سلام دوستان
من می خواستم این گوشیو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم :
(ببخشید که طولانیه)
1.یه جا خوانده بودم که
بازیهای گرافیک بالا و مشهور که ساخته میشن ، بین نسخه آندروید و نسخه آیفونشون فرق نسبتا ملموسی در گرافیک بازی هست و نسخه آندروید آن را کمی دان گرید می کنن تا با اکثر گوشیهای آندرویدی بازار مشکلی نداشته باشد . آیا این درست است ؟
(اگر اینجور باشه که خیلی بده یعنی ما یک گوشی سطح یالا مثل اس3 بگیریم که به راحتی میتواند بازیهای آیفونی را اجرا کند ولی ما به دلیل این سیاست آندرویدی و اینکه نمیشود برای هر گوشی مثل اس3 یک نسخه از بازی داد ، مجبوریم همون نسخه جامع آندرویدی و کم گرافیک شده اش رو اجرا کنیم و این نسبت به قیمتی که برا این گوشی میخوایم بدیم بی انصافی میشه !)
2.می خواستم بدونم که این گوشی
تا چه حد می توانه کارهای روزانه که با pc انجام میدم رو پوشش بده ؟
از نظر اینترنت رفتن :
مثلا فایلهای ویدیویی فلش (یوتوب و یا سایتهای اخبار) را میتواند مانند pc اجرا کند یا نه ؟
با سایتهای دانلود فایل مثل رپیدشر و فورشر و ... می توان کار کرد ؟(گوشی فعلی من نمیتونه، چون اون عدد 20 ثانیه که باید به 0 برسه تا لینکه دانلود بیاد رو به صورت ثابت 20 نشون میده و حرکت نمیکنه در نتیجه لینک دانلودشون نمیاد

)
از نظر اجرا و ویرایش فایلهای رایج word , exel , pdf , power point و حتی Auto CAD و مواردی مثل این که برای دانشجوها خیلی کاربردیه به خصوص وقتی به pc دسترسی نداشته باشیم.
حتی فراتر از این ، آیا نسخه هایی از نرم افزارهای مهندسی مثل etabs , safe و ... برای آندروید وجود داره ؟ (البته نه در حد نسخه pc ،فقط در حد مشاهده کردن و ویرایشهای جزئی)
(و حرفهای غیر موثقی شنیدم که در سیستم عامل اپل ،برای بسیاری از نرم افزارهای مطرح مهندسی نسخه های کاربردی وجود دارد ؟!

)
بقیه موارد مثل موزیک و تماشای فیلم و اتصال فلش مموری و ... که میدانم به خوبی انجام میده.
خوب اینها اکثر کارهایی هستند که روزانه با pc انجام میدهم و می خواستم ببینم که این گوشی کارهای من را انجام میدهد ؟ و یا اینکه باید به فکر تبلت باشم (هر چند که روی کاغذ هیچ فرقی از نظر قدرت پردازشی و سیستم عامل بین این گوشی و جدیدترین تبلتهای سامسونگ نمی بینم!)
مرسی