تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 80 از 461 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

چگونه میشه در کنکور سراسری فیزیک را 100 زد؟

با تشکر از همه ی شما دوستان
    اگه تجربی هستی نیازی نیس 100 بزنی. رو 70 یا 60 یا حتی 50 هم نگه داری خوبه. یعنی شما این وقت رو رو زیست یا شیمی بذاری به صرفه تره! فیزیک رو کم بزنی میتونی با درسای دیگه جبران کنی.ولی زیست رو کم بزنی فاجعه س. کاریش نمیشه کرد! این یک طرف قضیه. از طرف دیگه تقریبا غیرممکنه. فیزیک کنکور به اندازه کافی سخت و شاید هم وقتگیر هست. یعنی شاید یکی دو نفر صد بزنن خیلی خیلی سخته. ولی اگه میخوای زیر 20 و این حدودا شی خب اون یه بحث دیگه س.
    ** برای موفقیت تو کنکور باید هدفدار بخونی! یعنی بدونی چی و چه قدر بخونی.
    3 تا شاهد:
    دو تا کارنامه از سایت گزینه 2 دیدم بذارم بد نیس.البته واسه پارساله. کنکور 89
    خودم هم فیزیک رو 50 و خوردی زدم رتبه زیرگروه یکم شد 60 و خوردی. البته کنکور 90 !

Last edited by mka703; 25-08-2011 at 06:36.

2. 4 کاربر از mka703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

چه جالب. منم دقیقا معدل کتبی سومم شده 19.34 .
    ولی خب رتبم اندازه شما جالب نشده. 280 منطقه 3 - ولی باز در مقابل دو سه ساعتی که می خوندم از سرم هم زیاده -

4. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام رفیق
    ابتدا بابت قبولی و این رتبه عالی که آوردی به شما تبریک میگم و آرزوی موفقیت بیش از این را برایت دارم.

شما فیزیک را 77% زدید و این درصد بسیار خوبی آن هم در کنکور ریاضی هستش. حال میشه بگی که چطور شد که نتونستی فیزیک را بهتر از این بزنی و اگر بخوای و شرایط کنکور برایت دوباره تکرار شود از برای اینکه در فیزیک درصد بهتری را کسب کنی چگونه عمل می کردی؟

با تشکر فراوان از شما دوست و همشهری عزیز
    تو درس فیزیک همه نوع سوالایی هست
    سوالهای پرکار و وقت گیر
    سوالهای ابتکاری و خلاقیتی
    سوالای آسون

من خودم تواناییم فیزیک 78 درصد بود به نظرم اون سوالایی که نزدم بلد نبودم فقط همین.

6. 3 کاربر از smjhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

تو درس فیزیک همه نوع سوالایی هست
    سوالهای پرکار و وقت گیر
    سوالهای ابتکاری و خلاقیتی
    سوالای آسون

من خودم تواناییم فیزیک 78 درصد بود به نظرم اون سوالایی که نزدم بلد نبودم فقط همین.
    ممنون رفیق

شاید دونستن چند نکته باعث شود که بهتر بتوانی من را راهنمایی کنی:
    1) اول اینکه من در مورد زیست و شیمی و ریاضی و زبان در شرایط خوب و رضایت بخش می باشم.
    2) دوم اینکه منظور از فیزیک 100 هم فقط شفاف سازی راه و روشی است که بشود با پیروی از آن به «بالاترین سطح ممکن» در فیزیک رسید نه اینکه به طور حتم خواسته باشم فیزیک را 100 بزنم (شاید هم آره)
    3) من از برای فیزیک فرصت و زمان کافی دارم هم فقط نمیدونم از این فرصتی که دارم چه جوری برایش استفاده کنم حال چه شما بگی فیزیک 20 چه فیزیک 60 و چه فیزیک 90

حال میشه بگی که همان چند سوال فیزیک را که جواب ندادی اگر خواسته باشی پاسخ بدهی بر فرض برای امسالی چگونه عمل می کردی؟ یعنی آیا سعی می کردی که بیشتر تست بزنی؟ یا کمی در درک مفاهیم بهتر و عمیق تر عمل کنی؟ یا اینکه کنکور آزمایشی بیشتر و بهتر شرکت کنی؟ یا اینکه از سایر دوستان کمک بخوای؟ یا اینکه زمان مطالعه ات را از برای فیزیک بیشتر می کردی و توجه ی بیشتری به آن میداشتی؟ یا ........

یا اساسا و واقعا چه کار می کردی رفیق؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز esilovexp بابا ول کن فیزیک چند بزنی نزنی ، من که اصلا هدفم این درصدا نیست، به جای اینکه فکر کنی من چجوری فیزیک 100 بزنم فک کن ببین چجوری میتونی روزی 10 ساعت فیزیک بخونی!!!! درصد مرصدو ولش کن درستو بخون بعدا تو کنکور خودت راحت تری !!!! هر روز بیای اینجا وقتتو تو نت بگذرونی موقع کنکور به جای اینکه بگی چجوری 100 بزنم میگی کاش این وقتارو درس میخوندم.بچسب به درست.... من اولای تابستون مثل شما بودم الان اقتادم رو غلطک . اصلا به درصد فکر نمی کنم فقط به لذتی که از خوندن ریاضی و فیزیک و درگیر شدنه باهاشون میبرم فکر میکنم! مگه فیزیک چیه که انقد خودتو میترسونی؟؟؟؟ یه فیزیک 1 داریم که آینه هاست ، چیزه زیادی نیست ، فیزیک 2 رو که بیشترشو پیش میخونی + چنتا بخش درباره دما و حالت ماده که آبه ، فیزیک 3 رو هم که نمی گم چون واقعا آسونه + من کنارش تستای خیلی سبز رو میزدم کلی لذت میبردم الانم دیگه نیازی ندارم فیزیک 3 رو بخونم چون موقعش خوب خوندم.میمونه فیزیک 1و2 پیش که اونارم لازم نیست الان فکر خودتو درگیر کنی!
    بازم میگه بشین درستو بخون!!! واسه خودت میگم....
    به نظر من هیچ چیزی زیبا تر از درگیر شدن با یه مسئله نیست. نتو ببوس بذار کنار، اصلا بگو یکی برات پس بذار رو PC دیگه نتونی بری سراغش، یه هفته عذاب میکشی اما عادت میکنی

9. 7 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی دوستان الان فهمیدم که فرصت برابر هم شروع شده، هر روز ساعت 17 البته احتمالا میدونستید ولی واسه اونایی گفتم که شاید مثل من ندونن.

11. 5 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

دوست عزیز esilovexp بابا ول کن فیزیک چند بزنی نزنی ، من که اصلا هدفم این درصدا نیست، به جای اینکه فکر کنی من چجوری فیزیک 100 بزنم فک کن ببین چجوری میتونی روزی 10 ساعت فیزیک بخونی!!!! درصد مرصدو ولش کن درستو بخون بعدا تو کنکور خودت راحت تری !!!! هر روز بیای اینجا وقتتو تو نت بگذرونی موقع کنکور به جای اینکه بگی چجوری 100 بزنم میگی کاش این وقتارو درس میخوندم.بچسب به درست.... من اولای تابستون مثل شما بودم الان اقتادم رو غلطک . اصلا به درصد فکر نمی کنم فقط به لذتی که از خوندن ریاضی و فیزیک و درگیر شدنه باهاشون میبرم فکر میکنم! مگه فیزیک چیه که انقد خودتو میترسونی؟؟؟؟ یه فیزیک 1 داریم که آینه هاست ، چیزه زیادی نیست ، فیزیک 2 رو که بیشترشو پیش میخونی + چنتا بخش درباره دما و حالت ماده که آبه ، فیزیک 3 رو هم که نمی گم چون واقعا آسونه + من کنارش تستای خیلی سبز رو میزدم کلی لذت میبردم الانم دیگه نیازی ندارم فیزیک 3 رو بخونم چون موقعش خوب خوندم.میمونه فیزیک 1و2 پیش که اونارم لازم نیست الان فکر خودتو درگیر کنی!
    به نظر من هیچ چیزی زیبا تر از درگیر شدن با یه مسئله نیست. نتو ببوس بذار کنار، اصلا بگو یکی برات پس بذار رو PC دیگه نتونی بری سراغش، یه هفته عذاب میکشی اما عادت میکنی
    ببین دوست عزیز
    دلم میخواد که برای چند لحظه خودت را جای من تصور کنی:
    1) زیست و شیمی و ریاضی و زبان را مسلط باشی در حدی که سابقه تدریس هم داشته باشی.
    2) ادبیات و عربی و معارف هم برایت روشن و مشخص باشد که با مطالعه دقیق و مرورهای منظم میشه به بهترین شرایط ممکن در هریک رسید.
    3) قصد ادامه تحصیل در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران را هم داشته باشی
    4) دیپلم ریاضی هستی ولی با شرکت در کنکور تجربی 90 رتبه خوبی هم کسب کرده باشی به طوری که می توانی پزشکی مشهد و شیراز و اصفهان و تبریز و حتی شاید تهران هم پذیرفته شوی.
    5) و حال در این بین فقط در عربی و فیزیک ضعف داشته باشی و عربی برایت حل شده باشد و در این بین هم فقط فیزیک برایت باقی مانده باشد.
    6) و در آخر اینکه: با اینکه از برای کنکور 91 میخواهی بار دیگر درس بخوانی ولی از هم اکنون این را به خوبی میدانی که حتی اگر رتبه تک رقمی هم بیاری احتمال این هستش که در رشته مورد علاقه ات پذیرفته نشوی.

حال شما جای من باشی چه فکری خواهی کرد؟

13. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام. البته میدونم بحث نحوه خواندن فیزیک داغه داغه. ولی اگه دوستان موافق باشند یه پست مبسوط درباره ی نحوه ی مطالعه شیمی کنکور بزارم؟؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دقیقاَ همینه ذهنتونو از الان با درصد و رتبه و دانشگاه و رشته مشغول نکنید تا جایی که باعث انگیزه دادن بشه خوبه اما شما هدفتونو فعلاَ یادگیری تمام مباحث و تسلط اونا بذارید .
    درصد یه درسی توی کنکور به شرایط دیگه ای هم بستگی داره (به جز مسئله علمیش) و همه چیز باید دست به دست هم بده تا 100% بزنه
    هرچقدر هم که آمادگی توی درسی داشته باشید آمادگی روانی داشته باشید که ممکنه سوالی طرح بشه که واقعاَ پیچیده باشه بعضی موقع ها مثلا 60% هم کولاکه .
    متناسب با هم رشته ای هاتون بخونید اونی که تجربی هست اولویت اول زیست بعد شیمی و بعد فیزیک
    ریاضی هم که به ترتیب ریاضی و فیزیک و شیمی .

سلام. البته میدونم بحث نحوه خواندن فیزیک داغه داغه. ولی اگه دوستان موافق باشند یه پست مبسوط درباره ی نحوه ی مطالعه شیمی کنکور بزارم؟؟
    آره حتما ، فکر کنم به اندازه کافی بحث شد دیگه در مورد فیزیک .

16. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نظر من برا شیمی اول از همه باید رو فصل 2 و 3 و4 شیمی 2 و همچنین فصل 1 شیمی 3 اون قسمت مربوط به واکنش ها یعنی تا شروع استوکیومتری رو کاملا مسلط شد البته خوب استوکیومتری رو هم بخونیم برا مسائل ترکیبی فصل 1 شیمی پیش خوبه .بعد که اینا رو مسلط شدی شیمی پیش رو شروع کنی.اما اونایی که پشت کنکورن و خودشون درس می خونن از همون اول شیمی 2 شروع کنن برن جلو .در مورد کتاب هم بهمن بازرگان عالی دیگه.البته میکرو گاج اون کتاب گنده که هر 3 سال رو هم داره عالی .

18. 3 کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •