تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 80 از 598 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

من اینقد از این رشته به اون رشته میپرم فکر کنم تهش به مامایی ختم بشه...
    ولی خداییش انتخاب هم خیلی سخته... یه مقداریشو بدیم به دست تقدیر هم خوبه...

2. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من اینقد از این رشته به اون رشته میپرم فکر کنم تهش به مامایی ختم بشه...
    ممکنه !

ولی من از این میترسم که رشته یا دانشگاه خوبی وجود داشته باشه و از چشممون پنهون بمونه.
    مثل دانشگاه بابل و رشته ی مهندسی راه آهن که خوب بودنش به گوش میرسه ولی کسی نیست که دقیق بیاد تکلیف مشخص کنه ...

4. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saho69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آره خواهر دوستم همیجوری رفت بعد کلی مسخرش کردن...اما الان تو دانشگاه نفر اول شده بدون کنکور ارشد قبول شد... فکر کنم اعضا مصنوعی بود رشتش... یعنی رتبه هیچ ربطی نداره به درس خوندن تو دانشگاه...
    موافقم

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

ماشالا سرعت!
    یه نگاه بندازین ببینین چقدر جلو اومدین ...

امروز عصر توی شهرمون یه همایش بود،واسه معرفی رشته ها .
    زور دلتون

نظرم نسبت به نفت مساعدتر شد ...

پیدا نشد مهندس راه آهن؟
    دوست عزیز بزار رتبت بیاد..کمکت میکنم بری راه اهن یانه!!!

6. 3 کاربر از saho69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

آره من دانشگاه بابل رو تو اولویت هام میزارم با این که چند هزار کیلومتری فاصله دارم ازش... راه آهن هم خودم میرم تحقیق می کنم از بچه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فردا شب همین موقع رفرش رو به صورت شیفتی اغاز میکنیم

ساعت 2:30 شب

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

ماشالله سرعت !

خوشم میاد سوالات سوالای من هم هست!

جدی؟شما آشنایی باهاش؟
    اگه کسی اطلاعات دقیق از این رشته ی راه آهن داره بیاد بگه،شاید به درد بخور بود ...
    آره ببین یکی از دوستام فارغ التحصیل این رشتس . یه مدتی واسه قطار شهری شیراز کار میکرد اما به علت اختصاص نیافتن بودجه 9 ماه حقوق نگرفت آخرشم بیکار شد رفت اصفهان واسه کار . نمیگم کار نیست اما کارش یه جورایی منحصر به فرده . تنوع کاری نداره . یعنی شما مجبورید یه جای به خصوص کار کنید و هر بلایی که خواستن سرتون در بیارن . به عنوان مثال مهندسی نفت با وجود اینکه شما نتونستین به پالایشگاههای نفت یا پارس جنوبی راه پیدا کنید اما در نقش یک مهندس شیمی میتونید هرجا که خواستین کار کنید . راه آهن این انعطاف رو نداره . امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین .

من هم شنیدم "بابل" دانشگاه خوبی داره.اگه اطلاعات تکمیلی بدین ممنون میشم ...
    آره هم دانشگاش خوبه هم استاداش سخت گیر نیستن . اما بچه هاش به شدت پرکارن . شهرش هم که من شخصا حال میکنم باهاش . 2 تا از دوستام اونجا درس میخونن مردم خوبیم داره .

این پسته که دادم یه جوریه!
    چه جوریه ؟

10. این کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اينكه تا بوشهر فاصله داره درسته..... اما خب اگه يه رفيق توپ هم اونجا داشته باشي خوبه...در ضمن من مشكلي بابت دوري از خونه و.. ندارم... همين الانشم مجردي زندگي مي كنم يه جورايي.....يعني سالي يه بار هم نرم خونه مشكلي ندارم...
    بعدشم راه اهن فكر كنم بهتر از معدن و نساجي باشه... بهرحال علم و صنعت تنها دانشكده راه آهن تو خاورميانه رو داره... تو ارشد هم گرايشاي خوبي داره... تو هر جاي دنيا هم كار واسش هست...فكر كنم گرايشي كه به مكانيك نزديك تره بهتر از بقيه باشه....
    راستي من از بچه هاي شمالي پرسيدم مي گفتن بابلسر از بابل بهتره شهرش.. دانشگاهش هم همينجوريه؟؟؟؟
    حرفتو قبول دارم منم خودم مثل تو بودم یعنی همین الانشم هستم . اما اگه تو اون پستم هم نیگا کنی گفتم تجربه به شدت اثبات شدس . گاهی لازم میشه که به سرعت برگردی خونه یا یه چیزی که یادت رفته رو از خونه با اتوبوس برات بفرستن . اتوبوس مستقیم فاکتور خیلی مهمیه به نظرم . ببین از کرج تا سمنان 2 ساعت راه بیشتر نیست اما یکی از دوستام به خاطر اینکه باید از کرج تا ترمیتال جنوبو میومد کلافه شد.

در مورد راه آهنم خب قطعا بهتره . اما صرف اینکه کمیابه امتیاز محسوب نمیشه. نساجیم کمه تو ایران. بهش فکر کن !

در مورد سوال بعدتم بگم که نه دانشگاهش بهتر نیست . دانشگاه نوشیروانی بابل به نظرم سطحش بالاتره از مازندران . دانشگاه مازندران یه جورایی شکلش شبیه دانشگاه هرمزگانه . ( نمیدونم بندر عباسو دیدی یا نه ) همون سقف شیروونی و ...
    نظر منو بخوای میگم بابل شهرشم بهتره

12. 4 کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها منم کارم تعمیر و موبایل و سخت افزار کامپیوتره.... یعنی الکتریک بزنم؟؟؟؟؟ علاقه هم دارم.... مهندسی سخت افزار چی؟؟؟ اصلا تو ایران بازار کار خوبی داره؟؟؟یا باید دنبال خود اشتغالی باشی؟؟؟
    سخت افزار که معرکست . به نظرم از الکترونیک هم بهتره چون هم کامپیوتر و برنامه نویسی رو در حد اعلا یاد میگیری هم مدار رو در حد بسیار عالی . یعنی با یه تیر 2 نشون زدی هم مهندس کامپیوتری هم مهندس الکترونیک . من خودم وقتی سخت افزار قبول شدم توی تکمیل ظرفیت برق قدرت اراک هم قبول شدم اما این قدر علاقه پیدا کردم که ولش نکردم . در مورد کار هم بگم که تا دلت بخوات کار هست ! فراوون ! کار گیرت نیمد خودم میبرمت سر کار یه سر به تاپیک آگهی های استخدامی بزن ببین چقد کار ریخته براش. همه جا واسه پشتیبانی سیستمشون مهندس سخت افزار میخوان. از بانک و اداره بگیر تا شرکتای بزرگ

14. 2 کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینم اگه پارسال یه رشته ازادو قبول شده باشیم هنوز وقت هست برای ثبت نام دیگه?
    این طرح گروه های پزشکی برای ازاد هم هست?

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رشته ی اقتصاد بهتره یا مدیریت ؟بعد اقتصاد دانشگاه تهران یا علامه کدوم معتبر تره ؟ ایا علامه هم مثل دانشگاه تهران امکان داره که 2 رشته باهم خوند یا رشته رو عوض کرد ؟شرایطش چیه؟چون من رشته ام تجربی و با رتبه ای که تجربی می خواد این رشته ها رو برم ممتاز نمیشم اما مثلا میشه تو دانشگاه معدل بالا آورد چند ترم بعد رشته عوض کرد؟مثلا از اقتصاد به روانشناسی ؟
    Last edited by aazp; 31-07-2011 at 08:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •