من نگفتم به حرفهای بنده اعتماد کنید من عرض کردم خودتون برید کیفیت تصویر تلویزیون رو از نزدیک ببینید
اصلا چرا باید به حرف من یا شما کسی اعتماد کنه؟
میتونم صدتا پست رو بهتون نشون بدم تو این سایت که راهنمایی غلط کردن تو تاپیک تلویزیون ex720 سونی یه بیچاره ای میخاست این تی وی رو بخره چنتا سوال درباره امکانات این تی وی پرسید یکی از دوستان که مث شما تو این سایت به شدت حرفه ای بودن و صدها پست فرستاده بودن در جواب گفتن این تی وی هر فرمتی بگی میخونه و ... در حالی که همه میدونیم نقطه ضعف این تی وی دقیقا همینه تقریبا هیچ فرمتی رو ساپورت نمیکنه یا زیرنویس فارسی رو نمیخونه
خوب اون بیچاره هم به قول شما برای کمک گرفتن اومده بود اما حرف من اینه که دلیلی نداره به حرف همه اعتماد کرد
میتونیم این بحث رو ماهها ادامه بدیم ولی به جاش من میگم اگه میخای درباره یه مدل تی وی اطلاعات بدست بیاری برو تو سایتش و اگه میخای کیفیتش رو بدونی فقط و فقط و فقط باید از نزدیک خودت ببینی همین
درسته خیلی از دوستان برای کمک نظر میدن ولی نظرات اونقد ضدونقیضه که نمیشه بهشون اعتماد کرد
من دارم میگم خودم با چشمای خودم نگاه کردم و دیدم که تلویزیون6610 عمق رنگ مشکیش خوب نیست حالا شایدم چشمای من سیاه رو خاکستری میبینه
ولی بازم میگم تا خودتون از نزدیک ندیدین حرف هیچ کسو باور نکنید نه بخاطر اینکه نظرات الکی و اشتباه میدن ، به خاطر اینکه هر کی یه چیزی میگه
مثلا من صدتا پست تو این سایت دیدم که به اشتباه میگن سامسونگ از همه بهتره چرا چون نور و رنگش از همه بیشتره در حالی که اصلا مساله بهتر بودن سامسونگ نیست بلکه این به سیاست اون شرکت در نوع تصویرشون مربوطه بهترین مدل سونی و ال جی هم از نظر نور و رنگ به پای سامسونگ نمیرسن اما این به معنی بهتر بودن سامسونگ نیست شرکت سونی و ال جی میخان تصاویرشون تا حدی طبیعی باشه ولی سامسونگ میخاد حداکثر نور و رنگ رو داشته باشه یعنی یک مساله کاملا سلیقه ایه
از این نظرات اشتباه و خودخاهانه خیلی زیاد هست واسه همین میگم نباید اعتماد کرد