با سلام. گزینه custom را بزنید. تیک clean setup (فکر کنیم این بود. مهم اینه که اولش clean داشت) رابزنید. سپس نصب کنید.
موفق باشید.
Last edited by aminbadiee; 21-02-2012 at 01:12.
سلام دوستان. به یک مشکل بزرگ برخورد که دیوونم کرده!
چند روز پیش یک هارد اکسترنال یک ترابایت وسترن دیجیتال(western digital) که usb3 بود خرید.
وقتی به پورت usb 3 لپ تاپ وصل میکنم این ارور را نشان میدهد
this USB Mass Storage Device can transfer information faster if you connect it to a super speed USB 3.0 port
هارد را بر روی سیستم های دیگر امتحان کردم ولی مشکلی نداشت یعنی به عنوان usb3 میشناخت. یعنی مشکل از هارد نیست.
لپ تاپ را بردم گارانتی زیگورات گفت مشکلی نداره آخرین درایور- usb3-renesans A03 نصب است. پورتها سالم است. ولی معلوم نیست چرا به عنوان usb2 میشناسه!!! و با سرعت usb2 یعنی 30mgb/sec یعنی 30 مگابایت در ثانیه ترانسفر میکنه.
خلاصه دست از پا درازتر برگشتم خانه.
خواهش میکنم بچه هایی که میتوانند تست کنند و کمکم کنید.
Last edited by aminbadiee; 21-02-2012 at 01:16.
من همین هار یک ترابایت وسترن دیجیتال رو دارم درست کار می کنه سرعتشم واقعا بالاست.
به همه پورت های usb که وصل میکنی همچین ایرادی میگیره؟!
Firmware هم ویندوز هم هارد رو آپدیت کن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود وسترن دیجیتال بگیر.
و باز هم مشکل!دیگه از چی میتونه باشه!
کمک!
آره دوست عزیز نصبه.همش. آخرین ورژن. نمیدونم چه مرگشه
ویندوز هم عوض کردم
کاملا هم آپدیته
بایاس هم آپدیته
سلام.
عکس منظره اتاقتو گذاشتی یا ارور سیستمتو؟!؟
سعی کن اول درایور گرافیک انویدیا و اینتل رو از روی سیستم حذف کنی. بعد ورژن جدید درایور اینتل و بعد از اون، درایور انویدیا رو بصورت کلین نصب کنی. باید مشکل حل بشه.
موفق باشید.![]()
من امروز به مشکل برخوردم اونم نداشتن خروجی برای ویدئو پروژکتور.راه حلش چیه.چرا خروجی VGA نداره این لپتاپ.چی کار کنم؟
سلام.
دکمه Fn رو نگه دارین و F1 رو بزنین. اینطوری بین حالتهای خروجی تصویرتون سوئیچ میشه.
موفق باشید.![]()
سلام دوستان. ازتون یک خواهش داشتم که یک موضوعی را در لپ تاپتون تست کنید.
با برنامه ی dell support center در قسمت pc check up (در منوی start کلمه pc check up را بزنید) میاورد. سپس run default scan را بزنید تا در 10 دقیقه یک تست کامل از سیستم بگیرد. سپس نتیجه را save کنید و نتیجه را که به صورت فایل html است را باز کرده و در قسمت USB Devices نگاه کنید ببینید ورژن usb آن 2 است یا 3. خواهش میکنم تست کنید. آخه مال من 2 زده است. طبق عکس زیر.پس لطفا هر چه سریع تر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید.
ممنون
![]()
Last edited by aminbadiee; 24-02-2012 at 13:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)