سلام مجدد
من قسمت مربوط به عینکهای طبی رو مطالعه کردم که عالی بود . فقط مشکل اینجاست که در مورد عینک فروشی های با سابقه و خوب صحبت شده بود که احتمالا تو نامه های خصوصی جواب داده شده.حالا من ادرس این مراکز رو از پاسخ دهنده بخوام بپرسم باید چیکار کنم؟![]()
سلام مجدد
من قسمت مربوط به عینکهای طبی رو مطالعه کردم که عالی بود . فقط مشکل اینجاست که در مورد عینک فروشی های با سابقه و خوب صحبت شده بود که احتمالا تو نامه های خصوصی جواب داده شده.حالا من ادرس این مراکز رو از پاسخ دهنده بخوام بپرسم باید چیکار کنم؟![]()
تو همون تاپیک ، پست مخاطب تون رو نقل قول کنید و سوالتون رو مطرح کنید.
پایین پست سمت چپ روی جواب بصورت نقل قول کلیک کنید.
اینجا می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتن رو بخونید.
سلام من سوالم در مورد نرم افزار پروتیوس است کدوم انجمن باید بپرسم؟
سلام دوست عزیز، وقتتون بخیر
در زیرمجموعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک هایی در رابطه با این نرم افزار داریم، به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به نوع سوالتون میتونید در تاپیک مرتبط سوالتون رو مطرح بفرمایید. :)
با تشکر مهران...
سلام.پایین ترین نمره کل برای قبولی دررشته مهندسی معماری دانشگاه آزادقزوین؟ (ودربقیه دانشگاه آزادها) (من کنکور92ریاضی داده ام وازقزوین شرکت کردم)
salam.man htc wildfire daram.vaghti mikham game roosh nasb konam in peyghamo mide:THERE IS A PROBLEM PARSING THE PACHAGE.mishe rahnamaeem konin.merc
سلام دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید.
سوالتون رو ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
و لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید.
موفق باشید
لینک تاپیکی که در مورد بهترین آلبوم های موزیک ایرانی سال 92 و هم چنین 91 بحث میشه رو میخاستم
سلام . من یه سوال در مورد آفیس دارم. در مورد protect key . کجا میتونم مطرح کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)