سلام دوست عزيز
حالا با اين اوصاف و قيمت ها شما پيشنهاد نهايي و آخرتون چيه؟؟؟!!
زيبا ،جا دار ، مطمئن باشه و قدرت و سرعت مناسبي داشته و مصرف سوخت هم به نسبت كم باشه
با تشكر
سلام دوست عزيز
حالا با اين اوصاف و قيمت ها شما پيشنهاد نهايي و آخرتون چيه؟؟؟!!
زيبا ،جا دار ، مطمئن باشه و قدرت و سرعت مناسبي داشته و مصرف سوخت هم به نسبت كم باشه
با تشكر
با توجه به ملاک های شما سورن ELX نسبت به سایر مواردی که گفتی پیشنهاد میشهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورن ELX نمای داخلیش به کلی عوض شده - عایق بندی های بهتری درش صورت گرفته
به تمام ملاک های شما هم میخوره.
در کل این حس رو داری که تو خودروی جدیدی نشستی
اگر صفر کیلومتر خشک با موتور EF7 بخری دیگه مشکلی ندارن.
سلام دوست عزيز
الان تو سايت ايران خودرو پيش فروش سورن ELX با موتور ملي بنزيني با تريم بژ - كلاس 5 هست يعني همين رو برم ثبت نام كنم؟؟؟؟
فكر مي كنيد قيمت نهايي چقدره؟؟؟
با تشكر
وقتی نوشته با موتور ملی بنزینی یعنی همون موتور EF7 هست دوست مننوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میخوای ثبت نام کنی مشکلی نیست
حتما راضی خواهی بود
قیمت نهایی شرایط پیش فروش از قیمت بازار کمتر درمیاد میتونی با نمایندگی تماس بگیری راهنماییت کنن
ممنون دوست عزيز
نوشته ظرفيت نامحدود ولي وقتي روش كليك مي كن نوشته ظرفيت تموم شده
يعني بايد برم نمايندگي؟؟
فكر مي كنيد قيمت نهايي چقدر باشه؟؟؟
منم امتحان کردم دیدم ظرفیتش رو تکمیل زدهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریع برو نمایندگی
سلام دوستان
من رفتم چند تا نمايندگي و چندين و چند جا زنگ زدم گفتن سورن Elx برنامه پيش فروش نداره و هنوز اعلام نشده و سر كاريه
ايران خودرو هم ديده توسايت خودرويي نيست غير از وانت باردو كه بزاره اومده اينم گذاشته دكوري
يك جا هم گفت يكي از مشتري ها گذاشته براي فروش نقدي 38 ميليون ناقابل
با تشكر
دوستان عزيز كلا ايران خودرو سر كاريه
توي سايتش رفتم رو هر ماشيني مي زنم با اينكه زده ظرفيت نامحدود بازم وقتي مي زني نوشته ظرفيت تكميل هست
اينم مسخره بازي خودرو سازان قدرتمند داخلي كشور ما
نظر من پژو پارس سال هستنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواید سورن بگیرید باید از بازار اقدام به خرید که 37 تومنه
پارس به صورت قطعی ثبت نام کنید بهتر هست
سمند هم اگر علاقه دارید خوبه ,خودم هم داشتم ولی بازم میگم خریدش یکم ریسک داره,شرایط لیزینگ هم براش اعلام کردند( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)