تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 421 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

این دوستمون فقط شرح حال گفتن ولی مشخص نشد سوالشون در زمینه اداب معاشرت دقیق چیه؟یعنی میخواید بین این دونفر که گفتید انتخاب کنید یکی رو ؟
    اگر هدفتون صرفا اینه که دوست باشید خب اون خانمی که در شهر شما حضور دارند به مراتب میتونه بیشتر به شما کمک کنه همین حضور داشتن خودش نصف قضیه هستش!
    اما اگر بنا باشه برای ادامه زندگی کسی رو انتخاب کنید به چنددلیل اون دخترخانم اولی مناسبتره
    اول اینکه چندین سال باهم درارتباط بودید و به قول ملانصرالدین عزیز مشخصا سازگاری داشتید که این رابطه ادامه دار بوده این یک امتیاز مثبت هست
    دوم اینکه به چندین و چند دلیل مختلف اقایون معمولا در زندگی با خانمهایی که از خودشون از لحاظ سنی کوچکتر هستند موفق تر و اصطلاحا احساس رضایت بیشتری خواهند داشت
    بخوام یک مثال ساده بگم اینه که بعداز چندسال اون خانمی که از شما بزرگتره زودتر شکسته خواهد شد فرضا از لحاظ چهره و این از جذابیت های ظاهری که برای اقایون فاکتور مهمی هست کم میکنه!
    ممکنه در ایتدای کار بچه نبودن و فهیم بودنش براتون جالب باشه اما درخیلی موارد هم در داخل زندگی مشترک ساده تر بودن زن و بی دست و پا بودنش عملا به نفع مرد میشه و خیلی از اقایون از خانمهایی که در کار و افکار اصطلاحا خیلی ادعاشون میشه خسته میشند!

امیدوارم مطالبی که گفتم برای سوال نپرسیده ی شما مفید باشه

2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

به نظر من بهترین کار اینه که با یک مشاور صحبت کنید
    ولی چیزی که من فکر میکنم اینه که چون شما از شهر و اطرافیانتون دور شدید این خانمی که 4 سال بزرگتر از شماست برای شما یه جور حس مادری یا خویشاوندی بوجود اورده...ادم ها وقتی از خانواده شان دور میشن نیاز به یک نفر دارند که از لحاظ عاطفی حمایتشان کند.
    از طرفی شما با یک خانمی 4 سال دوست بودید.اگر ایشان ادم بدی بود که 4 سال دوست نمی ماندید
    شما باید به این فکر کنید که اگر قرار باشه توی شهر خودتان در کنار خانواده با اداب و رسوم شهر خودتان زندگی کنید کدام را ترجیح میدهید
    این دوستمون فقط شرح حال گفتن ولی مشخص نشد سوالشون در زمینه اداب معاشرت دقیق چیه؟یعنی میخواید بین این دونفر که گفتید انتخاب کنید یکی رو ؟
    اگر هدفتون صرفا اینه که دوست باشید خب اون خانمی که در شهر شما حضور دارند به مراتب میتونه بیشتر به شما کمک کنه همین حضور داشتن خودش نصف قضیه هستش!
    اما اگر بنا باشه برای ادامه زندگی کسی رو انتخاب کنید به چنددلیل اون دخترخانم اولی مناسبتره
    اول اینکه چندین سال باهم درارتباط بودید و به قول ملانصرالدین عزیز مشخصا سازگاری داشتید که این رابطه ادامه دار بوده این یک امتیاز مثبت هست
    دوم اینکه به چندین و چند دلیل مختلف اقایون معمولا در زندگی با خانمهایی که از خودشون از لحاظ سنی کوچکتر هستند موفق تر و اصطلاحا احساس رضایت بیشتری خواهند داشت
    بخوام یک مثال ساده بگم اینه که بعداز چندسال اون خانمی که از شما بزرگتره زودتر شکسته خواهد شد فرضا از لحاظ چهره و این از جذابیت های ظاهری که برای اقایون فاکتور مهمی هست کم میکنه!
    ممکنه در ایتدای کار بچه نبودن و فهیم بودنش براتون جالب باشه اما درخیلی موارد هم در داخل زندگی مشترک ساده تر بودن زن و بی دست و پا بودنش عملا به نفع مرد میشه و خیلی از اقایون از خانمهایی که در کار و افکار اصطلاحا خیلی ادعاشون میشه خسته میشند!

امیدوارم مطالبی که گفتم برای سوال نپرسیده ی شما مفید باشه
    ممنون اول بگم خواستم یه تاپیک جدید بزنم مدیرش نزاشت منو فرستاد اینجا.. که...
    به هر حال ببینید مطمعنا من نمیتونم با کسی که 4 سال ازم بزرگتره ازدواج کنم ..هم از نظر خانواده مشکل بر میخورم.. دوستان اشنایان..جامعه و حتی زندگی خودم
    اما ببینید بزارید راحت بگم که بتونیم مثله رو به یه جایی برسونیم..
    ببینید ایشون که از من بزرگتره تمامی رفتاراش به مراتب بهتره نمیدونم از روی عمد و یا برای گول زدنه من این کارا..ولی تمامی رفتاراش چه صحبت چه برخورد و چه عواطفش چیزی بود که من خودم همیشه دنبالش بودم...اینو بگم منظورم این نیست بگید اره علاقه داری و الان چشات نمیبینه..نه اتفاقا هم مشکلات خوب میبینم اما هر کسی یه انتظاراتی همیشه تو ذهنش از طرفش داره.. و این میگم دروغ یا راست(که مهم نیست) تمامی اون مشخصاتو داره شاید به خاطر سن باشه نمیدونم... اون دوستی که کوچیکتره این خصوصیاتو نداره.. و این منو ازرده میکنه..
    بزاید راحت باشم باهاتون..اینجا بحث همفکری و قضاوت درست یا غلط بودن نیست
    فرصیتی پیش اومد که منو ایشون (بزرگتره) باهم.....داشتیم..گرفتید که .. ببینید تمامی فاکتور و مشخصات که توی رابطه فیزیکی از یکی میخوای من تو این میبینم... میدونید مشکل اینجاس که خیلی از زنو شوهر ها از هم فاصله ممکنه بگیرن اونم به خاطر اینکه تو رابطه فیزیکی نمیتونن همو کامل به هیجان برسونو ارامش بدن و صرفا به خاطر نیاز انجام میشه...

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون اول بگم خواستم یه تاپیک جدید بزنم مدیرش نزاشت منو فرستاد اینجا.. که...
    به هر حال ببینید مطمعنا من نمیتونم با کسی که 4 سال ازم بزرگتره ازدواج کنم ..هم از نظر خانواده مشکل بر میخورم.. دوستان اشنایان..جامعه و حتی زندگی خودم
    اما ببینید بزارید راحت بگم که بتونیم مثله رو به یه جایی برسونیم..
    ببینید ایشون که از من بزرگتره تمامی رفتاراش به مراتب بهتره نمیدونم از روی عمد و یا برای گول زدنه من این کارا..ولی تمامی رفتاراش چه صحبت چه برخورد و چه عواطفش چیزی بود که من خودم همیشه دنبالش بودم...اینو بگم منظورم این نیست بگید اره علاقه داری و الان چشات نمیبینه..نه اتفاقا هم مشکلات خوب میبینم اما هر کسی یه انتظاراتی همیشه تو ذهنش از طرفش داره.. و این میگم دروغ یا راست(که مهم نیست) تمامی اون مشخصاتو داره شاید به خاطر سن باشه نمیدونم... اون دوستی که کوچیکتره این خصوصیاتو نداره.. و این منو ازرده میکنه..
    بزاید راحت باشم باهاتون..اینجا بحث همفکری و قضاوت درست یا غلط بودن نیست
    فرصیتی پیش اومد که منو ایشون (بزرگتره) باهم.....داشتیم..گرفتید که .. ببینید تمامی فاکتور و مشخصات که توی رابطه فیزیکی از یکی میخوای من تو این میبینم... میدونید مشکل اینجاس که خیلی از زنو شوهر ها از هم فاصله ممکنه بگیرن اونم به خاطر اینکه تو رابطه فیزیکی نمیتونن همو کامل به هیجان برسونو ارامش بدن و صرفا به خاطر نیاز انجام میشه...
    همچنان این سوال مطرحه که شما سوالتون الان چیه دقیقا؟چه کمکی از دوستان حاضر در انجمن برمیاد؟

5. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سوال خوبی بود..به نکته ظریفی اشاره کردی
    مشکل اینجاست که از طرفی من اونی که دو سال کوچیکتررو میخوام برای ازدواج... اینی که 4ساله. تمام فاکتور های لازم کهع تو ذهنمه و داره و از طرفی حرفها و احساساتی که بهم میگه منو درگیر کرده بین این دو نفر.. برا همین راهنمایی میخوام

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای حال و احوال به غیر از حال شما خوبه , خوبین , احوال شما

در جمع دوستان برای حال و احوال به صورت رفاقتی و دوستانه باید چجوری حال و احوال کرد بدون اینکه از کلمات بالا استفاده کنیم .

در جمع رسمی چطور بدون استفاده از کلمات بالا ؟

لطفا کلمات جدیدی برای حال و احوال بگین.

8. این کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

وقتی نوشابه یا یه مایع گازدار میخوریم بعدش بادی ایجاد میشه که از طریق دهان خارج میشه(اصطلاحا آروق)

اگه این تو اتفاق تو یه مهمونی بیوفته خیلی وجه خوبی نداره،شما برای اینکه از موضوع جلو گیری کنید چیکار میکنید؟!

آخه معمولا نگهداشتن ش باعث میشه حس کنی معدت در حال انفجاره و بیرون دادنش هم عین فاجعه...

10. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتی نوشابه یا یه مایع گازدار میخوریم بعدش بادی ایجاد میشه که از طریق دهان خارج میشه(اصطلاحا آروق)

اگه این تو اتفاق تو یه مهمونی بیوفته خیلی وجه خوبی نداره،شما برای اینکه از موضوع جلو گیری کنید چیکار میکنید؟!

آخه معمولا نگهداشتن ش باعث میشه حس کنی معدت در حال انفجاره و بیرون دادنش هم عین فاجعه...
    اگر مشکل تا این حد جدیه اون شبو نوشابه نخورید یا قبل خوردن وقتی تو لیوان ریختین یکم صبر کنید و تکونش بدین اروم اروم تا گازش کمتر شه و بعد کم کم بخورین تا مشکلی پیش نیاد یعنی بین قلپ هایی که میخورین یکم مکث کنید

12. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای حال و احوال به غیر از حال شما خوبه , خوبین , احوال شما

در جمع دوستان برای حال و احوال به صورت رفاقتی و دوستانه باید چجوری حال و احوال کرد بدون اینکه از کلمات بالا استفاده کنیم .

در جمع رسمی چطور بدون استفاده از کلمات بالا ؟

لطفا کلمات جدیدی برای حال و احوال بگین.
    بدون کلمات فوق احوالپرسی بنظرم غیر ممکنه ولی میتونی جملات بالا رو بکار ببری و اگر دوست صمیمیته بهش بگی خوب چه خبر، چیکار مکنی؟

14. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

میتونی با دهان بسته این کارو انجام بدی . که هم صداش بیرون نیاد که دیگران بترسن و هم مایه ی ابروریزی نشه
    به قول یکی : سخته اما شدنیه

16. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

وقتی نوشابه یا یه مایع گازدار میخوریم بعدش بادی ایجاد میشه که از طریق دهان خارج میشه(اصطلاحا آروق)اگه این تو اتفاق تو یه مهمونی بیوفته خیلی وجه خوبی نداره،شما برای اینکه از موضوع جلو گیری کنید چیکار میکنید؟!آخه معمولا نگهداشتن ش باعث میشه حس کنی معدت در حال انفجاره و بیرون دادنش هم عین فاجعه...
    نمک بریز توش گازش بره.بعد بخور. .. ولی میشه اب شربت ..

18. 4 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •