ببینم این عکسا را از کجا اوردی؟
ببینم این عکسا را از کجا اوردی؟
برای اون قسمت bomb craft می تونی بمب بسازی اولش پکشا انتخاب کنی در مرحلی دوم اون چیزهای سنگ ریزه مانندی که می بینی از چپ به راست قدرت انفجارش زیاد می شه در بخش آخر هم ماده بمبتا می تونی انتخاب کنی که در چپ نوع بمبا نشونت می ده(انفجاری.صوتی.گازی و...)وقتی هم بمبتا ساختی می تونی اونا تست کنی(فکر کنم باید اسپیسا بزنی)بعد از تست هم اونا میتونی برای استفاده برداری با زدن گزینه craft(فک کنم اینتر)
دوستان موقعی که مقر فرماندهیاتیش میگیره اگه نریم اونجا چی میشه ؟؟
بعد اینکه راهی نداره وقتی رفتیم اونجا نخوایم بریم تو اون جنگ با وسایل و ادمها و نمیدونم سد ساختن ؟؟
اخه خیلی سخته ...
دوست من عکس اولی شخصیت یک بازیه و در عکس دوم هم که ساختگیه یک اسنایپر پشت اساسین هست که اصلا چنین چیزی به دور از ذهنه.
نسخه بعدی بازی در مورده دزمونده و شخصیتش دزمونده تا این خط داستانی تموم بشه که سال دیگه میاد. بعد هم قراره بعد یک وقفه یک ساله با تغییراتی در بازی و با داستانی نو بازی در سال 2014 پخش شه.
ببینم مگه ما از نسل الطیر نیستیم؟؟خوب پسر الطیر هم از نسل اونه دیگه پس چرا شکل اون نیست؟همین قضیه برای اتزیو و داداشاش و باباش هم صدق می کنه که چرا از بین اونا فقط اتزیو شکل الطیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگه دقت کرده باشین پسر الطیر شکل اونیه که با دزموند توی جزیرس اصلا اون کیه نقش چیه اسمش چیه؟؟؟؟من که نفهمیدم!!!!!![]()
منم نمی دونم چی می شه ولی یکی از بدی هاش اینکه مغازه های اطرافشا منی تونی بخری و تمپلار ها میان اونجا
راز بردن اون مراحل داشتن تعداد زیاد تفنگداره و داشتن قدرت شلیک توپ وقتی که منجنیق میاد البته اگه یکی از این مراحل را ببری نیروها خفنتری بت میده البته به اونا هم همین طور ولی منجنیق هاشون به جای اینکه بهتر بشه بدتر میشه پش راحتر میشه بردشون![]()
کمینگاه تو همون حالت کشمکش باقی میمونه تا اینکه بری و آزادش کنی. البته برای آزاد کردنش دو راه داری و فقط این نیست که از امکانات برای دفاع استفاده کنی. راه دیگه اینه که بتونی تو همون محوطه کاپیتان شون رو - به کمک دید عقاب - گیر بیاری و کارشو بسازی و بری بالای برج و علامت بدی...
حالا اگه شانس نیاوردی و مجبور به دفاع کردن شدی; توپ رو برای کشتن تفنگدارا ها ذخیره کن. آپگرید سنگر ها فراموش نشه. از تمامی امکانات هم به طور مساوی تو هر بخش از پشت بوم ها استفاده کن. خودت هم بیکار نشین و شلیک کن بخصوصی اگه بمب انداز و تفنگدار دیدی.
جلوتر با رسیدن رتبه هر کدوم از اساسین هات به 10 میتونی از کمینگاه دفاع کنی که بعد از انجام ماموریت همون اساسین هم دیگه حمله ایی به اون نقطه نمیشه.
منم قبول دارم شاید در نگاه اول این قسمت از بازی یعنی Den Defense جالب به نظر بیاد ولی جلوتر ازش به عنوان بخش دردناک بازی یاد میشه! چیزی که سنخیتی با این سری بازی نداره...
وقتی اونطوری میشه اونجا به صورت restricted area در میاد و نمیتوی مغازه بخری . حتی مغازه هایی هم که قبلا خریدی پورسانتشون تو حسابت نمیاد .
تنها راهش اینه که هیچ وقت نزاری بهت حمله کنن . یعنی نزاری هیچ وقت درجه شناسایی ازیو(نوتوریتی) قرمز بشه . پس همیشه تا یه سخنران دیدی برو پیشش با دادن 100 تومن بهش 25 درصد از نوتوریتیت کم کن .
من تو کل بازی همش 3 بار وارد این den defense ها شدم . بعد هم تا میتونی مستر اساسین تربیت کن بزار تو قلعه هات تا هیچ وقت بهت حمله نکنن .
اگرم مجبور به den defense شدی مشکلی نداره اگه باختی . سه سوته دوباره پس میگیری . من یه بار باختم سر یه دقیقه دوباره گرفتمش .
الکس جان تو مطمئنی ؟ منبعی چیزی داری ؟ مگه نباید نسخه بعد 3 باشه .
ببین یه چیزی هست به نام همزاد . یعنی دو نفر که از دوقلو هم به هم شبیه ترن و معمولا توی دو دنیای مختلف یا یک برهه زمانی مختلف هستن رو همزاد میگن و اصلا هم لازم نیست رابطه اجدادی با هم داشته باشن .
البته راجع به AC باید بگم که چون تو بازی گفته شده الطیر و ازیو از اجداد دزموند هستن به همزاد بودن اینا شک دارم . مگه اینکه فقط یه تشابه فامیلی باشه که اونهم معلوم نیست چون هنوز معلوم نشده ازیو رابطه اش با الطیر چی بوده .
ولی به نظرم کاملا یه چیز غیر عقلانیه که بشه از طریق DNA یک فرد به خاطرات اجدادش پی برد . مگر به خاطرات قبل از تولد پسر اون فرد (همون جده) که دقیقا تو AC همچین چیزی اتفاق میفته .
یعنی تمام خاطرات دزموند از ازیو و الطیر قبل از بچه دار شدنشونه .
اینا درست ولی اون یارو که تو جزیرس و شکل پسر الطیره کیه؟
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
یکی تو صفحات قبل گفته بود این بازی بعد از تموم شدن پر از مراحل متفرقه است من که هیچی ندیدم
![]()
دوست عزیز سلام
اون پسری که در جزیره با دزموند هست با نام Subject 16 شناخته میشه. اون هم یکی از نوادگان الطهیر هست که زیر آزمایشات تمپلارها از دنیا رفته. شما اگر از سری اول بازی داستان را دنبال کرده باشید هیچ نقطه نامفهومی نخواهید داشت.
موفق باشی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)