شما برو یک ویدیو را توی یوتیوب سرچ کن میفهمی.
مدل من پایین تر از مدل شما هست.ولی توقع کیفیت عالی نداشته باش.کارت با tv box حل میشه ولی نه با کییت عالی.
شما برو یک ویدیو را توی یوتیوب سرچ کن میفهمی.
مدل من پایین تر از مدل شما هست.ولی توقع کیفیت عالی نداشته باش.کارت با tv box حل میشه ولی نه با کییت عالی.
سلام دوستان
تو رو خدا کمک دیگه نمی دونم چیکار کنم
من میخوام ایکس باکس اسلیم رو به مانتیورم وصل کنم مانیتورم 900*1600 هستش 20 اینچ و فقط vga میخوره
تصویر تو این مانیتور سایه داره هست هر کاری کردم وپیکسلهارو تغییر دادم مشکل نشد و بازهم سایه رو داشت
به فکرم اومد کابل hdmi to vga بگیرم شاید مشکل حل شد و نشد
این کابل هم جواب نداد و وقتی به مانیتور میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده و پیغام چک سگنال کابل میده و فرقی با وصل کردن یا نکردنش نمیده
حالا از شما دوستان کمک میخوام اگه دستگاهی سراغ دارید یا کابلی سراغ دارید بگید تا مشکلم حل شه
ویرایش:مشکلم حل شد!
سلام من میخوام بزودی ps3 بگیرم
من برای این کنسول یک مانیتور full hd با پورت hdmi در نظر گرفتم که 16:10
میخواستم بدونم بازی های ps3 در 16:10 فول اسکرین اجرا می شن یا نه ؟
شما باید مانیتور 16:9 بگیری نه 16:10
من یه سوال داشتم: این کابل xbox 360 Audio adapter رو چطوری باید به اسپیکر وصل کرد و صدا گرفت؟
سلام
والا دوست عزیز تقریبا میتونم بگم هیچ راه دیگه ای وجود نداره!
اون کابل VGA to HDMI هم من نمیدونم ساختارش چیه ولی تا اوجایی که من میدونم این تبدیل یعنی تبدیل سیگنال آنالوگ تصویر به دیجیتال با یک کابل غیر ممکنه!
چندین راه وجود داره!
شما اسپیکرتون خروجی های صداش چجوریه ؟
خب بلندگوی من دو تا خروجی Output صدا داره که اون دو تا رو هم به دو تا اسپیکر وصل میکنم.حالا باید چطوری وصلش کرد؟
شرمنده دیر جواب دادم آخه یکم آلزایمر دارم!!
من منظورم خروجی های صدا نیست منظورم ورودی های صدا هست! یعنی چند تا ورودی اسپیکرتون داره؟
به هر حال حالا من یه راهنمایی هایی میکنم ببینید مشکلتون با کدومش حل میشه!
اگه اسپیکرتون هیچ ورودی نداشته باشه و تنها ورودیش Jack 3.5 mm باشه شما باید تبدیل زیر رو خریداری کنید :
بعدش هم باید تبدیل زیر رو خریدداری کنید :
حالا قبل از اینکه حالت دوم رو بگم آیا شرایط شما اینجوریه یا نه!؟
اصلا اگه مدل اسپیکرتون رو بگید خیلی بهتر میشه راهنماییتون کرد.
مدل اسپیکرم Microlab هست.البته واسه بالا پایین کردن صدا یه وسیله ی کوچیک داره که به اسپیکر و کیس وصل میشه و اون کابل هایی که شما عکسشو گذاشتی به اون وصل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)