با سلام فايل آپگريد مدل 42LED5600-ta رو فوري ميخواستم ممنون ميشم.
با سلام فايل آپگريد مدل 42LED5600-ta رو فوري ميخواستم ممنون ميشم.
با سلام.مدل تلویزیون بنده LG 42 LB 5820 TB هست.و از روز اول منوی فارسی داشت.چندین بار پیغام آپدیت براش اومد و من ردش میکردم.تا اینکه یک بار زدم اپدیتش کردم که ای کاش نمیکردم.بعد اپدیت منوی فارسی نداره دیگه.کسی میتونه مار رو راهنمایی کنه؟.فریمور کدوم کشور رو بزنم فارسی اضافه میشه ؟
Last edited by jamshidnike; 29-03-2015 at 14:15.
سلام دوستان من یک اسمارت ا لترا اچ دی ۴۹ub830 گر فتمه فایل اپدیت برام بزارین ممنون میشم
سلام دوستان من یه ال ای دی lg که مدلش 42lb552v-tb گرفتم که روی خودش ----- ماهواره هم داره ولی واسه زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه. راهنماییم میکنین چیکار کنم؟ مدلش رو که سرچ کردم توی سایت آفریقا بود
لطفا ابدیت
42lb6520
دوست عزیز
فعلاًدر سایت آبدیت مدل شما موجود نمی باشد.
سلام
بنده آپدیت تلویزیونم رو می خواستم
مدلش اینه:
lg smart tv
42LB65200GI
نسخه الان:
4.00.29
البته قبلش می خواستم بپرسم با آپدیت به نسخه جدید مشکلی برای تلویزیون پیش نمیاد؟
مثلا زبان فارسی ش بهم بریزه یا شبکه ها مشکل پیدا کنه یا بدتر بشه؟
البته من چند بار از طریق خود تلویزیون اقدام به آپدیت کردم و چون سرعت پایین بود نشد و در واقع تا نصفه پر شده بود
حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که نحوه آپدیت دستی چطوره و اینکه فایل آپدیت رو برام بذارید
باتشکر
دوست عزیز
به نظرم تا برای سیستمتان مشگلی بوجود نیامده نیازی به آبدیت نیست . چون سیستم شما آلان با کالیبره ای که کارخانه سازنده برایتان انجام داده شده کار می کند و ممکن است با آبدیت آن کیفیت را دوباره نداشته باشید. ولی اگر اصرار دارید از این فایل استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن تلویزیون
توی فلش مموری فولدری به نام LG-DTV بسازید و فایلی را که بصورت زیپ شده است را از حالت زیپ خارج کنید و فایل اصلی را درون این فولدر کپی کنید و سپس به تلویزیون وصل کنید
بعد از نصب فلش به تی وی صفحه اپدیت ظاهر می شود.
که ورژن نرم افزار و ورژن جدید را نشان میدهید.
اگر ورژن نرم افزار با ورژن قبلی یکی باشد به شما پیغام میدهد.
اگر بعد از نصب فلش هیچ صفحه ای باز نشد ونام پوشه و غیره درست بود یعنی اینکه فایل دانلود شده با تی وی هم خانی ندارد وفایل اشتباه است.
در ضمن منو را در حالت فارسی قرار داده تا بتوانید پیغام ها را متوجه شوید.
در هنگام اپدیت تی وی را خاموش نکنید.
عذر می خوام این لینک برای من هیچی برای دانلود نمیاره
فقط سایت ال جی باز میشه
در ضمن آیا باز هم زبان فارسی داره؟
سلام.
من LEDال اجی مدل 49 55lb2vب تازگی خریداری کردم.مدل ریسیور سرخود.
اما منوی فارسی نداره و زیر نویس فارسی هم نداره.. لطفا کمکم کنید ممنون میشم.
اگر هم اپدیتی هست اونم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)