سلام
سه شنبه عصر حرکت
چهار شنبه صبح رسیدم بانه
ظهر خریدم
عصر حرکت کردم
پنج شنبه صبح رسیدم اصفهان
خوب گرون شده بود شانس ما
KDL-46EX520 1550 خریدم
...تا حالا ...
1) آبدیتش چه جوریه؟ خواهشا یه توضیح مفصل به ما بدید ممنون میشم پیشاپیش@ راستی توضیحات divx لطفا
[B](نسخه فعلی PKG2.072GAA-0104)
2) با ----t داخلی و آنتن قدیمی خودمون فقط 8 تا کانال میگرفت.. آنتن رو سیماران مخصوص lcd خریدم با تقویت روش (اینکه نیاز به برق داره خیلی بده) 15 کانال بهم داده (این شما چقدر مسخره است...)و 12 تا دونه رادیو
3) آنالوگش بسیار ضعیفه!
4) باهاش نمیشه روی فلش ذخیره کرد؟
5)تصویر در تصویرش چه جوریه؟کلا با کار کردنش مشکل دارم p!p p&p یکم کار کردن باهاش سخته هنوز گیجم...
6) ساعتش و تاریخش وقتی تلویزون رو از تو برق در میاری ریست میشه(یعنی
7) تله تکس فقط رو حالت آنالوگ فعاله و رو حالت دیجیتال خبری از تله تکس نیست
8) صدای کارکردن با کنترل و صدای شروع روشن شدن قابلیت فعال و غیر فعال داره قطعش کنی بهتره
9) میشه جای کانالهای دیجیتال رو عوض کرد و براشون اسم گذاشت اسم گذاشتن محدودیت 8 کاراکتری داره ولی عوض کردن جای کانال یکم سخته..
10)صدا رو حتما باید تنظیم کنید وگرنه از خرید پشیمون میشید.. بعد از تنظیم s-sourun..... لذت صداش رو ببرید
(حتما رنگ رو زیاد کنید حالت تصویر و صفحه رو دست کاری کنید با قطع برق ریست نمیشه)
11)راهنمای داخلی خوبی داشت..
تصویر در حالت خاموش مات یعنی اصلا براق نیست و هیچ انعکاسی از نور توش پیدا نیست
این خیلی ما رو خوشحال کرده خونه رو به آفتابه و قبلا بدون پرده کشیده اصلا نمیشد تلویزیون دید حالا آفتاب روی فرش هم که باشه هیچ انعکاسی داخل پنل دیده نمیشه
کیفیت عالی .. صدا هم محشر
خوشحالم که سری d5500 سام رو نخریدم اونجا همه میگفتن سری d بردار 1250 ولی من نخریدم و خوشحالم با اون پنل براقش که انگار آینه خریدی
دور تا دورشم یه قاب مشکی های لایت با قرمز به سمت سفید کامل و شفاف تا 100 ٪ پیش میره اصلا حال نکردم پایه هم متاسفانه چهار تایی لبه ای که من فکر نکنم مطمئن باشه
همه اینها فقط نظر من و سلیقه من امید وارم شما بهتون برنخوره
ماسعی میکنیم نظرامون رو بدون تعصب بگیم تا نفر بعدی بهتر تصمیم بگیره
حتما پست های بعدی توی همین تاپیک مطالعه شود