تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 160 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعضی جاها نوشته مفیده بعضی جاها هم نوشته مفید نیست ماشالله دونه ای 4 , 5 تومن هم هست تو سایت های خارجی رو نگاه کردم انگار ویتامین B5 هست به نظرتون مفیده ؟
    در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
    اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟

2. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    همه چی از دو-سه هفته پیش و اون تعطیلات شروع شد !
    من با قطار یه سفر داشتم قطار لعنتی خیلی تاخیر داشت و وقتی رسیدم خسته بودمو دوش نگرفتم و روز بعد رفتم دوش گرفتم.
    دو سه روز بعد هم دوباره با قطار برگشتیم.
    از اون موقع بود که ریزش موی شدیدی پیدا کردم. تا حالا فکر می کردم ارثی یا به خاطر حرصو جوش خوردنه !(این مدت خیلی حرص می خوردم !) ولی یکی از دوستان این فروم راجع به قارچ صحبت کرد و منو به شک انداخت. فک کنم قارچ زده موهام. ممکنه؟ چون ریزش هم از بغل ها هست هم از پشت سرم هم از بقیه نواحی که معروفه به قسمت تاسی مردانه !
    2 روز پیش دکتر هم رفتم تا گفتم سلام موهام ریزش داره همین طوری واسه خودش تو نسخه می نوشت !(چه عادت بدی دارن بعضی از این دکترا) عجله داشت که من برم بیرون(3 ساعت منتظرش بودم 2 دقیقه نتونست منو تحمل کنه) آخرم ماینوکسیسدیل داد و یه شامپو و قرص فیناستراید.
    گفتم اینا تاثیر داره گفت اگه بخوای بیشتر خرج کنی چیزای دیگه هم هست گفتم چی گفت سرم ضد ریزش اریکه.
    رفتم اونم خریدم ولی الان از هیچ کدوم استفاده نکردم.
    چون به توصیه دوستمون منتظرم برم انواع آزمایش ها از جمله قارچ رو بدم شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه و بی خودی درگیر ماینوکسیدیل نشم.
    نظر دوستان چیه؟ می تونه قارچ باشه؟ (من خیلی به بهداشت اهیمت میدم و موهام همیشه کوتاهه ولی میگم از اون قطار لعنتی می تونه باشه؟)
    مرسی.
    سلام

البته ریزش مو از استرس هم میتونه باشه ولی اگه می بینید ادامه دار هست همه چیز امکانش هست...بهتره که سریعا پیش یه دکتر متخصص بهتر برید که براتون وقت بذاره و اون قضیه رو هم براش بگید!!
    اون ماینوکسیدیل و فیناستراید که برای ریزش ارثی هست! اولی هم در آغاز ریزش رو بیشتر میکنه و تا آخر عمر هم بالید مصرف کنید و گرنه هیچی به هیچی!
    سرم ضد ریزش اریکه هم چندان برند معتبری نیست ولی میتونه روی ریزشتون تاثیر داشته باشه به شرطی که ریزشتون از بیماری یا قارچ و ..نباشه!
    میتونید فعلا سرم ضد ریزش اریکه رو مصرف کنید ولی ماینوکسیدیل و فینستراید رو مصرف نکنید و به دکتر بعدی حتما قضیه داروها رو بگید!
    کف سرتون شوره یا تیکه های سفیدی و...نداره؟ موهاتون چرب هست؟

4. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

البته ریزش مو از استرس هم میتونه باشه ولی اگه می بینید ادامه دار هست همه چیز امکانش هست...بهتره که سریعا پیش یه دکتر متخصص بهتر برید که براتون وقت بذاره و اون قضیه رو هم براش بگید!!
    اون ماینوکسیدیل و فیناستراید که برای ریزش ارثی هست! اولی هم در آغاز ریزش رو بیشتر میکنه و تا آخر عمر هم بالید مصرف کنید و گرنه هیچی به هیچی!
    سرم ضد ریزش اریکه هم چندان برند معتبری نیست ولی میتونه روی ریزشتون تاثیر داشته باشه به شرطی که ریزشتون از بیماری یا قارچ و ..نباشه!
    میتونید فعلا سرم ضد ریزش اریکه رو مصرف کنید ولی ماینوکسیدیل و فینستراید رو مصرف نکنید و به دکتر بعدی حتما قضیه داروها رو بگید!
    کف سرتون شوره یا تیکه های سفیدی و...نداره؟ موهاتون چرب هست؟
    ممنون علی جان.
    دنبال یه دکتر خوب هستم ولی پیدا نمی کنم ! اینی که پیدا کردم مثلا دکتر خوبی بود ولی وقتی رفتم تو مطبش خودش نبود ! خودش کچل هم بود، آخه دکتر پوست و مویی که پیوند مو انجام میده کچل نباید باشه که.(جالبه هم اسم بودن(اسم کوچیک و فامیل) و هر دو هم استادیار دانشگاه تهران ولی... ! )

اتفاقا شوره زیاد داره، قبلا تا این حد نبود...من هیچ وقت موهام چرب نبود ولی بعد از اون قضیه دو سه باری چرب شد که فک کردم از شامپوم هستشو عوض کردم خوب شده. ولی شوره یا تیکه های سفید رو دارم و نسبت به قبل هم خیلی زیاد شده.قبلا شوره داشت سرم ولی نه این قدر.
    اگه قارچ باشه کچل میشم یا راه درمان داره و موهای ریخته شده م بر می گرده ؟
    (اگه پزشک متخصص خوب تو تهران سراغ دارین ممنون میشم پی ام کنین، واقعا نمی دونم کجا برم، می ترسم باز برم پیش یکی دو دقیقه ای نسخه رو بپیچه !)

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

در این که ویتامین B5 برای مو مفیده شکی نیست!
    اکثر سرم ها و آمپول های ریزش مو برند های معروف هم شامل این ویتامین هستند...این آمپول به صورت موضعی مالیده میشه یا باید تزریق بشه کف سر؟
    پس خوبه
    دقیق از دوستم نپرسیدم ولی اون طور که میگفت تزریقی ـه باز باید دقیق بپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    من مدتهاست که از فین پشیای هندی استفاده میکنم ولی یکساله که با بسته بندی های مختلف و نوشته های مختلف و رنگ های مختلف تو داروخونه ها پیدا میشه و میگن که تقلبیش خیلی زیاد شده بخاطر همین خیلی خیلی نگرانم چون هر چی تو این مدت کاشتیم با یه قرص تقلبی از بین میره از طرفی میخواستم ایرانیشو بگیرم که حد اقل تقلبی نباشه ولی بعضیا میگن اثرش کمتر از نوع هندیشه و بعضیا هم گفتن که قبلا هندی استفاده کردن وقتی ایرانی استفاده کردن ریزش مو گرفتن بعضیا هم از ایرانی راضی بودن بخاطر همین میخواستم بپرسم کسی هست که تجربه ی هر دو هم هندی هم ایرانیو داشته باشه و به طور مطمئن بگه کدوم بهتره؟ یا اطلاعات مطمئنی داشته باشه؟
    ممنون از همگی

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون علی جان.
    دنبال یه دکتر خوب هستم ولی پیدا نمی کنم ! اینی که پیدا کردم مثلا دکتر خوبی بود ولی وقتی رفتم تو مطبش خودش نبود ! خودش کچل هم بود، آخه دکتر پوست و مویی که پیوند مو انجام میده کچل نباید باشه که.(جالبه هم اسم بودن(اسم کوچیک و فامیل) و هر دو هم استادیار دانشگاه تهران ولی... ! )

اتفاقا شوره زیاد داره، قبلا تا این حد نبود...من هیچ وقت موهام چرب نبود ولی بعد از اون قضیه دو سه باری چرب شد که فک کردم از شامپوم هستشو عوض کردم خوب شده. ولی شوره یا تیکه های سفید رو دارم و نسبت به قبل هم خیلی زیاد شده.قبلا شوره داشت سرم ولی نه این قدر.
    اگه قارچ باشه کچل میشم یا راه درمان داره و موهای ریخته شده م بر می گرده ؟
    (اگه پزشک متخصص خوب تو تهران سراغ دارین ممنون میشم پی ام کنین، واقعا نمی دونم کجا برم، می ترسم باز برم پیش یکی دو دقیقه ای نسخه رو بپیچه !)
    مورد شما حتما نیاز به مشاهده دقیق دکتر داره.

پ.خ کردم براتون

9. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    من مدتهاست که از فین پشیای هندی استفاده میکنم ولی یکساله که با بسته بندی های مختلف و نوشته های مختلف و رنگ های مختلف تو داروخونه ها پیدا میشه و میگن که تقلبیش خیلی زیاد شده بخاطر همین خیلی خیلی نگرانم چون هر چی تو این مدت کاشتیم با یه قرص تقلبی از بین میره از طرفی میخواستم ایرانیشو بگیرم که حد اقل تقلبی نباشه ولی بعضیا میگن اثرش کمتر از نوع هندیشه و بعضیا هم گفتن که قبلا هندی استفاده کردن وقتی ایرانی استفاده کردن ریزش مو گرفتن بعضیا هم از ایرانی راضی بودن بخاطر همین میخواستم بپرسم کسی هست که تجربه ی هر دو هم هندی هم ایرانیو داشته باشه و به طور مطمئن بگه کدوم بهتره؟ یا اطلاعات مطمئنی داشته باشه؟
    ممنون از همگی
    در مورد نوع ایرانی نظری ندارم ولی نوع هندی رو از داروخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی نداره. اگه در مورد تقلبی بودن سوالی دارید با پزشکتون مشورت کنید

11. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای Ali_softcenter حالا که چتر اطلاعاتتونو باز کردین رو سر ما شما چه شامپویی رو واسه موهای معمولی پیشنهاد میدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در مورد نوع ایرانی نظری ندارم ولی نوع هندی رو از داروخانه های معتبر خریداری کنید مشکلی نداره. اگه در مورد تقلبی بودن سوالی دارید با پزشکتون مشورت کنید
    سلام
    ممنون از پاسختون. من از داروخونه خیلی معتبر فین پشیا گرفتم که تقلبی بود اونم مزش خیلی تابلو بود وگرنه متوجه نمیشدم. قرصو بردم شرکت توزیع کنندش گفت تقلبیه ما اینا رو وارد نکردیم خیلی وقتم هست که وارد نمیکنیم . الان اصلا نمیشه از اصل بودن فین پشیا مطمئن بود حتی دوستم تو داروخونس میگه ما هم دقیقا نمیدونیم کدومش اصله دکتر هم میگه تقلبی زیاده از جای مطمئن بگیر همین. بخاطر همین میخوام بدونم که آیا کسی هم فیناستراید ایرانی و هم فین پشیای هندی رو مصرف کرده که بدونه تاثیر ایرانی در مقایسه با هندی چطوره که اگه ایرانی خوب بود ایرانی بگیرم فقط یجا خوندم که طرف بعد از هندی ایرانی استفاده کرده بود ریزش گرفته بود، میخوام مطمئن بشم اثر افیناستراید ایرانی چطوره
    ممنونم

14. این کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر وقت تو کشورهای توسعه یافته مثل اروپا ادم کچل ندیدین!بدونید یه دارو برای جلوگیری از ریزش و رشد مو پیدا شده!
    فکر نمیکنم اینجوری که شما میگین باشه
    به عنوان مثال من الان خودم موهام خیلی کم پست شده دوره درمان با ماینوکسیدیل رو آغاز کردم و الان در سن 24-25 هستم تا سن 30-32 مو داشته باشم بسه بعد زیاد برام اهمیت نداره
    افراد مهم و سرمایه دار تو آمریکا و اروپا هستن که با پول خوردشون میتونن مو بکارن اما اصلا اهمیت نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •