متراژ فضای که باید گرمایش از کف بشه چند متره.(اگر امکان داره به صورت تفکیکی بگید که چقدر در طبقه پایین و چند متر در طبقه بالا ست).
متراژ فضای که باید گرمایش از کف بشه چند متره.(اگر امکان داره به صورت تفکیکی بگید که چقدر در طبقه پایین و چند متر در طبقه بالا ست).
سلام
و ممنون بابت وقتی که میگذارید
در منزل ما یک پکیج مگاترم ( مرکوری ) نصبه که روزگارمونو سیاه کرده . دائما خونه سرده . درجه رو روی 78 تنظیم کردم . فضای خونه 90 متره و 4 تا رادیاتور آلومینیومی 10 پره نصبه .
دستگاه شروع میکنه کار کردن . یهو نصف شبی خود بخود خاموش میشه . صبح میبینم خونه یخه .
چند بار چاییدیم !!!!!!!!
دهنمو صاف کرده لامصب .
نمایندگیشم تو این تبریز خراب شده نمیدونم کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!
بیشترم کد خطای E4 میده . دستم به دومنت کارشناس .
راهنماییم کن . امروز میخواستم از خیرش بگذرم و برم یه بخاری گازی بگیرم ببندم
بعد این صفحه رو دیدم گفتم بذار اول یه راهنمایی طلب کنیم بعد ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم![]()
سلام تعمیر کار محترم
لطفا اگر امکان داره بیشتر برام توضیح بدید مزایای سیستم های فوق
و معایب رادیانت و یا ولف
با تشکر فراوان از زحمات شما
گرمایش از کف طبقه همکف :
1 . پذیرایی مساحت 37 متر با ارتفاع سقف 6 متر که تو فکرم برای این فضا فن کوئل هم پیش بینی کنم یا اینکه گرمایش از کف میتونه جواب 6 متر ارتفا بده با توجه به اینکه این ارتفاع بدلیل دوبلکس بودن میباشد و در کنار این فضا پذیرایی طبقه اول قرار دارد .
2 . پذیرایی مساحت 10 متر با ارتفاع سقف 3 متر .
3 . آشپزخانه اپن 17 متر
4 . مطبخ 8 متر
5 . نشیمن 25 متر + 9 متر فضای پله پیچ برا فضای پله پیچ داخل ساختمان چه فکری میشه کرد (زیرزمین و همکف و اول ) ؟
6 . (((( یک خواب 20 متری که اجبارا باید رادیاتور استفاده بشه )))
طبقه اول
1 گرمایش از کف پذیرایی 72 متر
2 . گرمایش از کف هال 7 متری
3 (((خواب 17 متری و اجبارا استفاده از رادیاتور )))
4 . (((( خواب 21 متری و رادیاتور + بار 7 متری متصل به اتاق خواب )))
زیر زمین هم بدون اتاق خواب و استفاده از گرمایش از کف
سونا خشک و بخار و جکوزی در زیرزمین اجرا میشود
کلیه سیستم ها قراره توسط پکیج پشتیبانی بشه
پر حرفی کردم معذرت
به امید جبران زحمات
حسام عزیز
چرا برای اتاق خواب ها هم از سیستم گرمایش از کف استفاده نمیکنید.اگر شما فقط توی طراحیتون تمام رادیاتورها را حذف کنید.خیلی راحت با استفاده از 2 تا پکج یعنی توی هرطبقه یک پکیج یک سیستم خوب و ایده ال خواهید داشت ولی وقتی قرار چندتا رادیاتور هم داشته باشید یکم اوضاع پیچیده میشه.
از کد خطاهای پکیج مگاترم اطلاعاتی ندارم.اگر بتونی کد خطاهاشو برام بفرستی حتما کمکت میکنم.یا اینکه حداقل بگی توی دفترچش در مورد خطای E4 چه توضیحاتی داده.
در مورد رادیانت اطلاعاتی نتونستم بدست بیارم اما ولف توی شهرای غرب کشور بازار بی نداره و میگن کیفیتش هم خوبه اما در مورد خدماتش......
آماتیس تازه 2 سالی وارد بازار شده و جزء پکیج های چینی با کیفیته که به نظرم میتونه گزینه خوبی برای سرمایه گذاری باشه.شاید بتونی یک دوره کوتاه مدت هم برای آموزش بری شرکتش.
والترو جزء پکیج های چینی که شرکتش تو یزده ودوره های اموزشی هم میزاره.
گئومات توسط شرکت اریوستون ساپورت میشه.(احتمالا قبلا با اریستون شراکت داشتن که الان جدا شدن).
ایمر گاز پکیج خیلی خوبیه اما قیمتش نسبت به بقیه بالاتره .تکنسین هاش توسط ایمر سرویس آموزش داده میشن.ولی خوب پرداختی هاش به تکنسینها درست حسابی نیست.و توی تعویض قطعات هم خیلی سخت گیرن.
دئو ترم و ایتالترم هم توسط شرکت مشهد تهویه ساپورت میشن.و دفترشون توی مشهده.ولی درباره خدماتش....
سلام
دوستان متخصص میشه توضیح بدن کلا پکیج تاچی از نظر کیفیت در جه سطحی هست و ساخت کجاست و آیا پکیج خوبی هست یا نه ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
معمارش میخواد کف اتاق ها رو لمینت کنه و اجازه نمیده گرمایش از کف کنیم .
ممنون اما میخوام یه پکیجی بیارم که نیاز به کمترین خدمات داشته باشه حوصله سر و کله زدن با مشتری ندارم . جنس چینی خوبش هم بازم نسبت به جنس های خوب کشورهای معتبر بد است . اگر لطف کنید برام از جنس های ایتالیایی اصل و آلمانی تحقیق کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)