پژو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت 21 میلیون تومان
پژو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت 21 میلیون تومان
با توجه به ملاک ها و صحبت های شما
پژو 405 با موتور TU5 مدل 90 رو میتونید انتخاب کنید این خودرو عملکرد بسیار خوبی داره چون با موتور TU5 مصرف سوخت کمتر و قدرت وشتاب بیشتر رو داره.
اگر احیانا گیرت نیومد میتونید تندر 90 E2 فول مدل 87 رو انتخاب کنی که تندر هم ماشین بسیار خوبی هست تو این رنج.
تندر که اصلا را ندارهاخه حقیقتش خودم دلم پلو 206 مونده !!! با 15 تومن میشه یه تیپ 5 تمیز گیر بیارم ؟؟! مثلا مدل 87 این حدودا ؟
بعد در مورد خرج صرفا منظورم مصرف سوخت نبود ، کلی گفتم . شنیدم هزینش بیشتره ! مثلا اگه هر گونه تعمیری بخواد از ماشیمای هم رنج قیمتش بیشتر خرج داره ! درسته ؟
بازم ممنون
تیپ 5 مدل 85 میتونید انتخاب کنید چون سال 87 تیپ 5 تولید نمیشد.
به مراتب هزینه لوازم یدگی و تعمیرات 206 نسبت به خودروهای دیگه بالاتر هست.
206 رو اگر بخوای بخری باید وقت بزاری و با دقت بررسی کنی تا از هر نظر ماشین تمیز و سالم پیدا کنی
اگر 206 از نظر فنی مشکل داشته باشه اینقدر خرج رو دستتون میزاره تا بفروشین.
پس باید نهایت دقت رو داشته باشید.
اگر مدل 85 گیر بیارم ارزش داره بگیرم ؟! اگر بخوام مدل بالاترش رو بگیرم باید چقدر هزینه کنم و چه سالی تولید شده ؟
مننون
مدل بالاتر از 89 هست که فکر میکنم بین 17 تا 18 میلیون تومن قیمتش باشه.
مدل 85 تمیز هم گیر میاد همونطور که گفتم باید وقت بزاری و با دقت بگردی تا پیدا کنی.
سلام دوستان ممنونم از راهنمای تون
کلا 206 خرج های دوره ایش رو چند هزارتاس؟ الان این مدل ها چطورن ؟
1- تیپ 3 مدل 84 کارکرد 116 هزاتا قیمت 10.500م یک گلگیر رنگ
2-تیپ 5 مدل 85 کارکرد 125 هزارتا فیمت 12.5 م بدون تصادف و رنگ
3-تیپ 6 مدل 84 کارکرد 85هزارتا فیمت 14م دو گلگیر و کاپوت تعویض
4-تیپ5 مدل 85 کارکرد 80 هزارتا قیمت 11 کمی رنگ شدگی
5- ایپ 3 مدل 86 کاکرد : 70هزارتا قیمت 11 م یک گلگیر رنگ و کاپوت یک کف دست
سلام دوستان به نظرتون کدوم رو بخرم ! تورخداراهنمایی کنین و اینکه اون اوتومات رو چطوری تستش کنم ؟ صاحبش میگه هیدرولیکش نشتی داره خیلی کم هفته ای در حد یک قطره ابته میگه تعمیرش کرده ولی گفتن کمی زمان می بره تا رسوب کنه و کلا بند بیاد ممنونم از راهنمایی تون
نظر من روی مورد(به ترتیب)
مورد 4
مورد 2
مورد 3
برای تست پیش یه تعمیرکار ماهر ببر و
خودتم پشت ماشین بشین چندتا معکوس بش بده ببین عکس العمل گیریبکس چطوره +اینکه یه مسافتی رو باش با سرعت کم مثل 20تا برو بعد یکباره بش گاز بده اگه یه حالتی مثه لگد زدن داشت ,مشکل داره
درمورد نشتی هیدرولیک هم تجربشرو دارم ,مال مارو فراخوان داده بودن ولی من متوجه نشدم ,1مرتبه تعمیرش کردم ولی هنوز نشتی داشت,دست آخر رفتم یه هیدرولیک فرمان اصلی گرفتم به قیمت470 بعد از اون مشکل حل شد و فرمونش شده مثه پرادو نرم نرم
سلام این ماشین رو چند بخرم خوبه؟
اصفهان : تیپ 3 رنگ بژ مدل 86 کارکرد: 70هزارتا یک گلگیر رنگ داره جلوی کاپوت کمی خورده اما شدید نبوده زیر پاش رو ندیم میگه 10.500
اینم عکس های مدل اصفهانی است :
تصادفی که داشته :
وضعیت فعلی:
![]()
تیپ 3 مدل 86 بدون تصادف و سالم و درجه یک حدود 14500000 تومان هست
این مورد با این شرایط و این قیمت مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)