وای فیفا 13 کجایی ؟ بیا دیگه داغونتم
خدایی طبیعی ترین فیفایی که تو این مدت اومد همین 13 هست خیلی رئال تر شده شناور جذاب ....
فقط یه چیزیش بدجور رو مخمه اعصاب نذاشته برام مثلا بعضی موقع ها یکم مفتی گل میزنم که بهم حال نمیده ولی 90 درصد گلایی که cpu بهم میزنه مفتیه یعنی با نامردی خودمو میکشم با تاکتیک گل میزنم میفتم جلو بعد سی پی یو یهو مثل اژدها قوی میشه مثلا یهو میبینی والکات همه بازیکنمو دریبل میکنه با سرعت میدوه سانتر میکنه فن پرسی میپره میکوبه تو گل هر چقدرم که به دسته فشار بیارم هودمو بکشم 3 تا دفاعم که بهش بچسبن تنمیتونن توپو دفع کنن انگار سی پی یو هر موقع اراده کنه گلرو میزنه اونم بدونه اینکه به خودش زحمت بده !!! یکیم اینکه رو ریباند دروازه بانا زیاد گل میخورم بد رو مخه امکان نداره توپو دروازه بانم ریباند کنه بعد یهو سی پی یو مثل اسپایدر من نپره توپو گل کنه دفاع هم مثل منگولا نگا میکنه .... به غیر از اینا فوق الادس همونی که میخواستم شده البته دوست داشتم یکم فیزیک بازی سنگین تر باشه ینی آدم همش حس میکنه همه چی تو بازی کم وزنه یکم فیزیک بازی سبکه و احساسمیکنی بازیکنا توشون خالیه و سبکن البته از پارسال بهتر شده مخصوصا فیزیک توپش عالی شده ولی اگه فیزیک بازیش مثل پیس یکم سنگین تر بود عالی میشد ... ولی دد کل لحظه شماری میکنم زودتر بیاد تا یه دست لیگ اینگلیس مشتری بزنم خیلی توپ شده .....
خوب دوست عزیز دفاع کردن الکی نیست . باید زمان بندی برای گرفتن توپ داشته باشین و اگه همینطوری بپری توی پای حریف خیلی راحت دریبل میخوری . تا موقعی که پشت سرتون خالیه توی پای بازیکن حریف نرین.
اتفاقا دروازه بان ها هم خیلی بهتر شدن . الان من که بازی میکنم توپ هایی که اکثر توی فیفا 12 گل میشد در اینجا یا گل نمیشه یا به سختی گل میشه . پیشرفت دروازه بان ها کاملا مشهوده .
مطلب مهم اینه که دوستانی که PES بازی میکنن خواهشا این دو رو با یک چشم نگاه نکنن . PES ؤو باخودش مقایسه کنین و فیفا رو با خودش .
این دو اصلا قابل مقایسه نیستن . مقایسه PES با فیفا مثل جوک میمونه
اينجوري پيش بره فك كنم فردا يسري از دوستان بيا بگن بازي با لجندري AI تقلب ميكنه دستمون قطع ميشه يا خود به خود گل به خودي مي زنيم !!!
اين قضيه تقلب لجندري يه چيز توهمي هست ! شما درست دفاع كنين غير ممكنه گل الكي بخورين ( يعني چي لجندري تقلب ميكنه و يازيكنامو دريبل ميزن ؟؟!)
قضیه تقلب دریبل نیست آرمین... البته برای کسی پوشیده نیست توی محوطه جریمه شما توی لجندری فیفا 12 اگه یکی مثله نانی یا رونی اگه می خواستن دریبلت بزنن می زدن کسی هم جلو دارشون نبود ولی قضیه تغلب اینه که تابلوترین خطا ها رو به نف ما نمی گرفت ولی به ضرر ما می گرفت یا خیلی مسائل دیگه که از حوصله این تاپیک خارجه لجندری خارج از حد طبیعی درجه سختی هست که البته درستش هم همینه اسمش مشخصه چالش واقعی هست البته لجندری توی PC دیفیکالتی بین World Class و Pro اکس باکس هست من با اینکه اصلا از دسته PC خوشم نمیاد ولی راحت می تونم ببرم ولی روی اکس باکس با اینکه خیلی راحت تر می تونم کنترل کنم آبکش می شم خواستید امتحان کنید
كاملا موافقم. من قبل از مسابقات بين المللي فيفا امسال لجندري بازي مي كردم ! واقعا عجيبه كه شكست نا پذيره ... البته با فوتبال كثيف چند دستي رو شكست دادم ولي واقعا اعتماد به نفس آدمو خورد مي كنه ...!!!
نه منظور منو متوجه نشدید من اتفاقا بیشتر بازیامو میبرم ولی دوست دارم گلی که میخورم واقعا مثل واقعیت باشه و سی پی یو با برنامه بیاد جلو نه این که یه دفه اونقد قوی بشه که اراده کنه بازیکنت رو دریبل کنه دفاع کردنم بلدم اگه نبودم آبکش میشدم تو 12 و این که میگم ریباند منظورم اینه که توپ که ریباند میشه دفاع انگار دیلی داره بعد که گل میخورن تازه حرکت میکنن ولی سی پی یو انگار قبلش میدونه توپ کجا ریباند میشه و میره همون جا وای میسته منظورم این بود در کل فقط با همین مشکل دارم و از همه نظر از بازی راضیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)