سلام دوستان کسی میتونه یه راهنمایی به من بکنه
من میخوام تبلت بخرم اما نمیدونم چی بخرم
میشه دوستان راهنمایی کنن البته به جز سامسونگ
مرسی
سلام دوستان کسی میتونه یه راهنمایی به من بکنه
من میخوام تبلت بخرم اما نمیدونم چی بخرم
میشه دوستان راهنمایی کنن البته به جز سامسونگ
مرسی
اقا منم میخوام ماشین بخرم!!!
شما یه راهنمایی کن!
عزیز مشخصاته م امکاناته مد نظرت رو بگو!!!![]()
کیفیت بالای صفحه نمایش و پردازشگر بالا و پشتیبانی از پورت ها
دوست عزیز در حال حاضر تبلت ها اکثرا 1 گیگاهرتزی هستن و سامسونگ 2 گیگاهرتزی زده و ایسوس هم که 4 هسته ای زده فعلا در بازار نیستش و فوق العاده گرون هم خواهد بود با این وضع دلار.
ضمن اینکه اکثرا پورتهاشون مینی هستش باید تبدیل کننده بگیری من سامسونگ گرفتم یه کتنکشن کیت گرفتم برای فلش و هارد و پرینتر و مموری کارت های مختلف. ولی شما ایسوس میتونی بخری که پورت usb.2 داره و mini hdmi و مموری کارت و داک دارهاش هم یه پورت usb , memory card اضافه دارن.
مرسی دوست عزیز می خواستم بدونم شما تبلت ایسوس رو تایید می کنید؟
من خودم باهاش کار نکردم ولی خوب تبلت خوبی هست و برند معتبریست. بستگی به نیازهای شما داره. من سامسونگ رو خریدم چون نماینده بزرگ رسمی در ایارن داره و ساپورت نرم افزاری خوبی داره و جز اینکه برند معتبر و بزرگیست و هر روز مشاهده افزایش سهم این غول کره ای هستیم. ایسوس قیمتش پائین تر هست. در کل محصولی پیدا نمیشه فعلا همه چی با هم داشته باشه. من از تبلتم راضی هستم حالا شما هم باید مشخصات ایسوس رو ببینی و انتخاب کنی ولی از نظر خوب بودنش که خوبه. ایسوس وزنش بیشتره و در بعضی آیتم ها ضعیف تر عمل کرده. شما در سایت gsmarena.com که معتبر هست تمام مشخصاتش رو ببین با هر تبلت دیگه ای هم خواستی مقایسه کن. موفق باشی
دوست عزیز شما از تبلت شاپ خرید کردین ؟ راضی هستین چون من تهران نیستم بسترو خودش باز کنه واسه نرم افزار بازی آبدیت می خام سامسونگ تب 10 رو بردارم خود کتنکشن کیت از کجا خریدین جند ؟ ممنون
دوست عزیز شما از تبلت شاپ خرید کردین؟ راضی هستین؟ من شهرستانم جعبه خودش باز کنه بخاطر نرم افزار آبدبت بازی .کتنکشن کیت از کجا خریدین چند؟
ایسوس اگه مدل سیم کارت خور داشت؛من یه لحظه هم تو خریدش شک نمیکردم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)