تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 232 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه این گوشی رو انتخاب کرده باشید و قصد داشته باشید اونو بخرید، به چه نکاتی اعم از موارد زیر توجه می کنید:

- محل خرید
    - گارانتی
    - محل ساخت (کره، ویتنام، چین)
    - نوع رام (خاورمیانه یا اروپا)
    - مقدار رم (16 یا 32: با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و رعایت قانون بهترین خرید با کمترین هزینه!)
    - نوع و مقایسه لیبل های الصاقی به جعبه، پشت گوشی و مندرج بر روی باتری
    - پلمپ جعبه (پک یا آن پک بودن باکس؛ و اینکه آیا پلمپ جعبه می تونه غیر کارخونه ای باشه!)
    - باتری (اینکه چه جور میشه فهمید باتری اصلی یا تعویضیه)
    - سایر محتویات جعبه (نحوه تشخیص اصل و یا تعویضی بودن آن ها)
    - نحوه تست گوشی در فروشگاه و مواردی که هنگام تست باید مد نظر داشت (از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و اینکه آیا میشه فهمید قبلا گوشی کار کرده یا نه و همچنین کدهایی را که باید وارد کرد و تنظیماتی را که باید بهشون توجه کرد و ...)
    - بهترین مموری کارت ها از لحاظ مارک، کلاس، ظرفیت برای این گوشی (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
    - بهترین محافظ های صفحه نمایش موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
    - مقایسه کیف با قاب محافظ گوشی (مزایا و معایب)
    - بهترین کیف ها و قاب های محافظ گوشی موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار) {با توجه به اینکه این مورد می تونه سلیقه ای و بسیار متنوع باشه، هدف اصلی از ذکر اون، نوع کیف و قاب می باشد مثلا در مورد کیف: بازشو بود از بغل یا پایین، نحوه جاگیری گوشی در کیف، دکمه ای، بندی، آهنربایی یا چسبی بودن در کیف - در مورد قاب: پلاستیکی بودن یا فلزی بودن قاب و ...}
    - بهترین روش برای تبدیل سیم کارت به میکرو (با استفاده از کاتر یا به صورت رسمی و از طریق نمایندگی: بررسی مزایا و معایب و مقایسه دو روش از لحاظ زمانی، هزینه و ... و انتخاب بهترین روش جهت استفاده از دو حالت سیم کارت به صورت میکرو و معمولی)
    - نحوه شارژ (شارژ اول و دفعات بعد)
    - اولین کارهایی که بعد از خرید باید انجام داد
    - بهترین برنامه ها برای بک آپ گیری از رام اصلی گوشی قبل از نصب برنامه و ایجاد هرگونه تغییر (لینوکس - ویندوز)
    - مهمترین تنظیماتی که باید در اولین اقدام اعمال نمود و ضروری ترین برنامه هایی که باید بلافاصله حذف و یا نصب کرد (موارد بسیار مهم و ضروری)
    - بهترین روش برای آپدیت و یا تغییر رام اصلی در ایران
    - بهترین سایت ها و برنامه ها برای دانلود رام و برنامه
    - نکات مهم در تغییر رام، روت شدن، نصب برنامه و ...
    - و ...

لطفا:
    - نیازی نیست به همش جواب بدید (هر کی هر چی میدونه)
    - اگه چیزی از قلم افتاده و به ذهنتون اومد، مطرح کنید
    - بحث های طولانی و بی مورد نفرمایید! هر کس دلایل،اطلاعات معتبر با منبع، سلیقه و نظرشو بگه،‌ با رعایت احترام به سایرین
    - اگه موردی سلیقه ای یا وابسته به مقدار بودجه و ... بود، تنها نظرات و سلایق خودتون را با ذکر دلیل بنویسید و یا اگه دوست داشتید به تمام حالات ممکن جواب بدید چون میتونه باعث کاهش حجم سوالات و همچنین کمک به سایر کاربرانی بشه که در این تاپیک نظر نمیدن و فقط مطالعه میکنن

-علائدین طبقه 6
    -نیازی نیست.
    -فرقی نداره
    -به نظرم حتی اگه گوشیتون نسخه 32 گیگ باشه. بازم 32 گیگ کلاس 10 پاتریوت بگیرید
    -هم؟ جعبه نرمال سامسونگه دیگه.
    -پلمپ کاغذی داره.
    -از علائدین بخرید طبقه6،همه عمده فروشند. همچین کارایی نمیکنند. اما باطری چینیه.
    -هیچ محتویاتی نداره،شارژر و هندز فری و کابل وصل شدن به پی سی
    -این که بفهمی گوشی کار کرده نه نمیشه، اما روشن کنید. ببینید پیکسل سوخته توی صفحه نمایش هست ؟ فیلم برداری و عکس برداری انجام بدید.همون فیلمی که ضبط کردید رو پخش کنید. یک فایل ویدئویی رو پخش کنید و با هندز فری و خود گوشی گوش بدید. یک تماس بگیرید . دیگه مشکلی نیست
    -32گیگ کلاس 10 پاتریوت
    -محافظ صفحه فرقی نداره .همشون یک جنسند
    -حتما براش محافظ بگیرید. چه این کیف هایی که گوشی توش چفت میشه، چه محافظ ژله ای
    -جواب دادم
    -برید یکی از مغازه ها سیم رو بدید ،پانچ میکنند
    -نیازی به شارژ اولیه نداره. سعی کنید به 5درصد رسید شارژ کنید همیشه
    -بک آپ از رام ؟ چه نیازی دارید؟
    -تنظیمی نیاز نیست که . هیچ مشکلی نداره
    -دانلود رام و فلش کردن از طریق ادین
    -خیلی زیاده . خیلی خیلی زیاده
    -اون رو توی کلوپش بپرسید

این چیزایی که پرسیدید . بنز هم میتونید باهاش بخرید

جای دیگه پرسیده بودید. گفتم اینجا هم باشه بد نی

2. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم این گوشیو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم :
    (ببخشید که طولانیه)

1.یه جا خوانده بودم که بازیهای گرافیک بالا و مشهور که ساخته میشن ، بین نسخه آندروید و نسخه آیفونشون فرق نسبتا ملموسی در گرافیک بازی هست و نسخه آندروید آن را کمی دان گرید می کنن تا با اکثر گوشیهای آندرویدی بازار مشکلی نداشته باشد . آیا این درست است ؟

(اگر اینجور باشه که خیلی بده یعنی ما یک گوشی سطح یالا مثل اس3 بگیریم که به راحتی میتواند بازیهای آیفونی را اجرا کند ولی ما به دلیل این سیاست آندرویدی و اینکه نمیشود برای هر گوشی مثل اس3 یک نسخه از بازی داد ، مجبوریم همون نسخه جامع آندرویدی و کم گرافیک شده اش رو اجرا کنیم و این نسبت به قیمتی که برا این گوشی میخوایم بدیم بی انصافی میشه !)

2.می خواستم بدونم که این گوشی تا چه حد می توانه کارهای روزانه که با pc انجام میدم رو پوشش بده ؟
    از نظر اینترنت رفتن :
    مثلا فایلهای ویدیویی فلش (یوتوب و یا سایتهای اخبار) را میتواند مانند pc اجرا کند یا نه ؟
    با سایتهای دانلود فایل مثل رپیدشر و فورشر و ... می توان کار کرد ؟(گوشی فعلی من نمیتونه، چون اون عدد 20 ثانیه که باید به 0 برسه تا لینکه دانلود بیاد رو به صورت ثابت 20 نشون میده و حرکت نمیکنه در نتیجه لینک دانلودشون نمیاد )

از نظر اجرا و ویرایش فایلهای رایج word , exel , pdf , power point و حتی Auto CAD و مواردی مثل این که برای دانشجوها خیلی کاربردیه به خصوص وقتی به pc دسترسی نداشته باشیم.
    حتی فراتر از این ، آیا نسخه هایی از نرم افزارهای مهندسی مثل etabs , safe و ... برای آندروید وجود داره ؟ (البته نه در حد نسخه pc ،فقط در حد مشاهده کردن و ویرایشهای جزئی)
    (و حرفهای غیر موثقی شنیدم که در سیستم عامل اپل ،برای بسیاری از نرم افزارهای مطرح مهندسی نسخه های کاربردی وجود دارد ؟! )

بقیه موارد مثل موزیک و تماشای فیلم و اتصال فلش مموری و ... که میدانم به خوبی انجام میده.

خوب اینها اکثر کارهایی هستند که روزانه با pc انجام میدهم و می خواستم ببینم که این گوشی کارهای من را انجام میدهد ؟ و یا اینکه باید به فکر تبلت باشم (هر چند که روی کاغذ هیچ فرقی از نظر قدرت پردازشی و سیستم عامل بین این گوشی و جدیدترین تبلتهای سامسونگ نمی بینم!)

مرسی

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

حتما رنگ مشکی رو میخرم....جدا خبر خوبی بود...خدا خفه نکنتت سامسونگ چرا آدم و اذیت میکنی؟ ))

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم این گوشیو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم :
    (ببخشید که طولانیه)

1.یه جا خوانده بودم که بازیهای گرافیک بالا و مشهور که ساخته میشن ، بین نسخه آندروید و نسخه آیفونشون فرق نسبتا ملموسی در گرافیک بازی هست و نسخه آندروید آن را کمی دان گرید می کنن تا با اکثر گوشیهای آندرویدی بازار مشکلی نداشته باشد . آیا این درست است ؟

(اگر اینجور باشه که خیلی بده یعنی ما یک گوشی سطح یالا مثل اس3 بگیریم که به راحتی میتواند بازیهای آیفونی را اجرا کند ولی ما به دلیل این سیاست آندرویدی و اینکه نمیشود برای هر گوشی مثل اس3 یک نسخه از بازی داد ، مجبوریم همون نسخه جامع آندرویدی و کم گرافیک شده اش رو اجرا کنیم و این نسبت به قیمتی که برا این گوشی میخوایم بدیم بی انصافی میشه !)

2.می خواستم بدونم که این گوشی تا چه حد می توانه کارهای روزانه که با pc انجام میدم رو پوشش بده ؟
    از نظر اینترنت رفتن :
    مثلا فایلهای ویدیویی فلش (یوتوب و یا سایتهای اخبار) را میتواند مانند pc اجرا کند یا نه ؟
    با سایتهای دانلود فایل مثل رپیدشر و فورشر و ... می توان کار کرد ؟(گوشی فعلی من نمیتونه، چون اون عدد 20 ثانیه که باید به 0 برسه تا لینکه دانلود بیاد رو به صورت ثابت 20 نشون میده و حرکت نمیکنه در نتیجه لینک دانلودشون نمیاد )

از نظر اجرا و ویرایش فایلهای رایج word , exel , pdf , power point و حتی Auto CAD و مواردی مثل این که برای دانشجوها خیلی کاربردیه به خصوص وقتی به pc دسترسی نداشته باشیم.
    حتی فراتر از این ، آیا نسخه هایی از نرم افزارهای مهندسی مثل etabs , safe و ... برای آندروید وجود داره ؟ (البته نه در حد نسخه pc ،فقط در حد مشاهده کردن و ویرایشهای جزئی)
    (و حرفهای غیر موثقی شنیدم که در سیستم عامل اپل ،برای بسیاری از نرم افزارهای مطرح مهندسی نسخه های کاربردی وجود دارد ؟! )

بقیه موارد مثل موزیک و تماشای فیلم و اتصال فلش مموری و ... که میدانم به خوبی انجام میده.

خوب اینها اکثر کارهایی هستند که روزانه با pc انجام میدهم و می خواستم ببینم که این گوشی کارهای من را انجام میدهد ؟ و یا اینکه باید به فکر تبلت باشم (هر چند که روی کاغذ هیچ فرقی از نظر قدرت پردازشی و سیستم عامل بین این گوشی و جدیدترین تبلتهای سامسونگ نمی بینم!)

مرسی
    1-کیفیت بازی های آیفون کمی بهتره. ملموس نیست.چون اون تک دیوایس هست. مطمئن باشید فرقش رو نمیفهمید
    2-بله میتونه . نیاز به اوپن وی پی ان دارید
    برای مواردی که گفتید به جز اتوکد فکر کنم نرم افزار باشه
    اخبارتون غیر موثق بوده دنبال اتوکد و نرم افزار های مهندسی توی موبایل نباشید
    میتونید تبلتی بگیرید و روش لینوکس بریزید ،نسخه لینوکس بریزید روش

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-کیفیت بازی های آیفون کمی بهتره. ملموس نیست.چون اون تک دیوایس هست. مطمئن باشید فرقش رو نمیفهمید
    2-بله میتونه . نیاز به اوپن وی پی ان دارید

برای مواردی که گفتید به جز اتوکد فکر کنم نرم افزار باشه
    اخبارتون غیر موثق بوده دنبال اتوکد و نرم افزار های مهندسی توی موبایل نباشید
    میتونید تبلتی بگیرید و روش لینوکس بریزید ،نسخه لینوکس بریزید روش
    سلام..
    ببینید ایفون چون تک دیوایس هست و مدل gpu هاشون هم همگی یکی هست سازنده بازی خیلی راحت و به بهترین شکل ممکن بازی رو مچ میکنه.

اما برای اندرویدکه گوشی های زیاد با پردازنده های مختلف و رزولیشن های مختلف موجوده کمی این موضوع رو مشکل خواهد کرد.
    اما برای هر پردازنده Data مخصوص در نظر گرفته میشه..
    مثلا بازی X شامل چند دیتا هست.
    Data برای پردازنده های Mali-400 مثل s2 s3 Note Xperia P و.....
    Data برای پردازنده گرافیکی Power vr 540 مثل Galaxy Nexsus و گوشی های LG
    و....

خب گرافیک بازی ها با توجه به قدرت و تفاوت پردازنده های گرافیکی کمی متفاوت هست.

اما زیاد خودتون رو حساس نکنید..
    من اسفالت 7 رو روی Xperia NEO تجربه کردم خیلی روان و راحت اجرا میشد.
    بازی Dead Trigger دیگه خدای گرافیکه روی HD 2 با چیپ گرافیکی Adreno 200 و اندروید پورت شده بسیار روان اجرا شد...
    و...

زیاد خودتون رو روی این چیزها حساس نکنید...

8. 4 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

سلام..
    ببینید ایفون چون تک دیوایس هست و مدل gpu هاشون هم همگی یکی هست سازنده بازی خیلی راحت و به بهترین شکل ممکن بازی رو مچ میکنه.

اما برای اندرویدکه گوشی های زیاد با پردازنده های مختلف و رزولیشن های مختلف موجوده کمی این موضوع رو مشکل خواهد کرد.
    اما برای هر پردازنده Data مخصوص در نظر گرفته میشه..
    مثلا بازی X شامل چند دیتا هست.
    Data برای پردازنده های Mali-400 مثل s2 s3 Note Xperia P و.....
    Data برای پردازنده گرافیکی Power vr 540 مثل Galaxy Nexsus و گوشی های LG
    و....

خب گرافیک بازی ها با توجه به قدرت و تفاوت پردازنده های گرافیکی کمی متفاوت هست.

اما زیاد خودتون رو حساس نکنید..
    من اسفالت 7 رو روی Xperia NEO تجربه کردم خیلی روان و راحت اجرا میشد.
    بازی Dead Trigger دیگه خدای گرافیکه روی HD 2 با چیپ گرافیکی Adreno 200 و اندروید پورت شده بسیار روان اجرا شد...
    و...

زیاد خودتون رو روی این چیزها حساس نکنید...
    تشکر مطالب مفیدی بیان کردید
    من بیشتر منظورم این بود که تفاوت بازی بین نسخه آندروید و آیفون خیلی هست یا نه ؟ تو gsmarena خونده بودم که بازیهای آندروید down garade میشن

سوال دومم هم به طور خلاصه این بود که بانک نرم افزاری آندروید بیشتر هست یا اپل ؟ هم از نظر تعداد و تنوع برنامه ها و هم از نظر کیفیت و اینکه البته تو ایران دسترسی داریم یا نه
    ( دوستم می گفت که حتی حرفه ای ترین نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری و نیز نرم افزارهای office با امکان ویرایش ببیشتر برای سیستم عامل اپل وجود داره ! آیا این درسته؟)

10. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بیشتر منظورم این بود که تفاوت بازی بین نسخه آندروید و آیفون خیلی هست یا نه ؟ تو gsmarena خونده بودم که بازیهای آندروید down garade میشن

سوال دومم هم به طور خلاصه این بود که بانک نرم افزاری آندروید بیشتر هست یا اپل ؟ هم از نظر تعداد و تنوع برنامه ها و هم از نظر کیفیت و اینکه البته تو ایران دسترسی داریم یا نه
    ( دوستم می گفت که حتی حرفه ای ترین نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری و نیز نرم افزارهای office با امکان ویرایش ببیشتر برای سیستم عامل اپل وجود داره ! آیا این درسته؟)
    سلام...
    خیر دوست عزیز خیلی نیست.. خیلی تفاوتشون نا محسوس هست..

از نظر APPS ایفون یک قدم جلوتر از اندروید هست...
    من قبلا چند روزی ایفون 4 داداشم رو دستم بود..
    از نظر بازی و نرم افزار فوق العاده بود..
    اما الان که خودش اس 3 داره میگه داخل اندروید خیلی راحترم.. ایفون خیلی محدودیت داشت...

اما به نظر من از نظر نرم افزاری عین اندروید هست. تمام نرم افزار هاش برای اندروید موجوده.
    فقط بازی هاش بیشتره..

12. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

ادامه حرف های دوستمون پانیشر:
    اندروید اینقدر بازی داره خودش که شما گم بشید تو بازی هاش
    اپ های اپل هم تو ایران محدودیت داری براش سر موضوع تحریم اینا
    از نظر تعداد هم مطمئن باش اگه برای اپل بیشتر باشه شما اصلا متوجهش نمیشی! قرار نیست که همه رو نصب کنی!

ضمنا برای نرم افزارهای تخصصی هم بگم خود من معماری میخونم و فک میکردم بتونم تا حدوودی فوتوشاپ و کد رو داشته باشم ولی یک بار هم استفاده نکردم!
    اتوکد تخصصی که از طرف خود شرکت اصلی برای اندورید هست
    فوتوضاپ برای تبلت هم اومده بود که برای گوشی هم پورت شد
    ولی مشکل داری توی کار باهاش!
    یعنی مشکل تو اینه که تو پی سی یه صفحه بزرگ جلوی چشمته و شما با نوک ماوس که یک پیکسله داری ادیت میکنی و کار انجام میدی
    ولی گوشی یه صفحه کوچیک داری و یه انگشت بزرگ که صدا پیکسل رو شامل میشه خب نمیشه کار کرد دیگه
    ضمنا تو پی سی یه دستت با ماوس هست یکیش هم کی بورد کلی دکمه های ترکیبی اینا هست که وقتی با گوشی کار کنی پشیمون میشی میری سراغ همون سیستم اصلیت!
    حتی توی وبگردی هم بالاخره محدودیت از این نظر ها داری با دیوایس های تاچ

14. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

ادامه حرف های دوستمون پانیشر:
    اندروید اینقدر بازی داره خودش که شما گم بشید تو بازی هاش
    اپ های اپل هم تو ایران محدودیت داری براش سر موضوع تحریم اینا
    از نظر تعداد هم مطمئن باش اگه برای اپل بیشتر باشه شما اصلا متوجهش نمیشی! قرار نیست که همه رو نصب کنی!

ضمنا برای نرم افزارهای تخصصی هم بگم خود من معماری میخونم و فک میکردم بتونم تا حدوودی فوتوشاپ و کد رو داشته باشم ولی یک بار هم استفاده نکردم!
    اتوکد تخصصی که از طرف خود شرکت اصلی برای اندورید هست
    فوتوضاپ برای تبلت هم اومده بود که برای گوشی هم پورت شد
    ولی مشکل داری توی کار باهاش!
    یعنی مشکل تو اینه که تو پی سی یه صفحه بزرگ جلوی چشمته و شما با نوک ماوس که یک پیکسله داری ادیت میکنی و کار انجام میدی
    ولی گوشی یه صفحه کوچیک داری و یه انگشت بزرگ که صدا پیکسل رو شامل میشه خب نمیشه کار کرد دیگه
    ضمنا تو پی سی یه دستت با ماوس هست یکیش هم کی بورد کلی دکمه های ترکیبی اینا هست که وقتی با گوشی کار کنی پشیمون میشی میری سراغ همون سیستم اصلیت!
    حتی توی وبگردی هم بالاخره محدودیت از این نظر ها داری با دیوایس های تاچ
    مرسی
    با توجه به توضیحات مفید دوستان ، فکر کنم اس3 انتخاب خوبی برای من باشه البته باید صبر کنم تا کمی ارزانتر بشه

یک سوال هم داشتم اینکه معرفی gallaxy note 2 ، iphone 5 و گوشی w8 نوکیا و . . . روی قیمت s3 تاثیر میگذاره یا نه و اینکه قیمت s3 پس از افت نهایتا به چه حدودی میرسه ؟

(در مورد نرم افزارهای حرفه ای مثل office,exel,... که جزئیات ریزی داخل صفحه هست و کار کردن با آنها به صورت تاچ و با گوشی مشکل است ، خبری خونده بودم که مایکروسافت ، رابط کاربری اکثر این نرم افزارهای مفید رو برای کارکردن به صورت تاچ از نو طراحی کرده و همراه با windows 8 ارائه میده
    و خب گوشیها و تبلتهایی هم برای w8 در راه هستند و اینکه آیا میشه این نسخه های بهینه شده برای تاچ اسکرینها را روی آندروید هم بیاورند یا نه !)

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حتما رنگ مشکی رو میخرم....جدا خبر خوبی بود...خدا خفه نکنتت سامسونگ چرا آدم و اذیت میکنی؟ ))
    واقعا خاک بر سر سامسونگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •