تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 88 اولاول ... 3070767778798081828384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

انتقال دروگبا به نیوکمپ درسته؟
    دیشب اخبار ورزشی تو خبرهای کوتاه گفت دروگبا گفته تابستان به بارسلونا میرم
    وقتی شنیدم این طوری شدم

هرجور حساب کردم نتونستم دروگبا رو تو لباس بارسا ببینم
    ولی احتمالا یه خبر الکی دیگه بوده چون تو سایت ها چیزی اعلام نشده!
    ظاهرا بین مسئولین باسا بحث این شده که پول زیادی برای نقل و انتقالات آنچنانی نداریم و اولویت خریدهامون هم باید دفاع میانی و دفاع چپ باشه. و چون گزینه های مد نظر بارسا تو اون 2 تا پست یکمی زیادی گرون هستند (تیاگو سیلوا و گرت بیل) گفته شده که دیگه پولی واسه خرید مهاجم آنچنان گرونی مث فن پرسی نمیمونه. بنابراین باید بگردیم دنبال مهاجمینی که قراردادشون تموم شده و باشگاه هاشون هنوز باهاشون تمدید نکردن و میتونن به صورت بازیکن آزاد بیاد که معروف ترین مهاجم با این شرایط در حال حاضر دروگبا هستش. از این رو احتمال داده میشه که بارسا بخواد دروگبا رو بخره. البته یعنی این جزء شایعات همیشگی روزنامه های زرد ورزشی اسپانیاییه. وگرنه همه از جمله خود بارساییها و دروگبا هم میدونن که حضور دروگبا تو بارسا نه به نفع دروگباست و نه به نفع بارسا. به نظر من اگه دروگبا روزی بخواد از چلسی بره، یا برمیگرده به لیگ فرانسه، یا مث اتوئو میره تو آنژی ماخاچ قلعه و یا میره لیگ آمریکا و مطمئنا به اسپانیا نمیره.

2. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام دوستان چلسیایی : دی
    اقا وضعیت مصدوماتون چه جوره الان ؟ کیا می رسند کیا نمی رسند؟
    چون این چند وقته بازی های چلسی رو پیگیری نکردم . ترکیب این چند وقت اخیر تون چه جوری بوده . به خصوص فینال fa ؟
    لوییز و کیهیل به تمرینات برگشتن و مشکلی ندارن.
    میکل هم گویا مصدومیتش تموم شده.
    فقط مالودا تو بازی با بلکبرن مصدوم شده و شرایطش معلوم نیست ولی به احتمال زیاد به فینال برسه.

محتوای مخفی: ترکیب 3 بازی آخر چلسی : 
    فینال FA کاپ : چک-بوسینگوا-تری-ایوانوویچ-کول-میکل-لمپارد.رامیرس(میرلس)-کالو-مات(مالودا)-دروگبا
    لیورپول : ترنبال-فریرا-ایوانوویچ-تری-برتراند-رومئو-اسین-مالودا-رامیرس-استوریج(لوکاکو)-تورس
    بلکبرن : ترنبال-هاچینسون(تورس)-ایوانوویچ-تری-برتراند-مالودا-اسین-میرلس-رامیرس-لوکاکو(دروگبا)استوریج

4. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرانک لمپارد معتقد است طبیعت فوتبال به گونه ای است که می تواند در دو ثانیه همه چیز تغییر کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد که در غیاب جان تری بازوبند کاپیتانی تیم چلسی را در بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا بر بازوی خود خواهد بست ، در مصاحبه ای پیش از فینال مونیخ در خصوص تیمش و این بازی مهم صحبت کرد.

لمپارد که همراه تیمش توانستند با شکست دادن ناپولی ، بنفیکا و بارسلونا راهی فینال شوند ، گفت :" ما تلاش زیادی کرده ایم ، شما می توانید آن را ببینید و شما این را قبلا در تیم ندیده بودید ، اما همه چیز می تواند خیلی سریع عوض شود. ما بسیار دلسر شده بودیم ، اما با تلاش بسیار همه چیز را تغییر دادیم و بازی های خانگیمان نقطه قوت ما در این فصل بود."

فرانکی ادامه داد :" با تجربه ای که داریم ، می دانیم فوتبال در دو ثانیه تغییر می کند ، این طبیعت بازی است و ما همیشه این را می دانیم که خیلی سریع به اینجا رسیدیم. یا همان طوری است که ما امتیازات نا امید کننده ای را در لیگ برتر از دست دادیم. می دانیم از امتیازی که داریم بهتر هستیم و این برای همینطور است، کادر فنی ، بازیکنان ، ما همه نمایشمان را بهبود بخشیده ایم."

کاپیتان چلسی در فینال مونیخ گفت :" با توجه به فصلی که پشت سرگذاشته ایم فکر می کنم کسی فکرش را نمی کرد که به اینجا برسیم ، با بازی ای که برابر ناپولی انجام دادیم و بعد از آن برابر بارسلونا ، زمانی که شما آن را در ذهن ندارید و سپس اتفاق می افتد خیلی لذت بخش تر است و فکرش چندین هفته در ذهن شماست."

لمپارد 33 ساله اضافه کرد :" ما از اینکه احساس می کنیم بهترین تیم ها را شکست داده ایم لذت می بریم ، اما به اندازه کافی عاقل هستیم که بدانیم اگر فینال را شکست بخوریم مردم به سرعت بازی نیمه نهایی و دیگر بازی ها را فراموش می کنند."

خوب احتمالا بعد مسابقه انجمن تعطیل باشه برای همین از الان قهرمانی رو به تمام طرفدارای چلسی تبریک میگم

6. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگه چلسی میخواد فاتح لیگ قهرمانان بشه حتما باید یه فکری به حال روبن و ریبری بکنن و اجازه ندن این دوتا بازیکن از کناره ها نفوذ کنن تو فینال جام حذفی آلمان دورتموندی ها خیلی خوب تونستن این دوتا رو کنترل کنن و در نهایت قهرمان!

واقعا چقدر خوب میشد اگه جان تری و میرلس و رامیرس تو این بازی بودن امیدوارم نبودن این سه تا به تیم چلسی ضربه نزنه!

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب انجمن دوباره راه اندازی شد میخوام اولین نفر باشم که این قهرمانی رو تبریک میگم

خیلی وقت بود منتظر چنین روزی بودم شاید اگه ناداوری ها و بد شانسی ها نبود الان چلسی دومین یا سومین قهرمانی اروپا رو باید جشن میگرفت اما این قهرمانی با اوضاع این فصل و این بازیکنان بسیار لذت بخش تر و شیرین تر بود

9. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب این پیروزی بزرگ ره به همه تبریک میگم ..
    تفکرات ایتالیایی خالص دیمتئو این برد رو به ماداد ..
    البته خوش شانسی هم کم نداشتیم که میشه با درخشش بازیکنان اسمش رو عوض کنیم ..
    نکته ای که بوده اینه که چلسی این بازی 2 دقیقه اخر نیمه دوم گل زد .. بازی بارسا دو دقیقه آخر نیمه اول و دو دقیقه اخر نیمه دوم
    بازی بنفیکا دو دقیقه اخر نیمه دوم
    یعنی تیر خلاص زده چلسی
    در هر حال دمه همه ی بازیکنان گرم
    به شخصه اگه پنالتی روبن گل میشد دروگبا رو هیچ وقت نمیبخشیدم !!!
    لحظه ای که جام رو آبرامویچ بالا برد خیلی قشنگ بود .. فک کنم اگه دی متئو رو نگه داره براش سنگ تموم میزاره و هر بازیکنی میخواد براش میخره !!!

11. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا عجب بازی پر استرسی بود، اصلا انتظار نداشتم اینقد تدافعی بازی کنیم
    به نظر من آقای دی متئو دوتا اشتباه تو این بازی داشت:
    یک اینکه میدونست دفعامون ناقصه و تری و ایوانوویچ رو نداریم بازم حالت تدافعی به تیم داد
    دو اینکه تورس رو خیلی دیر به زمین فرستاد
    ولی یه عمل صالح که انجام داد این بود که دروگبا رو نکشید بیرون، به نظر من یکی از اصلی ترین دلایل برد ما حضور دروگبا تا آخرین لحظه بود
    با جنگندگیش چه تو دفاع چه نوک حمله، تیمو تو بازی نگه داشت
    اما کسی که بیشتر از دروگبا زحمت کشید پیتر چک بود
    دمش واقعا گرم، جا داره یه خسته نباشید بهش بگیم!
    راستی تولدشم مبارک!

با اینحال فوتبال یه کار تیمیه، پس دم همه بچه ها گرم که چنین حس خوبی رو نصیب ما کردن

13. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم
    این شب به یاد ماندنی توی مونیخ هیچ وقت برای تاریخ چلسی و انگلیس فراموش نخواهد شد
    قبل بازی توی ذهنم این بود که رستگاری توی مونیخ چه قدر لذت بخش و فوق العاده ست حالا که توی پنالتی بردیم دیگه فوق العاده تر از اون چیزی که فکر می کردم شد!
    دی متئو ، پیتر چک ، دروگبا ، لمپارد و بقیه کسانی که توی این قهرمانی نقش اساسی داشتن هیچ وقت از یاد ما نمیرن

شنبه شب همه بازیکنا نهایت تلاششون رو کردن و با جون و دل بازی کردن
    درسته بایرن موقعیت خیلی خلق کرد ولی ما با توجه به مهره هایی که توی این بازی در اختیار داشتیم خیلی عالی بودیم
    یه سری بازیکنا رو اصلا فکر نمی کردم اینقدر عالی بازی کنن مثل بوسینگوا یا همین طور کیهیل که یه سری جاها به نظرم رسید که در حد روزای اوج تری داره بازی می کنه!
    یه سری بازیکنا هم که همون جوری که ازشون انتظار داشتم بودن مثلا دروگبا و چک با تاثیر آشکاری که توی بازی داشتن و همین طور لمپارد با نقش یه کاپیتان و هدایت کننده خیلی عالی...

یه نکته ای که توی این بازی مهم بود این بود که هیچ وقت ناامید نشدیم
    وقتی مولر گل زد ناامید نشدیم و دروگبا با روحیه و عطش بالایی که برای قهرمانی داشت تونست گل بزنه و بازی رو به تساوی بکشونه
    توی پنالتی ها هم وقتی پنالتی مهم اول رو خراب کردیم و بعدش هم بایرن دو بر صفر جلو افتاده بود اصلا ناامید نشدیم و با اعتماد به نفس بالای بازیکنا به خصوص پیتر چک تونستیم در نهایت قهرمان بشیم

به هر حال این قهرمانی شیرین و به یاد ماندنی مبارکمون باشه

خیلی دوس داشتم که روزی بازیکن خیلی محبوبم یعنی لمپارد رو به عنوان کاپیتان اینجوری ببینم که این آرزوم بالاخره به حقیقت پیوست

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Lampard.jpg  

15. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12 چلسی قهرمان چمپیونز لیگ در سال 2012

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان
    شنبه شب يکي از بهترين شبهاي زندگي من بود با وجود اينکه طرفدار آرسنال هستم اما از ته قلب دوست داشتم تيم همشهري ما يعني چلسي قهرمان بشه چون واقعا اين تيم شايسته قهرماني بود تيمي که بارسلوناي بزرگ رو با اون همه ستاره شکست داد و به همه ثابت کرد هيچ تيمي شکست ناپذير نيست حتي بارساي گوارديولا اين قهرماني رو به همه طرفداران اين تيم تبريک ميگم مخصوصا دوست خوبم وحيد گيم عزيز که چند ماه پيش از قهرماني چلسي صحبت ميکرد اما هيچکس حرف هاش رو جدي نميگرفت!
    بازي شنبه شب يکي از به يادماندني ترين بازي ها براي طرفداران چلسي بود بازي که منجر شد يه تيم لندني براي اولين بار قهرمان چمپيونز ليگ بشه يه نکته جالبي که وجود داره اينکه جريان بازي ديشب درست برعکس سال 2008 بود يعني اينبار چلسي تا آستانه شکست رفت اما به طرز معجزه آسايي اين تيم تونست به بازي برگرده اونم با هنرنمايي ديديه دروگبا که بدون شک ستاره بازي شنبه شب بود واقعا ارزش بازيکن هاي بزرگي مثل دروگبا تو اينجور بازي ها احساس ميشه .
    تو بازي شنبه شب بايرن کنترل بازي رو در اختيار داشت اما دفاع خوب تيم چلسي اجازه نداد اونا به راحتي به گل برسن وقتي هم که تو دقيقه آخر گل رو زدن واقعا ناراحت شدم و فکر کردم ديگه کار چلسي تمومه ما با ضربه سر دروگبا اين تيم تونست به بازي برگرده و در نهايت تو ضربات پنالتي حريف خودش رو شکست بده!
    يه چيزي که ازش خيلي نگران بودم نبودن بازيکن هايي مثل تري ميرلس و راميرس بود که تا حدودي به تيم هم ضربه زده بود و يه جاهايي خط دفاع خيلي پر اشتباه بود و خوش شانس بودن که مهاجم هاي بايرن از فرصت هاشون استفاده نکردن!

يه نکته ديگه در مورد بازي مجري ها و گزارشگر بازي بود که به طرز وحشناکي داشتن از بايرن طرفداري ميکردن و وقتي چلسي قهرمان شد کاملا ميشد از چهره اونا فهميد که چقدر ناراحت هستن و خوشحالم از اينکه اونا رو اونجوري ديدم مخصوصا دکتر صدر که از ديرباز با تيم چلسي مشکل داشته و مدام اين تيم رو بي هويت خطاب ميکنه.بعد از پايان بازي واقعا اينا منو عصباني کردن و اصلا تصاوير خوشحالي بازيکن ها و طرفداران چلسي رو درست و حسابي نشون ندادن حالا اگه بايرن قهرمان ميشد بهتون قول ميدادم تا دو ساعت بعد از بازي هم تصاوير رو پخش ميکردن که اين خودش واقعا مايه تاسفه.

خلاصه اينکه من از سال 2004 که پورتو قهرمان شد تا به حال با قهرماني هيچ تيمي تو ليگ قهرمانان زياد خوشحال نشده بودم و از اين قهرماني چلسي واقعا لذت بردم شايد بعضي ها فکر کنن من دارم با اين حرف ها خود شيريني ميکنم اما بعضي ها مخصوصا وحيد ميدونن که من اصلا اين حرف ها رو واسه خودشيريني نميزنم و قبلا هم حتي به وحيد اين حرف ها رو زده بودم.

و در آخر يه بار ديگه اين موفقيت بزرگ رو به همه تبريک ميگم 9 سال انتظار و در نهايت قهرماني.

پ.ن:وقتی سال 2008 چلسی قهرمانی رو از دست داد و جان تری رو دیدم که اونجور گریه میکرد منم ناخودآگاه گریه کردم اما این بار گریه من به خاطر خوشحالی بود چون تری و لمپارد و دروگبا و پیتر چک رو خیلی دوست دارم و احترام زیادی براشون قائل هستم.واقعا حیف بود این تیم بعد از این همه سال قهرمان نشه در حالیکه شایسته این عنوان بود.
    Last edited by Pessimist; 21-05-2012 at 20:53.

17. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا نمیشه هیچ جوره حس شنبه شب رو توصیف کرد دیگه اون پنالتی آخر فاصلم با تلویزیون فکر کنم 10 سانت شده بود
    خودمم نفهمیده بودم چقدر داغم صبح که بیدار شدم کل بدنم کوفته بود از بس که حین بازی استرس داشتم

نصفه شبی هم که نمشد تخلیه هیجان کرد
    وضعیتی بود خلاصه

متاسفانه امشب کار دارم ولی فردا با توپ پر بر میگردم!

19. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •