بیت دفندر میتونه جایگزین بهتری باشه ؟؟
بیت دفندر میتونه جایگزین بهتری باشه ؟؟
این 2013 چرا صدای همه رو دراورده؟
راه حلی نیست؟![]()
سلام
پست دوم تاپیک رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون..
ولی من نمیخوام که هر بار بذارم از سرورش دانلود کنه! میخوام از آپدیتهای موجود خود kis فعلی استفاده بشه.
رفتم داخل تنظیمات KLUpdater همینجوری مسیر پوشه ی avp13 رو هم دادم جواب نداد.
پاندا کلود آنتی ویروس چه طور اون هم فقط یک اسکنر هست یا نه
دوستان. من فکر کنم برای حل این مشکل عجیب و لاینحل در 2013 مجبور باشم دوباره برگردم به نسخه ی 2012.
نظرتون چیه؟؟ واقعاً راهی نداره؟
بستگی به خودتون داره. بیت دفندر هم سنگینه هم کند ولی قدرتش خوبه. اگر مثل من به هر سوراخی تو وب سرک می کشید، بدک نیست اما اگر اهل این کارها نیستید و می خواهید یک ارتباط سالم و کامل و راحت و سبک داشته باشید و مطمئنید به سایتهای خطرناک و دردسر ساز نمی رید، خوب کومودو خیلی عالیه.
البته این وسط چند تا برنامه دیگه هم هست که به علت تحریم ها ....... بقیه جمله یادم رفت!
سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
رفتم توی فرم کاسپراسکای دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن چندتا کار بود که گفته بودن همه رو انجام دادم اما مشکل همچنان سرجاش هست! یعنی بعد از نصب کاسپر و آپدیت اون با اولین ریستارت کاسپر میپره و اجرا نمیشه
من این کارها رو کردم بی نتیجه بوده
پاک کردن کاسپر با kavremove و حذف پوشه های temp
ریستارت
نصب هات فیکس مایکروسافت واسه هاست ( طبق گفته ادمین سایت کاسپر)
بروزرسانی ویندوز
ریستارت
نصب کاسپر
ریستارت
آپدیت کاسپر
ریستارت
و اجرا نشدن کاسپراسکای!!!
کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟
معذرت می خوام ولی ویندوز رو از نو نصب می کردی و بعد هم کاسپر رو، سنگین تر نبود ؟!! به هر حال به نظرم ویندوز اون قدر مهم نیست که بخوای با این همه زحمت حفظش کنید. با کپی کردن favotates متن ها، تقریبا چیزی نیست که نشه برنگرده ضمن اینکه همه اینها هم در زمان نصب ویندوز بدون فرمت کردن درایو، در گوشه هارد ذخیره و قابل بازیابی هستند و نیز هر چه در میزکار هر کدام از کاربرها بوده و ...
تو این انجمن کسی نیست جواب مارا بده
میخواستم بدونم پاندا کلود آنتی ویروس گاردی داره که با kis تداخل پیدا کنه یا فقط یک اسکنره
اینجا سوالم را مطرح کردم چون بچه ها زیاد تو تاپیک محصولات پاندا فعالیت نمی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)