نقشه ي تهران رو نمي شه دانلود كرد؟؟ بعد شما از كجا مي فهميد كه نقشه تهران داره لود ميشه؟؟؟؟؟
نقشه ي تهران رو نمي شه دانلود كرد؟؟ بعد شما از كجا مي فهميد كه نقشه تهران داره لود ميشه؟؟؟؟؟
ASPHALT 5 خوب و بدون لگ اجرا مي شه؟؟؟؟تو گوشي شما كند نيستش؟؟؟آخه بازي DEAD SPACE كه بچه ها گذاشته بودند بعضي جا هاش كند مي شد.
والا میگم که توی خود برنامه میشه دانلودش کرد با حجم خیلی کم!نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جارو بخای 3 سوت دانلود می کنی تا شعاع 16 کیلومتری فک کنم
لود شدن هم اگه حالت عکس ماهواره ای باشه که خوب از رزولوشن تصویر مشخصه نقشه هم هر وقت اومد با جزئیاتش لود شده دیگه! اصلا کار خاصی نمی خواد بکنین
دوستان من این گوشیو می خوام بخرم حالا 2 تا سوال دارم
1-ایا ارزش خرید داره،راضی هستید ازش؟؟؟؟؟؟
2-یه مغازه پدر مادر دار تو علا الدین معرفی کنید که هم قیمت مناسبباشه هم چیز سالم بده دست ما
معلومه که داره با این قیمت عالیه
2- بعید می دونم وجود خرجی داشته باشه اگه دنبال اطمینان خاطر هستید برید از نمایندگی اصلی بگیرید یکیش تو بازار موبایل هست
آقا یه سوال من برنامه استریت ویوی رو نمی تونم پیدا کنم کجا هستش
میری تو گوگل مپ اونجایی که می خوای رو در حالت ماهواره ای میاری بعد روش انگشتتو چند ثانیه نگه میداری میزنه لودینگ آدرس و کنارش یه مثلث کوچیکه رو مثلثه که بزنه وارد یه صفحه میشه که یه گزینه استریت ویو داره بالا سمت راست بزنی میره تو استریت ویو و برای حرکت کردن باید اون لوگوی آدمک رو بکشی هرجا میخوای بری
سلام دوستان . یه سوال دارم انصافا بدون طرفداری جواب بدین . واجبه . من قصد دارم گالاکسی جیو رو بخرم . میخوام بدونم عیب های این گوشی چیه ؟ (بغیر از ضعف دوربین) . توی انجمن xda-developers نوشته بودن که این گوشی مشکل SOD داره یعنی خود به خود بدون اینکه تو بفهمی خاموش میشه . درسته ؟
و همچنین نوشته بودن که وایرلس این گوشی ایراد داره . درسته ؟ درضمن کم بودم رم این گوشی مشکل توی اجرای برنامه ها و گیم ها ایجاد نمیکنه ؟
راستی لوازم جانبی واسه این گوشی خوب پیدا میشه یا کمه ؟
ممنون میشم جواب بدین
Last edited by AC_POP; 24-08-2011 at 23:54.
سلام دوست عزیز
الان چند هفته هست که گوشی رو به صورت مشکی بدون گارانتی گرفتم و مشکلاتی که شما گفتید رو نداره
فقط بعضی از بازیها برای گوشیهای با ساپورت HD هست که شاید اونا رو پشتیبانی نکنه
سلام ممنون من نتونستم پیدا کنم گزینه استریت ویو غیر فعاله میشه بیشتر راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)