هیچ کس نیست جواب مارو بده.
ممنون میشم کمک کنید دوستان
هیچ کس نیست جواب مارو بده.
ممنون میشم کمک کنید دوستان
دوستان من 2 تا سوال دارم
یکی اینکه ، برای وبکم باید از چی استفاده کرد ؟! گویا خود لپ تاپ برنامه ای نداره ؟ یا من اشتباه میکنم؟!
بعدم اینکه من یه مشکل عجیب با کیبوردش دارم ، وقتی دارم تایپ میکنم ، یهو می بینم می پره روی جایی عقب تر از نوشته !! یعنی یهو ! نمیدونم این یه مشکله ؟! یا حساسیت تاچ پدش بالاست ؟
دوست عزیز منم core i7 دارم. هیچ مشکلی نداره با هیچ نرم افزاری. فقط باید روش ویندوز 64 بیتی نصب کنی.
درایورش و نصب کنی خیلیم خوب کار میکنه
از سایت دل دانلودش کن
اسمش هست alps pointing device
در قسمت mouse & keyboard هست
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو یسری نرم افزارها که فعال میشه مثل مسنجر یاهو...یکی اینکه ، برای وبکم باید از چی استفاده کرد ؟! گویا خود لپ تاپ برنامه ای نداره ؟ یا من اشتباه میکنم؟!
اما برای استفاده همینطوری باید یه نرم افزار وب کم منیجر روی لپ تاپ نصب کنی
مثل cyber you cam
یا خیلی چیزهای دیگه.
دوستان ممنون میشم کسی لینک برنامه Dell DataSafe Local Backup 2.0 برام بزاره. البته برای win 7 64bit
مرسی
لینکش رو Remote Upload رو یه سرور دیگه بعد دانلود کن (uploadbaz یا چیز دیگه ای)
چون با این سرعت های آپلود اینترنت های ایران دیگه وقتی آپلود میشه که چند ورژن بعد درایور هم اومده!!!![]()
اطلاعات دقیق دارید جواب بدید.
وقتی از برق استفاده میکنیم باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق شهر استفاده میکنه یا باطری به صورت واسط عمل میکنه؟
خیلی دنبالش گشتم و اینجا هم قبلا پرسیدن دوستان گفتن باطری از مدار حارج میشه و مشکلی نیست اما امروز تو دفترچه خوندم که اگه همیشه از برق شهر استفاده میکنید باطری رو از سیستم جدا کنید که آسیب نبینه!
از اون طرف اگه برق بره یا سیم اتصال به برق قطع بشه احتمال سوختن مادربرد یا بقیه قطعات ریاده...
از این طرف هم اگه باطری از مدار خارج نشه سریع از بین میره.
Last edited by FremderJunge; 02-11-2011 at 00:34.
64bit original link
64bit mirror links
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
32bit original link
32bit mirror links
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکافیه؟
یه سوال
صدای هارد شما نسبت به اوایلی که لپ تاپ نو یود بیشتر نشده؟
فک نکنم قطع برق باعث آسیب دیدن قطعات بشه
در عوض اگه باطری نباشه ممکنه اطلاعات ار بین برن موقع قطع برق
من خودم یه دفه که هنگ کرده بود باتری رو هم در آوردم که حاموش بشه و اتفاقی هم نیقتاد
باتری خود من هم هیچ وقت در نیومده و آسیبی هم ظاهرا تا حالا ندیده
یه جزئی کم میکنه که طبیعیه
راستی صفحه چند نوشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)