خو عزیز بردار این دوتا جدول چه فرقی دارن ؟
اینکه همون شد باز
حداکثر هم اینور و هم اونور زده بری 128 1.6 برای 1به 10
بلی
خیر
خو عزیز بردار این دوتا جدول چه فرقی دارن ؟
اینکه همون شد باز
حداکثر هم اینور و هم اونور زده بری 128 1.6 برای 1به 10
بعد می شه بفرمایید که وقتی سرعت بشه 16 کیلو بایت باشه و واسه دانلود 1 گیگ باید 16 ساعت پیوسته در حال دانلود باشیم چطوری حساب کردین که همه هم زمان استفاده نمی کنن؟
تازه این بر این اساسه که اصلا شیر نشه، یعنی اگه 2نفر هم زمان بخوان دانلود کنن باید 32 ساعت سیستم روشن باشه تا 1 گیگ دانلود بشه، بعد لابد همه هم زمان دانلود نمی کنن و ضریب اشتراک 1 به 10 هرگز اتفاق نمیوفته و این خیلی بد بینانه ست!!!
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
فرضیه شما قبول. اونوقت برای سرعت 1.6 کیلوبایت کدوم کاربری میاد پول بده؟
Last edited by pcsoft; 14-09-2011 at 21:49.
عزیز برادر یا من نمیگیرم شما چه میگی یا شما نمیگیری من چی میگم
یکی از دوستان یه عکس گذاشت شما گفتی اشتباهه
و شما یه عکس دیگه گذاشتی که مثه قبلی بود
عجب شیر تو شیریه
حالا این وسط پیدا کن پرتقال فروش رو![]()
دوست عزیز در قسمت "حداکثر سرعت دانلود" در عکسی که دوستمون گذاشتن اون قسمت اشتباهه!
اون "حداکثر" نیست حداقل هستش.
به نظر شما خداییش چند نفر از 1.5 میلیون کاربر ای دی اس ال می دونن داون و آپ استریم چیه؟
حتی 10 درصد هم نمی دونن
الان اکثرا فکر می کنن سرعت 128 طبیعیه که حدود 50 باشه، و اگه تغییری ایجاد بشه با همین طرز فکر دوباره همه می رن 128 می گیرن
حالا بری اعتراض کنی، چی جواب می دن؟ طبق قانون مجازه که بین 10 نفر شیر بشه لطفا کمی شکیبایی کنید مشکل از مخابراته ترافیک مرکزتون بالاست اگه راضی نیستین از سرویس های ویژه استفاده کنید و کلی چرت و پرت دیگه
و قطعا اعتراض هیچ نتیجه ای نخواهد داشت چون قانون همینه !
قطعا بیشتر از 90 درصد کاربرا حداقل این رو می تونن بفهمن که سرعتی که داخل دانلود منیجرشون می زنه چنده!!!
وقتی سرعت 1.6 کیلوبایت باشه یعنی کمتر از نصف دیال آپ!
با دیال آپ که دیگه همه اکثرا داشتیم می دونید چطوری صفحه رو لود می کنه.
این زمان رو دوبرابرش کنید میشه 1.6 کیلوبایت! یه کاربر مبتدی کامپیوتر هم می فهمه که صفحه دیر بالا میاد!
Last edited by pcsoft; 15-09-2011 at 09:49.
من متوجه نمی شم دوستان چی میگن
اگه بر سرعت بر اساس عرف جهانی باشه سرعت دانلود 128 باید 16 کیلو باشه ویا 512 باید بین 60 تا 64 متغییر باشه
حالا با تصویب این قانون مثلا شرکت مخابرات 512 روی چه سرعت تنظیم میکنه و حجم دانلود چقدر میشه(64 با حجم 16 گیگ)؟
اگه بر اساس جدولی که تو اخبار نشون دادن و یکی از دوستان تو صفحه قبل نشون دادن همون بهتر که اجراش نکنن(512 اشتراک 1 به 10 فقط 6.2!!!!!!!!! دیال آپ که به صرفه تره)
دوم این که شرکت ها کی این قانون رو اجرا میکنن
Last edited by hosseinboss; 15-09-2011 at 10:09.
جدول صحیح:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا هم گفتم که این طرح باعث کاهش سرعت میشه ولی کاری ندارم فقط یه چیزی رو میخوام ببینم اونم قیافه صبانت هست وقتی که مجبور بشه نامحدود بذاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)