غیر از وایرلس چگونه اپدیت کنیم
اگه منظورتون ics واسه mini pro هست میتونین فایل ftf ش رو دانلود کنین و با flash tools فلش کنین. برای sk17i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه واسه مینی هم بعضا آپدیت رو دریافت کردن :http://talk.sonymobile.com/thread/39413
Last edited by johnypersian1656; 06-06-2012 at 22:40.
سلام.
روش روت کردن گوشی پس از بروز رسانی به آندروید ورژن 4 چطوری است؟
به دوستان پیشنهاد میکنم بی درنگ اقدام به بروز رسانی گوشی خودشون به ورژن 4 کنند. واقعا ارزشو داره و گوشی هم از یکنواختی در میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مشکل باتری ندارین؟
من هیچ وقت مشکل باتری نداشتم. این گوشی چه باتری زیاد مصرف کنه، چه کم هر دو رزو یکبار باید توی شارژ باشه... .توان این گوشی بیش از این نیست.
به نظر من آندروید 4 ارزش Update کردن گوشی رو داره. در هر صورت اگر مشکلی هم برای باتری باشه مطمئن باشید که توی بروز رسانی های آینده درست خواهد شد. توی آندروید 2 هم خیلی مشکل توی این گوشی بود که با بروز رسانی درست شده بود.
بابت لینک هم ممنون.
برای "روت" کردن گوشی پس از بروز رسانی آندروید 4 بهترین روش اینکه اول گوشی را آنلایک کنید، سپس کرنل آندروید 4 دستکارس شده را روی گوشی نصب کنید. بدین ترتیب گوشی شما آنلاک شده، روت می شود و هم اینکه ریکاوری هم به صورت اتوماتیک روی گوشی نصب می شود.
روش کار هم بسیار ساده است :
1. روش آنلایک کردن گوشی های ™XPERIA (روش رسمی شرکت سونی)
- از طریق لینک روبه رو وارد سایت سونی شوید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- روی گزینه Continue کلیک کنید .
- روی گزینه Yes, I’m sure کلیک کنید و سپس گزینه I accept. طبق تصاویر به ترتیب IMEI گوشی ، نام و Email خودتون رو وارد کنید. (برای پیدا کردن IMEI یا کد *#06#رو شماره گیری کنید یا زیر باتری رو چک کنید .) نکته :رقم آخر IMEI رو وارد نکنید. کد مربوطه در صفحه جدید نمایان می شود ، حتما آنرا Save کنید .
- برای ادامه کار باید از ابزار فست بوت استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در این مرحله گوشی رو خاموش کرده و کلید منو ( کلید قسمت چپ) رو گرفته و کابل USB رو متصل کنید ، LED آبی رنگ گوشی باید روشن شود .
- به داخل پوشه فست بوت برید سپس کلید Shift رو گرفته و کلیک راست کنید و گزینه Open Command Window Here رو انتخاب کنید .
- و در پنجره DOS خط زیر را تایپ کرده و Enter کنید :
fastboot.exe -i 0x0fce oem unlock 0xKEY
به جای گزینه KEY کدی را که از سایت سونی دریافت کردیده بودید را وارد کنید .
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش های بالا توست خودم روی گوشی XPERIA™ mini pro تست شده است.
شما مشکلی با برنامه ها ندارید مثلا نصب نشدن و...
سرعت گوشی چه طور بازی ها رو خوب اجرا میکنه فیلم های 720p چه طوره؟
کسی مینی رو ازمایش کرده؟
Last edited by vahidsport; 10-06-2012 at 17:12.
اقا میشه فرق این ICS و اندروید 4 رو بگید من که کلا گیج شدم مینی دارم لینک اندروید 4 کدومه؟ این PC Companion هم که میگه گوشیمون اپدیته
ICS رو که گفتین واسه مینی نیومده اندروید 4 چطور؟
Last edited by SevenCity; 07-06-2012 at 13:14.
ics مخفف ice cream sanwich هست که همون ورژن 4 آندروید هست. واسه مینی هنوز نیومده. یه رام کاستوم پورت شده ics واسه مینی اومده میگن خوبه . من هنوز تست نکردماقا میشه فرق این ICS و اندروید 4 رو بگید من که کلا گیج شدم مینی دارم لینک اندروید 4 کدومه؟ این PC Companion هم که میگه گوشیمون اپدیته
ICS رو که گفتین واسه مینی نیومده اندروید 4 چطور؟
پی نوشت : تست شد واقعا عالی و تا اینجا بدون باگ هست ics مینی
Last edited by johnypersian1656; 07-06-2012 at 17:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)