ممنون از راهنمایی هاتون
اگه میشه این دو سوال منو یکی جواب بده
1 من به این نتیجه رسیدم که با توجه به پولی که دارم (150 ) این akgk340 بهترینه .این با هر پلیری مچ میشه؟
2 گارانتیه اواسان . اصله؟
ممنون از راهنمایی هاتون
اگه میشه این دو سوال منو یکی جواب بده
1 من به این نتیجه رسیدم که با توجه به پولی که دارم (150 ) این akgk340 بهترینه .این با هر پلیری مچ میشه؟
2 گارانتیه اواسان . اصله؟
1.بله
٢.بله
ممنونم
من اومدم که برم تو سایت چاره برای سفارش . گفتم بزار قبلش یه سری به امازون بزنیم ببینیم قیمت جهانیش چنه؟
چشمتون روز بد نبینه دیدیم زده 40 دلار !!!!!!!!!!!
چیکار کنم من؟
دوباره سلام. خواستم بپرسم با چیزایی که چند پست قبل گفتم، امکان داره AKG K 77 مورد مناسبی باشه ؟
صرف نظر از این که فول سایزه یا ایرفون برای Noise Isolationش .
سلام
هدفونهاي فول سايز با توجه به ساختارشون نميتونن نويز ايزولاسيون خوبي باشن مگر تعداد خاصي كه از اين سيستم برخوردار باشن كه با باتري كار ميكنن.البته هدفونهاي فول سايز اكثرا در محيط بسته استفاده ميشن كه نيازي به اين سيستمها ندارن.
سلام.
این مدل در حذف نویز محیط نسبتا" خوب عمل می کند اما عالی نیست. در ضمن بیس قوی هم ندارد(این مورد به سلیقه خودتان ربط دارد). در ضمن از نظر راحتی روی سر هم خیلی عالی نیست. کابل 2.5 متری آن هم در کاربرد پرتابل و استفاده طولانی مدت در حرکت می تواند دست و پا گیر شود.
موفق باشید.
دوستان من یه هنذفری میخوام مثه بیتس.کیفیت عالی.نویزگیر خوب.بیس کوبنده.چه هنذفری هست؟در ضمن اگه هنذفری بیتس بگیرم رو گوشیم میتونم باهمون کیفیت که روی گوشیای htc پخش میشه.اهنگ پخش کنم؟
Klipsch s4 يا klipsch s5 يا sennheiser cx300 ii
موفق باشين
سلام . من یه creative 630 دارم خیلی ازش راضی بودم حدودا ۶ ساله دارمش و خیلی عالیه . از دیروز یه سمتش از کار افتاده نه کشیده شده نه چیز دیگه خیلیم حواسم بهش بود . به نظرتون تعمیر میشه ؟؟ اگه نشه چه مدلی پیشنهاد میدین بخرم ؟ حداکثر ۳۰ تومان
احتمالا خیس شده
منم یه Ex-32 داشتم همینطوری شد
تعمیر چیه.6 سال بسه خسته نشدی
باز مال تو خوب دووم آورده.عمیر متوسط IEM های من زیر 1 ساله
یا 30 همون 630 هم نمیتونی بگیری
فیلیپس چند مدل داره ولی بدرد نمیخوره
تو این رنج قیمت مدل خاصی بنظرم نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)