تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 154 اولاول ... 307076777879808182838490130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مطمئنی همچین قانونی وضع شده ؟! من که اولین باره اینو میشنوم !
    اگه درست باشه که خیلی خوب میشه و توز میتونه خیلی کمکمون کنه (البته در صورت خرید)

دیشب هم میلان در ورزشگا ماراسی شهر جنوا مقابل تیم جنوا به پیروزی دو بر صفر رسید
    بازی زیبایی بود...دقیقه 15 به بعد بیرون ورزشگاه مثل این که اشک آور زده بوده که برای چند دقیقه بازی تعطیل شد و بعد 10 دقیقه بازی دوباره شروع شد...تماشاچیان بدجوری حالشون خراب شده بود
    به هر حال توی این بازی مثل باقی بازی ها خیلی خوب بودیم و تونستیم سه امتیاز مهمی رو کسب کنیم

ولی این روبینیو عجب گل نزنی شده...توپ رو از یک قدمی دروازه نمیتونه گل کنه...دقیقا به اندازه یک توپ فوتبال از خط دروازه فاصله داشت که توپ رو گل نکرد و زد توی اوت
    به هر حال گل های میلان رو زلاتان از روی نقطه پنالتی و گل دوم رو هم نوچرینو روی پاس زیبای بواتنگ زد
    بهترین بازیکن هم بدون شک بواتنگ بود که فوق العاده بازی کرد
    خودم هم به صورت ناموثق شنیدم.ولی مطمئنم فورلان میتونه برای اینتر توی دور حذفی بازی کنه.خب اگر اینجوری باشه توز هم شاید بتونه توی دور حذفی برای میلان بازی کنه
    روبینیو هم ردش کنیم بره بهتره.شده آرش برهانی
    ولی گل بوآتنگ رو دیدم.چه پایی عوض میکرد این بشر.چه سانتری کرد.اصلا این بازیکن دومی نداره-استایل -نوع بازی و فیزیک بدنی-سرعت و .... همش خاصه
    Last edited by H A M A S; 03-12-2011 at 16:18.

2. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس از صدرنشینی در لیگ ایتالیا

آلگری: هنوز هم باید پیشرفت کنیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال میلان با وجود صدرنشینی در پیکارهای کالچو هنوز هم اعتقاد دارد که تیمش باید به پیشرفت ادامه دهد.

خبرگزاری فارس: آلگری: هنوز هم باید پیشرفت کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، ماسیمیلیانو آلگری سرمربی میلان از پیروزی مقابل جنوا و صدرنشینی سری آ خوشحال است.

تیم تحت رهبری این مربی شب گذشته موفق شد در جنوا با دو گل ابراهیموویچ و نوکرینو به برتری رسید.

سرمربی روسونری گفت: ما در صورتی که یوونتوس به پیروزی برسد صدرجدول را از دست خواهیم داد اما این برد مهم بود و دیدار سختی را مقابل جنوا پشت‌سر گذاشتیم.

وی افزود: ما پس از به ثمر رساندن گل اول بازی را به سختی ادامه دادیم و روبینیو نیز فرصت‌های زیادی را از دست داد؛ اما با زدن گل دوم که خیلی به آن نیاز داشتیم پیروزی را کسب کردیم.

آلگری خاطرنشان کرد: در این دیدار عملکرد خوبی داشتیم اما هنوز هم باید به پیشرفت ادامه دهیم و بازی‌ها را به‌طور کامل در کنترل خود بگیریم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زلاتان: متوقف کردن میلان کار دشواری است

میلان با پیروزی مقابل جنوا به صدر جدول سری آ صعود کرد و زلاتان معتقد است اکنون به مسیر درست بازگشته اند.

سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، از نمایش تیمش در دیدار شب گذشته مقابل جنوا اظهار رضایت کرد و اعلام کرد روسونری به روزهای خوبش برگشته است.

در دیدار شب گذشته این ستاره سوئدی گل اول میلان را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و آنتونیو نوچرینو زننده گل دیگر بازی بود.

میلان با این پیروزی به صدر جدول سری آ صعود کرد و زلاتان معتقد است اکنون به مسیر درست بازگشته اند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما هر دو گل را در نیمه دوم به ثمر رساندیم اما در نیمه اول هم خیلی خوب کار کردیم. ما در دیدارهای خارج از خانه هم خیلی خوب کار می کنیم، گل های زیادی به ثمر می رسانیم و نمایش های فوق العاده ای ارائه می دهیم.

متوقف کردن ما کار دشواری است."

این مهاجم سوئدی همچنین از آزادی ای که آلگری در زمین به او داده، راضی است و از اینکه با روبینیو به خوبی هماهنگ شده، اظهار خشنودی کرد.

" من راضی و خوشحالم. دوست دارم در زمین آزاد باشم و مربی این آزادی را به من داد. روبینیو بازیکن فوق العاده ای است و همچنین یک پسر دوست داشتنی."

کد:

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاهد تماشای یک تیم بالغ و قدرتمند بودم

در اینجا می توانید مصاحبه گالیانی پس از پایان بازی برابر جنوا را مشاهده کنید.

روند رو به جلو همچنان ادامه دارد و بیایید امیدوار باشیم این روند ادامه پیدا کند.ما موفق به یک پیروزی ارشمند شدیم و حال برای دو روز در صدر خواهیم ماند.
    من نظاره گر اعتماد به نفس تیم که با مالکیت توپ در زمین در اواخر بازی نشان دادند بودم و حتی برلوسکونی که با من صحبت می کرد از عملکرد تیم بسیار راضی است.

امشب شاهد تماشای یک تیم بالغ و قدرتمند بودم که این بدان معنا است که با چنین فرم عالی برای کسب عنوان خواهیم جنگید.من همیشه گفته ام که یک مدیر خوب می داند که چطور باید از توانایی های تمام بازیکنان تا پایان استفاده کند.

نوچرینو با گل خود باعث شد تا انتظارات جنوا برای به تساوی کشاندن بازی بسوزد.آکوئیلانی نیز بازیکن بسیار خوبی است و من او را از زمانی که در رم بود دوست داشتم.

زمانی که ماریو یپس بازی می کند احساس آرامش می کنم,من به هر نحو او را می خواستم چرا که او را در کیه وو زیر نظر داشتم و بازیکن ارزشمندی برای آن تیم به نظر می آمد.او هرگز از چیزی نمی ترسد.

در رابطه با مدعیان فتح اسکودتو نمی دانم که قهرمان تنها از بین ما و یوونتوس می باشد.ما باید به روند رو به رشد خود ادامه دهیم.در ابتدای فصل شروع بسیار بدی داشتیم اما در حال حاضر در فرم بسیار خوبی قرارداریم و راه درازی تا قهرمانی وجود دارد.

باید تا آنجا که ممکن است در تمام بازی ها امتیازات را کسب کنیم و سپس شاهد آن باشیم که حریفان ما چه عملکردی خواهند داشت.

کد:

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این ویدئو رو ببینید...مربوط به بازی میلان و جنوا در روز جمعه است...موقعیتی که روبینیو براحتی اونو از دست داد

کد:

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینزاگی: در مورد آینده ام هیچ احتمالی را رد نمی کنم

این مهاجم باتجربه در رقابت های این فصل تنها 3 بار برای میلان به میدان رفته و شایعاتی در مورد جدایی او از این باشگاه در ژانویه به گوش می رسد.

سایت گل- فیلیپو اینزاگی، مهاجم باتجربه میلان، هنوز در مورد آینده اش تصمیم گیری نکرده اما دوست دارد به حضور بازی کردن با پیراهن روسونری ادامه بدهد.

این مهاجم باتجربه در رقابت های این فصل تنها 3 بار برای میلان به میدان رفته و شایعاتی در مورد جدایی او از این باشگاه در ژانویه به گوش می رسد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژانویه نزدیک است اما من عجله ای ندارم. هیچ احتمالی را رد نمی کنم. حتی ممکن است در میلان بمانم."

اینزاگی همچنین اعلام کرد به اندازه گذشته برای بازی کردن انگیزه دارد و می خواهد عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان را از رائول بگیرد.

" واضح است که به این رکورد علاقه دارم. هرچند اینکه زیاد فرصت بازی کردن پیدا نمی کنم برایم خوشحال کننده نیست.

در حال حاضر عشق و علاقه هواداران برای من کافی است. من خوش شانس بودن که چنین روزهایی را در حرفه ام سپری کردم."
    اینزاگی در سال 2001 به میلان پیوست و با این تیم دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شد.

کد:

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز یوونتوس بازی خودشو برد و صدرنشینی رو از میلان گرفت
    فکر کنم امسال تنها رقیب جدی میلان همین یوونتوس باشه و بقیه تیم ها اون چنان نمی تونن برای قهرمانی اذیت کنن
    امروز وقتی دیدم اینتر در رده 15 جدول قرار داره کلی تعجب کردم!!
    با اینکه طرفدار میلانم ولی یکمی دلم برای اینتر سوخت : دی

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من هم تنها رقیبمون همین یووه است
    البته امیدوارم سهمیه سوم رو ناپولی کسب کنه...چون اودینزه در رقابت های اروپایی کاری از پیش نمیبره
    ناپولی نشون داده شخصیت رقابت های اروپایی رو داره
    Last edited by B3HZ@D; 04-12-2011 at 22:15.

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Update

بازیکنان دعوت شده میلان برای این بازی:

Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato e Robinho
    Last edited by B3HZ@D; 05-12-2011 at 22:01.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نوچرینو پاسخ منتقدان خود را داد

" حال این برای مردم آسان است تا چیزهای بهتری درباره من بگویند...."

آنتونیو نوچرینو در حال حاضر بهترین شخصیت جدیدی است که در این فصل همراه روسونری ها شده است.

این هافبک جوان در آخرین لحظات نقل و انتقالات از پالرمو با مبلغی بسیار ناچیز به میلان پیوست و در حال حاضر او همچنان در حال ثابت کردن این موضوع است که انتقال وی به میلان یک معامله بزرگ بوده است.

او یکی از بازیکنانی بود که در بازی جمعه شب برابر جنوا بار دیگر گلزنی کرد و به نظر می رسد با پنجمین گلی که به عنوان یک هافبک به در این فصل به ثمر رسانده است بهترین شخصیت جدید روسونری ها باشد.

این ملی پوش ایتالیایی در حالی که لبخند می زد گفت " تردید ها و نقد هایی در رابطه با من شنیده می شد.این بسیار زیبا است که حال چیزهایی تغییر کردند"

" همیشه می دانستم که مهمترین چیز و صحبتی که می توانم انجام دهد در زمین مسابقات ثابت خواهد شد و باقی موارد به سرعت از بین خواهند رفت"

" البته در حال حاضر این برای مردم آسان است تا چیزهای زیبایی در رابطه با من بگویند....."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •