در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟
در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟
سلام
البته ریزش مو از استرس هم میتونه باشه ولی اگه می بینید ادامه دار هست همه چیز امکانش هست...بهتره که سریعا پیش یه دکتر متخصص بهتر برید که براتون وقت بذاره و اون قضیه رو هم براش بگید!!
اون ماینوکسیدیل و فیناستراید که برای ریزش ارثی هست! اولی هم در آغاز ریزش رو بیشتر میکنه و تا آخر عمر هم بالید مصرف کنید و گرنه هیچی به هیچی!
سرم ضد ریزش اریکه هم چندان برند معتبری نیست ولی میتونه روی ریزشتون تاثیر داشته باشه به شرطی که ریزشتون از بیماری یا قارچ و ..نباشه!
میتونید فعلا سرم ضد ریزش اریکه رو مصرف کنید ولی ماینوکسیدیل و فینستراید رو مصرف نکنید و به دکتر بعدی حتما قضیه داروها رو بگید!
کف سرتون شوره یا تیکه های سفیدی و...نداره؟ موهاتون چرب هست؟
ممنون علی جان.
دنبال یه دکتر خوب هستم ولی پیدا نمی کنم ! اینی که پیدا کردم مثلا دکتر خوبی بود ولی وقتی رفتم تو مطبش خودش نبود ! خودش کچل هم بود، آخه دکتر پوست و مویی که پیوند مو انجام میده کچل نباید باشه که.(جالبه هم اسم بودن(اسم کوچیک و فامیل) و هر دو هم استادیار دانشگاه تهران ولی... ! )
اتفاقا شوره زیاد داره، قبلا تا این حد نبود...من هیچ وقت موهام چرب نبود ولی بعد از اون قضیه دو سه باری چرب شد که فک کردم از شامپوم هستشو عوض کردم خوب شده. ولی شوره یا تیکه های سفید رو دارم و نسبت به قبل هم خیلی زیاد شده.قبلا شوره داشت سرم ولی نه این قدر.
اگه قارچ باشه کچل میشم یا راه درمان داره و موهای ریخته شده م بر می گرده ؟
(اگه پزشک متخصص خوب تو تهران سراغ دارین ممنون میشم پی ام کنین، واقعا نمی دونم کجا برم، می ترسم باز برم پیش یکی دو دقیقه ای نسخه رو بپیچه !)
پس خوبه
دقیق از دوستم نپرسیدم ولی اون طور که میگفت تزریقی ـه باز باید دقیق بپرسم
سلام به همگی
من مدتهاست که از فین پشیای هندی استفاده میکنم ولی یکساله که با بسته بندی های مختلف و نوشته های مختلف و رنگ های مختلف تو داروخونه ها پیدا میشه و میگن که تقلبیش خیلی زیاد شده بخاطر همین خیلی خیلی نگرانم چون هر چی تو این مدت کاشتیم با یه قرص تقلبی از بین میره از طرفی میخواستم ایرانیشو بگیرم که حد اقل تقلبی نباشه ولی بعضیا میگن اثرش کمتر از نوع هندیشه و بعضیا هم گفتن که قبلا هندی استفاده کردن وقتی ایرانی استفاده کردن ریزش مو گرفتن بعضیا هم از ایرانی راضی بودن بخاطر همین میخواستم بپرسم کسی هست که تجربه ی هر دو هم هندی هم ایرانیو داشته باشه و به طور مطمئن بگه کدوم بهتره؟ یا اطلاعات مطمئنی داشته باشه؟
ممنون از همگی
مورد شما حتما نیاز به مشاهده دقیق دکتر داره.
پ.خ کردم براتون
در مورد نوع ایرانی نظری ندارم ولی نوع هندی رو از داروخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی نداره. اگه در مورد تقلبی بودن سوالی دارید با پزشکتون مشورت کنید
آقای Ali_softcenter حالا که چتر اطلاعاتتونو باز کردین رو سر ما شما چه شامپویی رو واسه موهای معمولی پیشنهاد میدین؟
سلام
ممنون از پاسختون. من از داروخونه خیلی معتبر فین پشیا گرفتم که تقلبی بود اونم مزش خیلی تابلو بود وگرنه متوجه نمیشدم. قرصو بردم شرکت توزیع کنندش گفت تقلبیه ما اینا رو وارد نکردیم خیلی وقتم هست که وارد نمیکنیم . الان اصلا نمیشه از اصل بودن فین پشیا مطمئن بود حتی دوستم تو داروخونس میگه ما هم دقیقا نمیدونیم کدومش اصله دکتر هم میگه تقلبی زیاده از جای مطمئن بگیر همین. بخاطر همین میخوام بدونم که آیا کسی هم فیناستراید ایرانی و هم فین پشیای هندی رو مصرف کرده که بدونه تاثیر ایرانی در مقایسه با هندی چطوره که اگه ایرانی خوب بود ایرانی بگیرم فقط یجا خوندم که طرف بعد از هندی ایرانی استفاده کرده بود ریزش گرفته بود، میخوام مطمئن بشم اثر افیناستراید ایرانی چطوره
ممنونم
فکر نمیکنم اینجوری که شما میگین باشه
به عنوان مثال من الان خودم موهام خیلی کم پست شده دوره درمان با ماینوکسیدیل رو آغاز کردم و الان در سن 24-25 هستم تا سن 30-32 مو داشته باشم بسه بعد زیاد برام اهمیت نداره
افراد مهم و سرمایه دار تو آمریکا و اروپا هستن که با پول خوردشون میتونن مو بکارن اما اصلا اهمیت نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)