تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 111 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با اینکه نیم ساعتی بیشتر بازی نکردم ولی زیاد حال نکردم.نسخه اول شروع بهتری داشت.یک باس فایت عالی در همون ابتدای بازی,گرافیک بازی که معماری شهری و به سبک رومی بود.داستانش جالب تر بود.الان اینجا دارم بازی می کنم یاد WoW و PoP می افتم
    این داستانش هم زمان با نسخه یک داره اتفاق میفته یا بعد از اونه چون داستان یک که طور دیگه تموم شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

با اینکه نیم ساعتی بیشتر بازی نکردم ولی زیاد حال نکردم.نسخه اول شروع بهتری داشت.یک باس فایت عالی در همون ابتدای بازی,گرافیک بازی که معماری شهری و به سبک رومی بود.داستانش جالب تر بود.الان اینجا دارم بازی می کنم یاد WoW و PoP می افتم
    این داستانش هم زمان با نسخه یک داره اتفاق میفته یا بعد از اونه چون داستان یک که طور دیگه تموم شد؟
    اینم همون اولش که باو وار میجنگه!!!البته کرو فادر در لباس وار!!!
    داستانش که تقریبا بین داستان شماره یک هست؛دقیقا بین اولین باس تا برگشت دوباره وار به زمین!

3. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره دیگه به مقتضای داستان هم معماری و طراحی صحنه اش عوض شده . اونجا توی زمین بودیم و معماریش یه جورایی شبیه بازی هایی مثل DMC بود که سبک گاتیک داشت .
    اما این یکی دقیقا مثل خدای جنگ توی 7 اسمون اتفاق میفته که که طراحی صحنه اش به نظرم جزو بهترین های امسال بود . اولین صحنه ای که از Tree of Life اول بازی میبینیم بیانگر این طراحی زیباست .

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینم همون اولش که باو وار میجنگه!!!البته کرو فادر در لباس وار!!!
    داستانش که تقریبا بین داستان شماره یک هست؛دقیقا بین اولین باس تا برگشت دوباره وار به زمین!
    خداییش شروعش اصلا قابل مقایسه نیست.اول اون سینمایی شروع شد یک غول گنده با قلق کشتن که کلی هیجان همون اول بازی وارد می کرد بعد از گذتش سینماتیک اولیه بازی یک موجودی میمود که زدنش سخت بود ولی با پیشروی در بازی به یک دشمن های معمولی تبدیل میشد.حالا این باس اولیش خیلی راحت میتونستی بکشیش وبعد از اموزش اولیه دقیقا موجوداتش که فقط ایتم و Xp میده ادمو یاد WoW قسمت Alliance میندازه.حتی به نظرم صدا پیشه ها نسخه قبلی بهتر از این بودندالان من نفمیدم این ارپی جیه ؟سکو بازی یا -- اند اسلشه؟.قعلا حوصله این بازی رو ندارم میرم سمت Sleeping dogs و EFLB

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

خداییش شروعش اصلا قابل مقایسه نیست.اول اون سینمایی شروع شد یک غول گنده با قلق کشتن که کلی هیجان همون اول بازی وارد می کرد بعد از گذتش سینماتیک اولیه بازی یک موجودی میمود که زدنش سخت بود ولی با پیشروی در بازی به یک دشمن های معمولی تبدیل میشد.حالا این باس اولیش خیلی راحت میتونستی بکشیش وبعد از اموزش اولیه دقیقا موجوداتش که فقط ایتم و Xp میده ادمو یاد WoW قسمت Alliance میندازه.حتی به نظرم صدا پیشه ها نسخه قبلی بهتر از این بودندالان من نفمیدم این ارپی جیه ؟سکو بازی یا -- اند اسلشه؟.قعلا حوصله این بازی رو ندارم میرم سمت Sleeping dogs و EFLB
    واسه اون موجود که زدنش سخت بود همون اول بازی chaos mode(اگه اشتباه ننوشته باشم)رو میداد که با دو تا حرکت نفله میشد.در مورد باس ها هم که به نظر من ((وار)) باحال تر بود.اما در مورد اون سینماتیک اول بازی کاش تو کل بازی میذاشتنش خیلی جالب بود.مخصوصا اون تیکه آخرش که وار بلند میشه.خیلی دلم میخاست تو شماره دو هم واسه مرگ رو هم حداقل یه تیکه میساختن تا قیافشو درست و حسابی ببینیم!!!
    مگه تو شماره یک موجودات رو که میکشتی چیز دیگه ای هم میداد!!!؟؟؟
    خود بازی هم ترکیبی از همه اونایی که گفتی هست البته یه ترکیب خوب!
    البته هر کس یه سلیقه ای داره و نمیشه چیزی رو به دیگران تحمیل کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها این تاپیک رو من تازه دیدم توی بخش دانلود

کسی میدونه این چیه ؟ DLC هستش ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

فک نکنم دی ال سی باشه،شاید بازی رو واسه دانلود گذاشتن!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فک نکنم دی ال سی باشه،شاید بازی رو واسه دانلود گذاشتن!!!
    اخه تاپیک دانلود خود بازی هم جداست . این یکی اسم death lives رو داره که نمیدونم چیه .

داره خودمونی میشه puma7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

همونطور که دوستان هم اشاره کردن، من هم در کل این نسخه رو از قبلی ضعیف تر احساس کردم ( با توجه به توضیحاتی که کارگردان بازی قبلا داده بود، انتظارات خیلی بیشتر از این بود ) . من اصلا با این شخصیت death حال نکردم . war خیلی شاخ تر از این بودهمینطور اسبش ( بیشتر شبیه الاغه ) اسب war یه جذابیت خاصی داشت که آدم حال میکرد باهاش، همینطور استایل راه رفتن، ایستادن و فایت ها تو نسخه اول با war خیلی بهتر بود. ( death بیشتر به گلدون میخوره تاhorse man )
    تو عکسایی که قبلتر از بازی منتشر شده بود death خیلی بهتر نشون دده شده بود. خدایی من اول بازی کردم خیلی جا خوردم . نور پردازی و گرافیکشم مثه نسخه قبله وحتی یه جاهایی بدتر.

البته نظر شخصیه. خوشحال میشم نظر دوستان هم نسبت به نسخه قبل بدونم.
    Last edited by puma7; 30-09-2012 at 15:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

شخصیت war نو نسخه قبل کاراکترش درشت بود هم خودش هم اسبش . تو نسخه شماره 2 ,death چون اول بازی هست سپر و محافظ و تجهیزات, ... نداره واسه همین نسبت به war کاراکترش کوچکتر به نظر می آید (war حق Death را خورده)ولی بعدا که تجهیزات بگیری بهتر میشه ولی کلا این دو شخصیت قابلیتها و حرکات خاص خود دارند( مثلا war پرواز میکرد Death پرواز نمیکنه ) و نمیشه گفت کدوم بهتره به نظرم هر دوشون خوب هستند.
    راستی update 3 بازی رو حتما نصب کنید تغییرات زیادی داشته

Darksiders II Update 3 info:

PC Patch #3 Details:

Graphics Options:
    - Shadow map resolution configuration option added
    - Screen Space Ambient Occlusion configuration option added
    - Anti Aliasing configuration option added

Keyboard Mapping Support:
    - Invert X Option added
    - Reset to default mappings option
    - Map to NumPad option works as intended

Mouse Functionality:
    - Camera Auto center Toggle

Bug Fixes:
    - The Tome System works as intended while using an Xbox controller in the Tome System.
    - Resolved issues around not being able to send Tome messages to Steam friends.
    - Phasewalker now works properly after acquiring it within the Blackstone.
    - Artifact Box and Legacy Box are now properly labeled in Vulgrim’s inventory.
    - Exiting the game after adjusting the screen resolution will now save those settings.
    - The ride-able construct will no longer free fall out of the game world when placing the ride-able construct under the Guardian and re-entering the room with the submerged lift in The Foundry.
    - The Bridge should now properly drop within The Scar.
    - The second lever within the Black Stone should now function as intended.
    - Death should now be able to properly continue through the Eternal Throne when speaking to the guards.
    - The pile of debris to the right of the skeleton key door in the second Heartstone room of The Foundry is no longer a match for the ride-able construct.
    - The ride-able construct is positioned back in the water on the lift for those users who are stuck. (You may need to Fast Travel or back track out of the dungeon if you are currently stuck here.)
    - The Custodian will no longer go for a swim when backtracking to the dungeon entrance after leaving the Custodian on one of the bridges in the room before the second Heartstone in the Foundry.
    - The Resistance stats will properly update when returning 3 Stones of Resistance to Oran during the Stick and Stones quest.
    - More support for different resolutions with HUD elements.

Last edited by MXRX; 04-10-2012 at 17:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •