خب پیش فصل هم تموم و تیم با نتایج خیره کننده ای که گرفت، انتظارات رو حیلی بالا برد..
کمتر از 10 روز دیگه به بازی با بارسا و شروع فصل جدید(البته درستش میشه: پایان رسمی فصل قبل) باقی مونده و فکر کنم بد نباشه جدای از اخبار، یخورده هم بحث کنیم درباره این بازی...
اینکه چه ترکیبی بهتره به نظرمون و چطوری بازی کنیم و...
من ترکیب مناسبم، اینه:
(4-2-3-1)
............کاسیاس..............
مارسلو..کاروالیو..پپه.....رام س
.......ژابی......کوئنت رائو......
..............اوزیل................
.کریس..................دی ماریا.
............کریم...................
البته اگه قراره بازی پرفشار و پرسینگ رو دوباره داشته باشیم، بهتره که نیمه اول، اینطوری بازی کنیم:
(4-5-1)
................کاسیاس..............
کوئنت رائو..آلبیول..کاروالیو..رامو س
........ژابی.....پپه.....خدیرا.......
..مارسلو....................کریس..
...............کریم...................
(پپه:بازیکن آزاد که مثه بازیهای قبل؛ با دوندگی بالا کار کنه و محدودیت نداشته باشه)
و بعد برای نیمه دوم، شبیه ترکیب قبلی بشیم و اوزیل وارد زمین بشه چون اوزیل توانایی زیادی روی پرسینگ نداره با توجه به قدرت بدنی و کم نفسیش...
ضمن اینکه نیمه دوم، میتونه از خستگی بازیکنای حریف، نهایت بهره رو ببره...
البته برای زوج کاروالیو، شک دارم..آلبیول بازیکنیه که اگه جا بمونه، خیلی راحت خطا میکنه!
شاید بد نباشه که راموس وسط باشه و آربلوآ سمت راست بازی کنه..چیزیکه احتمالش کم نیست..البته این بر فرض اینه که راموس به اون بازی برسه...
در مورد مهاجم هم، شکی نیست که الان کریم گزینه 1ه و عالی شده..برای همین، ایده بدی نیست که اون رو هم نیمه دوم بیاریم که در کنار اوزیل، بتونن از خستگی بازیکنا حریف استفاده کنن...
چون خودشون خسته نیستن...اما از اونور نمیشه روی پرسینگ هیگواین زیاد حساب کرد...
شاید اینطوری هم بد نباشه تویه این سناریو با توجه به عدم آمادگی هیگواین:
(4-5-1)
................کاسیاس..............
کوئنت رائو..آلبیول..کاروالیو..رامو س
........ژابی.....پپه.....خدیرا.......
.مارسلو...........دی ماریا|کایخون.
...............کریس.................
و نیمه دوم، بشه ترکیب اول یعنی اومدن اوزیل و کریم، جای خدیرا و آلبیول و تغییر سیستم به همون 1-3-2-4 خودمون...