دوست من خداييش اين پست شما رو نديدم ، اينكه جواب ندادم حمل بر بي احترامي نشه
اگر دلگير شدين من معذرت ميخوام
گفتم كه حقش رو نداشتم
اما
شما درست موقعي كه همه دوستان پرسپوليسي ناراحت بودن و به اصطلاح آتيششون تند بود اول تيتر و خبر چسبيدن پرسپوليس به ته جدول رو پست كردين و بعد هم مكان 17 پرسپوليس رو در جدول يادآوري كردين
من يك لحظه نگران اين شدم كه يكي از دوستان پرسپوليسي واكنش نشون بده و تاپيك متشنج بشه همينجوري هم ناظرين محترم به آينده اين تاپيك خوشبين نيستن
همين
اگر احساس و نگرانيم اشتباه و بيمورد بوده بازم ميگم ببخشيد
+
اينكه احساس ميكنم توي خبرهاي اخير كمي داره در حق تماشاگراي عزيز پرسپوليس هم بي انصافي ميشه
اينكه تماشاگراي يك تيم بر عليه مربيشون شعار ميدن چيز تازه اي نيست براي اكثر تيمها هم پيش اومده
اكثر جنبه هاي منفي اعتراض تماشاگراي پرسپوليس گفته شد اما اگر از سمت ديگه اي هم به اين اعتراضها نگاه كنيم ميشه اين انتقادها رو نماد ناراضي بودن تماشاگرا از كل سيستم باشگاه پرسپوليس از مديريت تا بازيكنا دونست
چون مثل هميشه يه گروه خاص نيستن و تقريبا اكثريت تماشاگرا شعار ميدن
كم هم دليل ندارن
دايي از فصل قبل ميگفت اين آقا براي نيمكت پرسپوليس در فصل بعد برنامه ريزي كرده و آرامش رو از تيم گرفته
همه تكذيب كردن از سه مربي برنامه خواستن دايي رو انتخاب كردن گفت من با تيمي كه هيئت مديره قانوني داشته باشه قرارداد ميبندم كميته فني گفت اين يعني جواب دايي منفيه بعد استيلي شد مربي
اين اعتراضها يعني اينكه ما از اين پروسه و اين ساختار انتقاد داريم
كاري به درست يا غلط بودنش ندارم كه البته از نظر من فعلا نادرسته و بهتره صبر كنيم اما نميشه يه پديده اجتماعي رو كه حدود 70 هزار تماشاگر كه تقريبا نماينده اكثريت طرفداراي پرسپوليس هستن رو از يه بعد ديد و به همين سادگي در موردش قضاوت كرد