من اینقد از این رشته به اون رشته میپرم فکر کنم تهش به مامایی ختم بشه...
ولی خداییش انتخاب هم خیلی سخته... یه مقداریشو بدیم به دست تقدیر هم خوبه...
من اینقد از این رشته به اون رشته میپرم فکر کنم تهش به مامایی ختم بشه...
ولی خداییش انتخاب هم خیلی سخته... یه مقداریشو بدیم به دست تقدیر هم خوبه...
ممکنه !من اینقد از این رشته به اون رشته میپرم فکر کنم تهش به مامایی ختم بشه...
ولی من از این میترسم که رشته یا دانشگاه خوبی وجود داشته باشه و از چشممون پنهون بمونه.
مثل دانشگاه بابل و رشته ی مهندسی راه آهن که خوب بودنش به گوش میرسه ولی کسی نیست که دقیق بیاد تکلیف مشخص کنه ...
موافقم
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
دوست عزیز بزار رتبت بیاد..کمکت میکنم بری راه اهن یانه!!!
![]()
آره من دانشگاه بابل رو تو اولویت هام میزارم با این که چند هزار کیلومتری فاصله دارم ازش... راه آهن هم خودم میرم تحقیق می کنم از بچه ها
فردا شب همین موقع رفرش رو به صورت شیفتی اغاز میکنیم
ساعت 2:30 شب
ماشالله سرعت !
آره ببین یکی از دوستام فارغ التحصیل این رشتس . یه مدتی واسه قطار شهری شیراز کار میکرد اما به علت اختصاص نیافتن بودجه 9 ماه حقوق نگرفت آخرشم بیکار شد رفت اصفهان واسه کار . نمیگم کار نیست اما کارش یه جورایی منحصر به فرده . تنوع کاری نداره . یعنی شما مجبورید یه جای به خصوص کار کنید و هر بلایی که خواستن سرتون در بیارن . به عنوان مثال مهندسی نفت با وجود اینکه شما نتونستین به پالایشگاههای نفت یا پارس جنوبی راه پیدا کنید اما در نقش یک مهندس شیمی میتونید هرجا که خواستین کار کنید . راه آهن این انعطاف رو نداره . امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین .
آره هم دانشگاش خوبه هم استاداش سخت گیر نیستن . اما بچه هاش به شدت پرکارن . شهرش هم که من شخصا حال میکنم باهاش . 2 تا از دوستام اونجا درس میخونن مردم خوبیم داره .من هم شنیدم "بابل" دانشگاه خوبی داره.اگه اطلاعات تکمیلی بدین ممنون میشم ...
چه جوریه ؟این پسته که دادم یه جوریه!![]()
![]()
حرفتو قبول دارم منم خودم مثل تو بودم یعنی همین الانشم هستم . اما اگه تو اون پستم هم نیگا کنی گفتم تجربه به شدت اثبات شدس . گاهی لازم میشه که به سرعت برگردی خونه یا یه چیزی که یادت رفته رو از خونه با اتوبوس برات بفرستن . اتوبوس مستقیم فاکتور خیلی مهمیه به نظرم . ببین از کرج تا سمنان 2 ساعت راه بیشتر نیست اما یکی از دوستام به خاطر اینکه باید از کرج تا ترمیتال جنوبو میومد کلافه شد.
در مورد راه آهنم خب قطعا بهتره . اما صرف اینکه کمیابه امتیاز محسوب نمیشه. نساجیم کمه تو ایران. بهش فکر کن !
در مورد سوال بعدتم بگم که نه دانشگاهش بهتر نیست . دانشگاه نوشیروانی بابل به نظرم سطحش بالاتره از مازندران . دانشگاه مازندران یه جورایی شکلش شبیه دانشگاه هرمزگانه . ( نمیدونم بندر عباسو دیدی یا نه ) همون سقف شیروونی و ...
نظر منو بخوای میگم بابل شهرشم بهتره
سخت افزار که معرکست . به نظرم از الکترونیک هم بهتره چون هم کامپیوتر و برنامه نویسی رو در حد اعلا یاد میگیری هم مدار رو در حد بسیار عالی . یعنی با یه تیر 2 نشون زدی هم مهندس کامپیوتری هم مهندس الکترونیک . من خودم وقتی سخت افزار قبول شدم توی تکمیل ظرفیت برق قدرت اراک هم قبول شدم اما این قدر علاقه پیدا کردم که ولش نکردم . در مورد کار هم بگم که تا دلت بخوات کار هست ! فراوون ! کار گیرت نیمد خودم میبرمت سر کاریه سر به تاپیک آگهی های استخدامی بزن ببین چقد کار ریخته براش. همه جا واسه پشتیبانی سیستمشون مهندس سخت افزار میخوان. از بانک و اداره بگیر تا شرکتای بزرگ
ببینم اگه پارسال یه رشته ازادو قبول شده باشیم هنوز وقت هست برای ثبت نام دیگه?
این طرح گروه های پزشکی برای ازاد هم هست?
رشته ی اقتصاد بهتره یا مدیریت ؟بعد اقتصاد دانشگاه تهران یا علامه کدوم معتبر تره ؟ ایا علامه هم مثل دانشگاه تهران امکان داره که 2 رشته باهم خوند یا رشته رو عوض کرد ؟شرایطش چیه؟چون من رشته ام تجربی و با رتبه ای که تجربی می خواد این رشته ها رو برم ممتاز نمیشم اما مثلا میشه تو دانشگاه معدل بالا آورد چند ترم بعد رشته عوض کرد؟مثلا از اقتصاد به روانشناسی ؟
Last edited by aazp; 31-07-2011 at 08:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)