تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 339 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این استقلالی باعث باخت پرسپولیس شد؟/ عکس

ورزش > لیگ برتر - وحید طالب لو در بازی با پرسپولیس شبی موفق داشت و با توپی که در دقیقه 90 گرفت مانع از رسیدن پرسپولیس به گل تساوی و فرار از شکست شد./ عکس:مهدی ملک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظرم امسال تیم فوقالعاده ای بستیم به مرحمت حضور حاجی
    فقط چنتا سول:خسرو حیدری جریانش چی شد بالاخره کی مجوزش صادر میشه؟...
    کرار به بازی امروز میرسه؟... من میگم بازی امشب بالای 70 هزار نفر میان استادیوم نظر شما چیه؟...
    خسرو احتمال زیاد بازی می کنه ...
    کرار فعلا محرومه و نمی تونه بازی کنه...

ما که تهران نیستیم ولی امیدوارم همین قدر ها بیاد ... بچه های تهرانی همت کنید ... کلا این فصل ، فصل پر تماشاگری می شه.. .

+
    وحید هم دیروز یه فوق واکنش داشت و نذاشت پیروزی بازی رو مساوی کنه ... هر کی از استقلال میره تازه یادش می افته باید بازی کنه!

4. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کرار محرومه! یوسفی هم نمیرسه.البته ممکنه اندو هم نباشه!

6. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

باشگاه استقلال ازمحمد مايلي‌كهن شكايت كرد
    خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال پس از مصاحبه محمد مايلي‌كهن از مدير فني تيم فوتبال پرسپوليس شكايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جمعه هفته گذشته محمدمايلي كهن در مصاحبه با دوربين تلويزيوني شوك در خصوص مسائل پشت پرده فوتبال ايران افشاگري كرد و در بخشي از صحبت‌هاي خود گفت: "تيمي را مي‌شناسم كه در فينال جام حذفي با خريد بازيكن حريف توانست قهرمان شود. "

مايلي‌كهن در اين مصاحبه اسمي از تيمي نياورد اما پس از آن برخي رسانه‌ها اعلام كردند منظور وي ديدار استقلال و پگاه گيلان در زمان مربيگري امير قلعه‌نويي بوده و بازيكن مورد نظر نيز ابراهيم تقي‌پور است.

پس از اين موضوع، كميته حقوقي باشگاه استقلال از محمد مايلي‌كهن به دليل اتهام به اين باشگاه شكايت كرد.
    علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال با اعلام اين خبر به فارس گفت: من براي مايلي كهن احترام قائلم اما كميته حقوقي باشگاه براي دفاع از حقانيت استقلال از ايشان شكايت كرده است.
    کد:
    پ ن : حالا شد!

8. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجيدي حرف مايلي‌كهن درباره فينال جام حذفي را تاييد نكرد
    فتح‌الله‌زاده: مايلي‌كهن به جاي اتهام زدن، به تيمش برسد كه به شاهين نبازد
    خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: مايلي‌كهن به جاي اينكه به مردم نگاه كند و به دنبال اين باشد كه ديگران چه كار مي‌كنند به عنوان مديرفني پرسپوليس به اين تيم برسد.

علي فتح‌الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره سفرش به باكو، وضعيت خسرو حيدري و مصاحبه مايلي كهن صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

فارس: سفر دو روزه‌تان به باكو براي ثبت‌نام در ترم جديد بود؟
    براي تكميل كردن پايان‌نامه‌ام به باكو رفتم. مي‌خواستم با استادم مشورت كنم تا ايرادهاي تزم گرفته شود. در اين دو سه ماه فرصت نكرده بودم روي پايان نامه‌ام كار كنم و به همين دليل استادم مرا دعوا كرد.

فارس: سپاهان را تهديد كرديد كه اگر رضايت نامه خسرو حيدري را صادر نكنند، از آنها شكايت مي‌كنيد...
    به هر حال ما دو راه بيشتر نداريم، يا كميته انضباطي بايد تكليف را مشخص كند يا اينكه سپاهان راضي به مبلغ رضايت نامه شود و آن را صادر كند. امروز به سازمان ليگ مي‌روم و طبق تقاضا نامه‌اي كه خسرو حيدري دارد مشكل را با كميته انضباطي در ميان مي‌گذارم.

فارس: اما گفته مي‌شود به دليل اينكه خسرو حيدري و باشگاه سپاهان سقف قرارداد را سال گذشته رعايت نكرده‌اند، دو طرف از هم شكايت نمي‌كنند؟
    خسرو حيدري خواسته كه كار به كميته انضباطي بكشد. او مي‌خواهد تكليفش روشن شود.

فارس: اختلاف سپاهان و استقلال براي صدور رضايت‌نامه 150 ميليون تومان است؟
    اختلاف روي صد ميليون بود. ما به خاطر احترام به سپاهان و اينكه زودتر تكليف خسرو مشخص شود حاضر شديم از صد ميليون به پرداخت 200 ميليون تومان راضي شويم. همين مبلغ را هم راضي نيستيم بدهيم چرا كه با بازيكن آزاد قرارداد بستيم. اگر قرارداد خسرو حيدري با سپاهان كه نشان مي‌دهد 5 نفر پاي آن را امضا كردند كه خسرو حيدري بازيكن آزاد است، روي سايت نمي‌گذارم به اين دليل است كه نخواسته‌ايم او با محكوميت روبه‌رو شود. 5 نفر آدم بزرگ و بالغ پاي يك قراردادي را امضا كردند اگر قرار باشد انسان‌ها به امضاي خود هم احترام نگذارند چه چيزي مي‌توان گفت.
    كاري كه باشگاه سپاهان انجام مي‌دهد عاقلانه نيست. ما خيلي با آنها مدارا كرديم. در اين مدت كسي از باشگاه استقلال حرف نسنجيده نشنيد. آنها با اين كارشان اشتباه بزرگي مرتكب مي‌شوند.

فارس: بگذريم. در مدتي كه شما نبوديد مايلي كهن مصاحبه‌اي انجام داد و نكته جالب اينكه فرهاد مجيدي به عنوان كاپيتان استقلال حرف‌هاي مايلي كهن را تائيد كرد.
    بايد بگويم كه فرهاد مجيدي حرف‌هاي مايلي كهن را بابت فينال جام حذفي تائيد نكرده است. من مصاحبه فرهاد را كامل خواندم و با او هم صحبت كردم. فرهاد فقط آن قسمت از صحبت‌هاي مايلي كهن كه گفته دلالي در اين فوتبال است را تائيد كرده و اتفاقا در همان مصاحبه گفته چنين مسائلي در قاموس استقلال جايي ندارد. فرهاد مجيدي زنده است و مي‌توانيد از خود او بپرسيد. از نظر باشگاه استقلال او صحبت‌هاي مايلي كهن در خصوص استقلال را تائيد نكرده است.

فارس: موضع باشگاه استقلال در قبال صحبت‌هاي مايلي كهن چيست؟
    من مايلي كهن را دوست دارم اما متاسفم كه او به عنوان يك فرد مذهبي و در ماه مبارك رمضان چنين صحبت‌هايي را مطرح و به باشگاه بزرگي مانند استقلال اتهام وارد كرده است. مطمئنم كه او مدركي ندارد چرا كه بروز چنين اتفاقي غيرممكن است.
    از مايلي كهن اين سؤال را دارم كه ابراهيم تقي‌پور براي تيم پگاه در فينال جام حذفي مقابل استقلال چه كار بايد انجام مي‌داده كه نكرده است. مربي وقت آن زمان پگاه تاكيد كرده كه تقي‌پور يكي از بهترين بازيكنانش است.
    من خودم از مايلي كهن شكايت نمي‌كنم تا اذيت نشود اما بخش حقوقي باشگاه از مايلي كهن شكايت كرده است. ايشان خودش را جاي استقلال بگذارد. مايلي كهن به جاي اينكه به مردم نگاه كند و به دنبال اين باشد كه ديگران چه كار مي‌كنند و مانع‌تراشي كند، به عنوان مدير فني پرسپوليس به اين تيم برسد كه نرود بوشهر دو به يك به شاهين ببازد.

از مايلي‌كهن اين سؤال را دارم كه چرا در مورد بازي پرسپوليس مقابل فولاد در نيمه نهايي جام حذفي فصل گذشته حرفي نمي‌زنيد آنجا كه پنالتي فولاد گرفته نشد و يا بازي با ملوان كه به ملواني‌ها ظلم شد و بازيكنش را هم اخراج كردند.
    از آن مهمتر در بازي برگشت پرسپوليس و ملوان مهرداد اولادي از دو قدمي توپ را به كجا زد. مايلي كهن اين چيزها را يادش رفته است. آيا ما بايد بگوييم پرسپوليس هم اولادي را خريده بود؟ ما اتهام نمي‌زنيم و معتقديم اولادي در آن زمان نتوانسته توپ را به سمت دروازه بفرستد. اصلا از مايلي كهن انتظار نداشتم چنين حرف‌هايي بزند.

فارس: جديدا باشگاه استقلال تصميم گرفته مصاحبه اعضاي اين تيم با هماهنگي سرپرست تيم باشد. به نظر شما اين تصميم محدوديت براي خبرنگاران نيست؟
    شما به ما حق بدهيد كه بخواهيم تيم خود را كنترل كنيم. متاسفانه برخي روزنامه‌ها فقط به فكر مشكل درست كردن هستند و اصول حرفه‌اي را رعايت نمي‌كنند. من امروز با پورحيدري صحبت مي‌كنم تا براي اينكه هم خبرنگاران دچار مشكل نشوند و هم باشگاه استقلال بتواند حاشيه‌ها را كنترل كند، تصميم درستي در مورد مصاحبه‌هاي بازيكنان و اعضاي كادر فني گرفته شود.

کد:
    حاجی قاطی کردیکی بره به مایلی بگه حاجی کمربند مشکی جودو داره با دانه 2 تکواندو

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشكل حيدري براي بازي با داماش حل نشد

رايزني باشگاه استقلال براي دريافت رضايت‌نامه خسرو حيدري امروز هم ادامه داشت. بر همين اساس علي فتح‌الله‌زاده، سرپرست باشگاه استقلال در محل سازمان ليگ برتر حاضر شد تا با مذاكره با عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ مشكل بازيكن جديد تيمش را براي بازي امشب مقابل داماش گيلان از هفته دوم ليگ برتر حل كند، اما اين مشكل همچنان پابرجا ماند و سرپرست استقلال دست خالي محل سازمان ليگ را ترك كرد.
    فتح‌الله‌زاده در اين مورد گفت: مشكل حيدري براي بازي با داماش گيلان حل نشد و انشاءالله اين بازيكن از هفته سوم براي استقلال به ميدان مي‌رود.
    استقلال جمعه از هفته سوم ليگ برتر به مصاف مس كرمان مي‌رود و در صورتي كه مشكل حيدري حل شود، وي مي‌تواند در تركيب استقلال به ميدان برود.

farsnews

12. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داوران در صورت اشتباه تاثيرگذار محروم مي‌شوند

مهدي تاج در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: جا دارد از سازمان ليگ بابت تعامل با كميته داوران براي پيشنهاد افزايش حقوق داوران تشكر كنم. اميدوارم هستم كه هيئت رئيسه فدراسيون با اين پيشنهاد موافقت كند. اين تصميم كمك به جامعه داوري است.
    وي ادامه داد: داوران هم بايد در كار خود جديت داشته باشند و مراقب باشند سوت اشتباهي نزنند و يا اشتباهاتشان تاثيرگذار نباشد. در صورت مشاهده اشتباهات تاثيرگذار داوري كميته داوران به طور حتم محروميت هايي را در نظر مي گيرد
    رئيس كميته داوران تصريح كرد: هيئت نظارت بر عملكرد داوران جدي تر شده و قرار است 24 ساعت بعد از مسابقات تمام بازي ها بازبيني شود و هيئت رئيسه كميته داوران هم قرار است بر داوري ها نظارت داده باشد. مي خواهيم كار كارشناسي تري براي ارزيابي داوري ها داشته باشيم.

farsnews

یادمه استقلال از داوری خیلی ضربه خورد.حتی عوض شدن نتیجه بازی.

14. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رحمتی:پرسپولیس این همه ستاره دارد آن وقت زوم کرده اند روی ما

کیانوش رحمتی در بازی با سپاهان هم به عنوان یک هافبک دفاعی خوب بازی کرد و از طرف کادر فنی استقلال نمره قبولی گرفت.
    او حالا در آستانه بازی با داماش می گوید:« حضور پررنگ هواداران به ما کمک می‌کند تا بهتر نتیجه بگیریم امیدوارم آنها برای دیدن اولین برد استقلال به ورشگاه بیایند و حداقل نیمی از سکوها را پر کند.بازی سختی است ولی برای شکست دادن تیم داماش که بازیکنان با تجربه ای دارد انگیزه داریم. درست است که داماش تیم لیگ یکی است اما نباید این تیم را دست کم بگیریم. باید منطقی و هجومی بازی کنیم تا سه امتیاز را بگیریم.»
    رحمتی در این مورد که به استقلال لقب کهکشانی داده اند می گوید:«اصل دوست ندارم چنین لقبی به ما بدهند.شما به تیم پرسپولیس نگاه کنید که چقدر مهره دارد. برخلاف سال گذشته پرسپولیس امسال نیمکتش پر از بازیکنان نامی و ستاره است. همین سپاهان هم کم مهره ندارد؛ عمادرضا خودش یک تیم است آن وقت زوم کرده‌اند روی تیم ما.»

Bordobakht

16. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاهان باز هم خسرو را به استقلال نداد/ فتح الله زاده : گفتند باشد برای هفته سوم

ورزش > لیگ برتر - خسرو حیدری دومین بازی فصل با استقلال را هم از دست داد.
    علی فتح الله زاده در گفت و گویی کوتاه با خبرآنلاین درباره آخرین وضعیت خسرو حیدری گفت:« متاسفانه دوستان ما در سپاهان باز هم کم لطفی کردند و به همین دلیل خسرو به بازی با داماش نمی رسد. من به مربیان تیم حق می دهم اما این ماجرا کمی کش پیدا کرد و انشاالله فردا دیگر تمامش می کنم. بحث مان را نهایی کردیم و قرار است دیگر تا فردا رضایتنامه حیدری را صادر کنند.»
    خسرو درحالی بازی دوم استقلال را هم از دست داد که پرویز مظلومی به شدت روی استفاده از این بازیکن حساب کرده بود.

کد:
    غایبانه امروز :احتمالا تیموریان/حیدری/زندی/میداوودی/کرار

18. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

غلامی: شش بار به استقلال گل زدم، شش بار به رحمتی!

محمد غلامی مهاجم استیل آذین انگیزه زیادی دارد و در بازی فردا شب مقابل استقلال تهران برای تیمش بازی می‌کند. غلامی در آستانه این بازی به سوالات پاسخ داد. جالب اینجاست مصاحبه‌اش خواندنی از آب در آمد.
    *بازی با استقلال را چطور می‌بینی؟
    بازی خیلی سختی است. ما به دلیل تمرینات بدنسازی بازی خوبی را مقابل صنعت‌نفت انجام ندادیم و حالا باید مقابل استقلال امتیاز بگیریم. به نظر من استقلال تنها تیمی بوده که در فصل نقل و انتقالات خیلی خوب یارگیری کرده است. من فکر می‌کردم استقلال به دلیل تغییرات زیاد ناهماهنگ باشد، ولی آنها مقابل سپاهان تیم یکدستی نشان دادند. فکر می‌کنم بازی سختی داشته باشیم.
    *تا حالا چند بار مقابل استقلال گلزنی کرده‌ای؟
    شش بار. من دو بار با پیراهن ملوان، ۲ بار با پیراهن پاس‌همدان و دو بار هم با پیراهن استیل‌آذین مقابل استقلال گلزنی کرده‌ام.
    * پس گربه سیاه این تیم هستی؟
    بله همین‌طور است.
    * چند بار مقابل مهدی رحمتی موفق به گلزنی شدی؟
    من تا به حال شش بار به مهدی رحمتی گل زده‌ام. او زمانی که در مس کرمان بود دو گل از من بود خورد. در استقلال هم که بازی می‌کرد ۲ گل خورد و دو گل هم زمانی به او زدم که در سپاهان بازی می‌کرد.
    *فکر می‌کنی در این بازی هم گلزنی کنی؟
    خیلی سخت است. تمام تلاشم را انجام می‌دهم. برای من خیلی مهم است به تیم ملی برگردم و باید بهترین بازی‌ها را انجام بدهم.
    *به نظر تو خطرناک‌ترین بازیکن استقلال چه کسی است؟
    فکر می‌کنم فرهاد مجیدی و مجتبی جباری خطرناک هستند.
    * پیش‌بینی تو از نتیجه بازی چیست؟
    فکر می‌کنم در آزادی از استقلال امتیاز خواهیم گرفت. مطمئن باشید اگر برای پیروزی بازی کنیم، شکست دادن استقلال دور از دسترس نخواهد بود.

Bordobakht

20. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •