تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 210 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط juker
    اگه من اشتباهي اينجا سوال كردم خيلي شرمنده، به من آدرس دادند منم اومدم اينجا.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا سوال هم كردم، ممنون مي شم پاسخم رو بدهيد.
    فقط در آخر يك cpu اينتل 2.6 دو هسته اي به قيمت 130 تومن مد نظرم هست و يك مادربورد گيگا كه حدود 100 تومن هزينه كنم براش، چي باشه؟ (ترجيحاً شرايط يك مادربورد خوب از همه نظر رو داشته باشه). از همه دوستان سپاسگذارم.
    درسته من بودم آدرسش را دادم و ديديد كه ضرر نكردين چشم الان براتون چند تا مادربورد ميگم هر كدوم را كه خواستيد انتخاب كنيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Gigabyte - 8i945pl-g : 92t
    Gigabyte - 8i945plge-rh : 80t
    حالا توصيه هاي من :
    Gigabyte - 8i945p-g : 104t
    Asus - P5ld2 Se : 109t
    خوبه يا نه ؟ اگه بازم خواستي بگو يه چند تا ديگه هم هست ولي توي ايران نيست.
    باتشكر شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

شهریار جان اون مدلی که من از گیگا معرفی کرده بودم که بهتر بود تازه قیمتشم حدود 85 تا 88 تومنه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    دوستان ببخشيد كمتر در خدمت هستم اخه يك مسائلي پيش اومده نمي تونم زياد بيام انشا,الله بعد از يك مدتي دوباره خدمتتون مي رسم.
    فقط يك سوال كوچيك دارم در مورد انتخاب كيس اگه مي شه تو رنج 75 تومن يك كيس خوب با توان واقعي400 معرفي كنيد ممنون مي شم.
    دوست من تهران زندگي مي كني ؟
    اگه زندگي مي كني آدرس حميد فول را كه قبلا همكار بود را بگير اون فكر كنم داشته باشه.
    ولي كلا به نظر من با 400 وات 75 تومن زياده و در اصل هم به نظر من كه نه اين قانون مصرفي هست كه خيلي مصرف كنه براي كارهاي معمولي با قطعات عادي بيشتر از 350 نميشه . ميگي نه هم مي تونم برات آدرس كتاب را بگم ولي يك راه راحت تر برو دفترچه مادربوردت را نگاه كن ببين هر اسلاتي و سي پي يو و خود مادربورد چه قدر مصرف مي كنه به نظر من يك پرشه يا گيرين 450 يا 400 وات بگير كه كيسش هست 40 تومن بخواي قشنگ هم باشه . و برو حال كن من ديدم با تمامي قطعات بيشتر از 450 در هيچ جا تقريبا نمي خواد.
    قربانت شهريار

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    CPU : Pentium D 805
    MotheBoard : GA-8I945PL-GE
    ببين نميشه گفت اين قوي تره چون تقريبا اين ها در يك رده هستند و من اون هايي را كه توصيه كردم براي اين بود كه باهاشون كار كرده بودند و خوب بودند به خصوص ايسوسه.
    باتشكر شهريار

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

آره اگه میشد که منم همون ایسوز زو میگفتم چون منم کیفیت ایسوز رو خیلی قبول دارم ولی این دوستمون فقط گیگا میخواد و منظورم از بهتر کارایی نبود چون همونطور که خودتم گفتی همشون 945pl هستند و کارایی در یک سطح ولی اون مدل از چیزای بیشتری ساپورت میکنه ( تو مشخصاتش دیدم اون مدلی که شمام گفتی هم دیدم واسه همین فقط اون مدل رو گفتم)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    آره اگه میشد که منم همون ایسوز زو میگفتم چون منم کیفیت ایسوز رو خیلی قبول دارم ولی این دوستمون فقط گیگا میخواد و منظورم از بهتر کارایی نبود چون همونطور که خودتم گفتی همشون 945pl هستند و کارایی در یک سطح ولی اون مدل از چیزای بیشتری ساپورت میکنه ( تو مشخصاتش دیدم اون مدلی که شمام گفتی هم دیدم واسه همین فقط اون مدل رو گفتم)
    آره تقريبا درسته حرفت ولي در خيلي از تست ها هم گيگا بهتره ها ولي كلا من برام فرقي نمي كنه جديدا اينتل اي اي ام دي يا ايسوس يا گيگا واي اگه يادت باشه چه قدر اولا تعصبي بودم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قيمت كونرو و پنتيوم دي ها كه البته مال 6 جون هست :
    Intel Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4M) $999
    Intel Pentium Extreme Edition 965 (3.73GHz/2Mx2) $999
    Intel Core 2 Duo E6700 (2.67GHz/4M) $530
    Intel Core 2 Duo E6600 (2.40GHz/4M) $316
    Intel Pentium D 960 (3.60GHz/2Mx2) $316
    Intel Core 2 Duo E6400 (2.13GHz/2M) $224
    Intel Pentium D 950 (3.40GHz/2Mx2) $224
    Intel Core 2 Duo E6300 (1.86GHz/2M) $183
    Intel Pentium D 940 (3.20GHz/2Mx2) $183
    Intel Pentium D 930 (3.00GHz/2Mx2) $178
    Intel Pentium D 920 (2.80GHz/2Mx2) $178
    Intel Pentium D 820 (2.80GHz/1Mx2) $133
    Intel Pentium D 805 (2.66GHz/1Mx2) $93
    باتشكر شهريار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مجدداً سلام خيلي ممنون از كليه دوستان كه پاسخم رو بلافاصله دادند. اين سايت p30world هم ظاهراً در روز هميشه قابل دسترسي نيست وگرنه زودتر تشكر مي كردم. بازم ممنون
    در ضمن من ساكن مشهد هستم و روي مادربورد گيگا هم بخاطر تجربه خوبي كه از گذشته دارم تاكيد مي كنم و هيچ تعصبي ندارم و اگر از نظر فني و تجربه ببينم كه مادربوردهاي جديد غير از گيگا بهترند خوب حتماً مي رم سراغ اونها.
    بازم تشكر از تك تك دوستان، پيشنهادتون رو بررسي مي كنم و در صورتي كه سوالي داشتم مزاحم مي شم. هميشه سبز باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستي دوستان، نزديك بود فراموش كنم، (الان مي گن اين پسره چه زيگيله)، تو لينكي كه در سوالم گذاشتم اگه فرصت داشتيد مطالعه كنيد، چند تا سوال هم پرسيدم مثل چيپست روي مادربورد و... اگه به اونهام پاسخ بدهيد ممنونم، اگر هم جاي ديگه بايد مطرح كنم ممنون مي شم بازم راهنمايي كنيد.
    در ضمن آقاي شهريار عزيز اين مادربوردهايي كه معرفي كرديد با cpu intel 2.6 دو هسته اي مچ هست و مشكلي نداره و لزومي نداره كه رم و... سيستمم رو بخاطرشون عوض كنم. اگه مي شه مطلبي در مورد تفاوت cpu دو هسته اي و تك هسته اي معرفي كنيد تا بخوبي متوجه اين نسل جديد پردازندهها و تفاوت اونها با هم بشم.
    يك سوال ديگه (بچه كنجكاو خوب، اشكال نداره بپرسه) ؟ اين بالا قضيه مثلاً 820 و يا 920 در جلوي cpu هايي كه معرفي كرديد چيست؟ ممنون
    هميشه سبز باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •